Gör Det Själv Anmeldelser 103

TrustScore 3 ud af 5

2,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag tackade ja till en prenumeration på 3 tidningar och ett start erbjudande en batteridriven grensåg. Grensågen kom efter ca 1-2 veckor och fungerar utmärkt. Jag är otroligt nöjd med både papperst... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tog del av introerbjudande och kunde avsluta direkt utan konstigheter, gick att göra online dessutom vilket är bättre än på andra tjänster där man måste ringa in under arbetstid för att avsluta.... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Blev in lurade med ett löfte om att få prova på två nr och få någon pryl , allt helt gratis och ingen prenumeration. Men sen rullade det bara på med mer tidningar och trots att jag två gånger försökte... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det är ett skojarföretag av rang. Att Bonnier lånar sig till den här typen av bondfångeriverksamhet är uppseendeväckande och borde granskas i alla led, förslagsvis av lämplig Schibsted-tidning. GDS bä... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Utmärkt

Bra, omfattande test

25. oktober 2023

Tack för de fina orden och de 5 stjärnorna! 😊

Just in time

Fick det utlovade i rätt tid

18. oktober 2023

Tack för din recension och de 4 stjärnorna! 😊

Man lär sig nya saker

Man lär sig nya saker, nya knäp och massa andra!

13. oktober 2023

Tack för de fina orden och de 5 stjärnorna!😊

Tester och byggbeskrivningar

Jag byggde mycket lättare efter deras beskrivning och fick insikt i provning av olika maskiner och verktyg

5. oktober 2023

Besvarelse fra Gör Det Själv

Hej Jan-Erik. Tusen tack för den fina recensionen Mvh Vilgot, Bonnier kundtjänst.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Seriösa tester och vettiga projektbeskrivningar

Testerna känns seriösa och oberoende. Projekten är lagom avancerade och väl beskrivna så de passar för den som vill pröva att göra något nytt för första gången.

26. september 2023

Besvarelse fra Gör Det Själv

Hej Kenneth, tusen tack för den fina recensionen.😊

Mvh Felicia,
Bonnier kundtjänst.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Utlovad premie slut

Tråkigt när utlovad premie inte räcker till alla.

22. september 2023

Besvarelse fra Gör Det Själv

Hej Rickard. Jag har skickat ett mejl med förslag på en lösning. Vi ser fram emot att höra från dig.

Med vänliga hälsningar,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag fick ej mitt erbjudande av gåva som…

Jag fick ej mitt erbjudande av gåva som skulle följa med prenumerationen
Nu säger jag upp det…

21. september 2023

Besvarelse fra Gör Det Själv

Hej Hans. Jag har skickat ett mejl med förslag på en lösning. Vi ser fram emot att höra från dig.

Med vänliga hälsningar,

hittar allt jag behöver

11. september 2023

Hej Marek, stort tack för en fin recension och 5 stjärnor!😊

Vänlig hälsning
Felicia, Bonnier kundtjänst

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tidning med bra inspiration och tips

Väldigt bra tidning med inspiration, tips, tester och tydliga instruktioner för en hemmafixare;)

16. august 2023

Besvarelse fra Gör Det Själv

Tack för den fina recensionen Robert och vad kul att du är nöjd! 😊

Med vänlig hälsning, Felicia, Bonnier kundtjänst.

Problem löst

Har inte fått utlovad premie!!! Dåligt…. Fick bekräftelse på uppsägning av prenumeration men inte avslutad hos dem. Fick då räkning på 820kr för fortsatt prenumeration. Oseriöst

24. april 2023

Besvarelse fra Gör Det Själv

Hej igen. Vi är glada över att vi har hittat en lösning tillsammans som alla är nöjda med :). Vi hoppas att detta kan hjälpa dig att ändra din uppfattning av Bonnier Publications, och du kanske vill uppdatera din recension. Vi önskar dig en trevlig dag! Med vänliga hälsningar, Felicia från Bonnier kundtjänst

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Vet inget om företaget ännu

Vet inget om företaget ännu?
Är för tidigt att yttra sig i frågan.

28. april 2023

Besvarelse fra Gör Det Själv

Tack för recensionen! Du kan givetvis ändra ditt omdöme senare efter du har mottagit tidningen. Hoppas du tycker om den när den kommer 😊

Thomas, Bonnier kundtjänst

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.