Jag tackade ja till en prenumeration på 3 tidningar och ett start erbjudande en batteridriven grensåg. Grensågen kom efter ca 1-2 veckor och fungerar utmärkt. Jag är otroligt nöjd med både papperst... Se mere
Virksomheden har svaret
Tog del av introerbjudande och kunde avsluta direkt utan konstigheter, gick att göra online dessutom vilket är bättre än på andra tjänster där man måste ringa in under arbetstid för att avsluta.... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Grensågen kom efter ca 1-2 veckor och fungerar utmärkt. Jag är otroligt nöjd med både papperstidningen o den digitala. Jag ringde och sa upp min prenumeration pga att när jag ska bygga ngt så söker jag på nätet och får då veta mer. Jag blev trevligt bemött och fick ett bekräftelse mail om uppsägningen bara några minuter senare.
Tidningen har mycket välskrivna och utförliga beskrivningar om hur man reparerar, bygger olika altaner, förråd och sköter sin trädgård mm.

Besvarelse fra Gör Det Själv
Innehållet i tidningen är inte unikt på något vis. Känns klipp och klistrat. Tävlingar de annonserar om saknar någon som svarar på kontaktnummer och är krångliga och ta sig ur. Finns ingen anledning och få detta.

Besvarelse fra Gör Det Själv
Det är ett skojarföretag av rang. Att Bonnier lånar sig till den här typen av bondfångeriverksamhet är uppseendeväckande och borde granskas i alla led, förslagsvis av lämplig Schibsted-tidning. GDS bär alla tecken av lurendrejeri: omöjligt att säga upp prenumerationen, ständiga räkningar med tillhörande hotfulla brev, en tidning som består av gammal skåpmat helt utan någon ambition. Ett skandalbolag i Bonniers regi som borde beläggas med näringsförbud och ansvariga ställas till svars.

Besvarelse fra Gör Det Själv
Tidningen borde inte ens få en stjärna.
Jag är lura
Har erållit räkning på räkning trots att tidningen är uppsagt.
Sista räkning är betalt då kommer en ny räkning.
Bonniers är bondlurarer
Det går inte ens att nå ansvariga.
KÖPA ALDRIG EN TIDNING FRÅN FÖRETAGET.

Besvarelse fra Gör Det Själv
Blev in lurade med ett löfte om att få prova på två nr och få någon pryl , allt helt gratis och ingen prenumeration. Men sen rullade det bara på med mer tidningar och trots att jag två gånger försökte avsluta på deras sida och maila dom så verkar allt försvinna i deras ände. Fick hot om inkasso så betalde trots att jag inte har beställt något av dom. Men nu en månad senare kom ännu en inbetalning för en ny period jag absolut inte beställt.

Besvarelse fra Gör Det Själv
Man kan tydligen inte förvänta sig att först hinna få alla tidningar, för att därefter avsluta abonnemanget utan att en ny betalperiod tvingas på dig. Så köp grisen i säcken eller håll dig borta från detta bolag
Edit: då de svarar nedan att ”de ska hjälpa mig på bästa sätt” vill jag här vara extra tydlig: jag har redan pratat med dem i telefon. Jag har redan mailat med dem. De har väldigt tydligt gett mig infon att de inte ämnar att hjälpa mig - därmed alltså tydligt att man i princip behöver säga upp avtalet direkt när prenumerationen påbörjas. Därefter kan man i lugn och ro få sina tidningar, avgöra om de uppfyller ens förväntningar och slutligen signa upp sig på ny period om man vill det.

Besvarelse fra Gör Det Själv
Avslutade min prenumeration i dec 2024 pga flytt. Blir kontaktad av nya ägarna 6 månader senare då de öppnat ett brev med hot om inkasso. Ringer och får endast svar att jag behöver betala eller skicka in bekräftelse på att jag gjort avslutet, vilket är i enmail jag inte längre har tillgång till. Inga andra brev har skickats från dem, detta var det första. Kundtjänst menar att det är mitt fel att posten inte delats ut då mitt namn inte står på brevlådan längre, men det sista brevet kom fram? Hotas åter igen att skickas till inkasso. Och hon säger både att "prenumerationen rullar på om du inte aktivt säger upp det" och i nästa sekund "det avslutas efter 6 nummer". Otroligt dåligt bemötande, och känns som att de gör allt för att dra in pengar, inget annat.

Besvarelse fra Gör Det Själv
Tog 3 månader att avsluta prenumerationen efter att ha blivit pådyvlad tidningen via telefon. Dessa mycket ovanliga villkor kring prenumerationen framgick inte vid tecknandet. Första gången jag blivit riktigt grundlurad vid teckning av en prenumeration. Tidningen är i sig bra, men kommer förstås inte att prenumerera igen på en tidning från WYPE eller Bonnier.

Besvarelse fra Gör Det Själv
Jag tog ett abonnemang på den digitala versionen som jag inte hade någon nytta av i nuläget dessvärre. Jag avslutade den för ca 14 dagar sedan men får ett meddelande i helgen att de inte kunde dra avgiften trots att abonnemanget var uppsagt. Får veta att det abonnemang som jag sagt upp var det som jag hade för många år sedan med tidningen. Jag undrar varför det gamla prenumerationsnumret kommer upp när jag loggar in nu och att det står att det är giltigt? Får då svaret att det är så ifall att jag skulle vilja abonnera på tidningen igen???? Varje gång jag loggar in på webben kommer mitt gamla prenumerationsnummer upp men inte det nya??? Nu måste jag betala 99:- till för en tjänst som jag (trodde att) sagt upp, både på webben och på telefon, och inte har någon som helst nytta av. Kvinnan på kundtjänst svamlar en massa obegripligt som enligt mig helt saknar relevans i sammanhanget. Om jag har en tjänst ska det väl stå rätt prenumerationsnummer när jag loggar in?! I appen, som var helt obrukbar, hittar jag inga uppgifter alls om mig som prenumerant! Vilken ofattbart dålig tjänst och kundservice! Dessutom var lösenordets säkerhet hotat så jag fick radera det första! Anmärkningsvärt på alla sätt!

Besvarelse fra Gör Det Själv
Om jag gillar tidningarna kommer jag troligen börja prenumerera igen.
De som skriver att de luras har helt enkelt inte läst igenom villkoren (vilka dessutom var väldigt tydliga, ingen fintext), och får helt enkelt skylla sig själva 😁

Besvarelse fra Gör Det Själv
Testade en prova på prenumeration på Gör det själv. Brukar alltid bara testa sådana prenumerationer som avslutas automatiskt och trodde att jag gjort det så även den här gången. Sedan kan det kanske vara så att det stått i finstilt någonstans och jag missat det.
Dock när prova på prenumerationen tagit slut så är det inte bara att man får ytterligare en tidning hemskickad utan då är man fast i ett automatiskt förnyande av fyra?!! tidningar, dessutom till det saftiga priset av 95:-/tidning (dvs 380:- totalt).
När man har ett sådant upplägg så är det 100% för att lura folk. Det känns så orimligt att man undrar om det ens är lagligt?
Edit: Kommentaren från Gör det själv är endast för att det ska se snyggt ut här på Trustpilot. Har såklart redan tagit kontakt med dem men de vägrar kategoriskt att hjälpa till med någon som helst återbetalning.

Besvarelse fra Gör Det Själv
Gjorde misstaget att acceptera en gratis provperiod. Större delen av tidningen är ej utmärkt reklam. Avslutade innan provperioden var slut. Efter det har de inte slutat ringa. De har lovat vid 3 olika tillfällen att de tar bort mig ur sitt system och inte kommer ringa igen. Idag ringde de igen. Utsätt inte dig själv för problemen.

Besvarelse fra Gör Det Själv
Bra projekt som även om jag inte utför dem ger kunskap att använda i andra sammanhang. Bra tester av maskiner. Bra artiklar som ger värdefull kunskap i mångt o mycket. Överhuvudet taget, en mycket bra tidning.

Besvarelse fra Gör Det Själv
Många bra och informativa beskrivningar som passar mig som ”hobby snickrare” och hus-/lägenhets renoverare.

Besvarelse fra Gör Det Själv
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.