1. Hjem og have

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi leverer - installerer og servicerer luft/luft og luft/vand varmepumper og det har vi gjort siden 2011, og med mere end 400 pumper på samvittigheden så ved vi godt hvad vi snakker om..

3,9

God

Har fået installeret en Samsung pumpe, efter min gamle Bilka pumpe ikke kunne mere. Kom som aftalt, og har lavet et super flot arbejde både inde og ude. Hjalp også med at afmontere den gamle pumpe.

19. januar 2019

Besvarelse fra GD Varmepumper

Mange Tak for den flotte anmeldelse, vi ringer til næste år når det er tid til service

Har fået monteret en Mitsubishi…

Har fået monteret en Mitsubishi varmepumpe af GD Varmepumper
Super produkt, samt super service fra Jeppes side.
Alt forløb som aftalt, pris ,samt tidforløb det til trods for at Jeppe måtte rette 2 m2 terrasse op for at udedelen kunne stå i vatter.
Kan på det kraftigste anbefale GD Varmepumper hvis I vil have en kompetent og seriøs leverandør af varmepumper.
5 STORE stjerner herfra

4. august 2018

Besvarelse fra GD Varmepumper

Mange tak for de flotte ord Johnny

Det fungerer bare perfekt.

Det fungerer bare perfekt.
Installation af Samsung varmepumpe for et par år siden med en gennemgang af funktion og styring. De efterfølgende service til en konkurrencedygtig pris. Tilmed punktlig, grundig, ansvarsbevidst og servicemindet. Det tror jeg ikke det kan gøres bedre.
Topkarakter herfra :-)

18. april 2018

Besvarelse fra GD Varmepumper

Mange tak hvor er i søde! det er dejligt i vil gøre jer den umage at skrive en anmeldels.

Helt klart 5 stjerner til Jeppe.

Helt klart 5 stjerner til Jeppe.
Flot arbejde. Bestilte en Samsung varmepumpe hos ham i mandags. Den blev monteret allerede i dag onsdag. Jeppe Satte app´n op på iPhonen, så varmepumpen kan styres via WiFi (indbygget i Samsungs varmepumpe) inden han kørte. Alt virker perfekt. Og det kun på 3 timer.
Kan varmt anbefale GD Varmepumper.

15. november 2017

Jeg kan absolut kun varmt anbefale …

Jeg kan absolut kun varmt anbefale firmaet GD varmepumper, og har modtaget en yderst professionel samt god betjening hele vejen igennem køb og installering af en LG varmepumpe. Ligeledes er deres priser meget konkurrencedygtige! Ca. 1,5 år efter købet gjorde GD varmepumper mig opmærksom på at LG havde en fejl på deres styrekort og de sørgede for at jeg fik det udskiftet ub på garantien. Så jo, jeg har virkelig kun rosende ord at give her.

24. april 2017

Besvarelse fra GD Varmepumper

Mange tak for de flotte ord Jakob..

anbefaling

Kan kun give GD- varpumper de bedste anbefalinger. Rigtig god betjening og service.

27. juni 2016

Tak for det Marit

Perfekt

Det spiller bare
Det er en af de få håndværkere man ikke behøver at kigge over skulderen.
punktlig, grundig, ansvarsbevidst og servicemindet. og ikke at forglemme, så var det også til en rigtig god pris.
Jeg tror ikke at det kan gøres bedre.
Mvh Jan

24. maj 2016

Tusind tak Jan..

Vis anmeldelser på alle sprog (11 anmeldelser)