I ordered a set of earring pendants and a ring as a gift for my wife for our first anniversary. After waiting over six weeks, the order arrived long after the occasion—and to make things worse, the... Se mere

Geweldige vintage ring en paperclip ketting gekocht. Tijdens de private shopping afspraak keek ik mijn ogen uit: wat een prachtige sieraden. Hier ga ik vaker mijn honger naar goud stillen 🙏

Ik was via Google op de website van Gbop terecht gekomen. Ze verkocht precies de armband waar ik naar op zoek was. Ik was aan het twijfelen over de kleur en hierbij ben ik ontzettend goed geholpen. Ui... Se mere

Fijne website met mooie en orginele sieraden. Ook erg fijne service en meedenkend. Zou hier zeker nog eens wat bestellen. Ook wordt t heel mooi en netjes ingepakt!

1. Smykkeforretning
  2. Smykkeopkøber
  3. Smykkedesigner

At gbop we collect the most beautiful gold jewelry to unite the old and the new in your treasure chest! A jewelry brand that helps you pass down your precious pieces from generation to generation and turn your daily essentials into heirlooms!

4,5

Super webshop!

Super goede ervaring met deze webshop! Ik ben heel blij met het unieke item! Top service en een snelle levering:) Echt een aanrader!!

14. februar 2022

beautiful jewellery

beautiful jewellery, thanks again. would love to get some more but it is very expensive for me

13. februar 2022

Besvarelse fra gbop

Dear Joanna, Thank you for your kind review. We hope to serve you again soon at gbop.nl! ♥️

Super fijne shop!

Wat een fijne webshop, super service, heel persoonlijk en werkelijk een prachtige ring!

13. februar 2022

Besvarelse fra gbop

Hi Tessa, Super bedankt voor het delen van je lieve review en ervaring bij gbop! ♥️

Fijne website

Fijne website! Snelle verzending en tof aanbod!

11. februar 2022

Besvarelse fra gbop

Hi Allysa, Super bedankt voor het delen van je review en fijne ervaring bij gbop! ♥️ Hopelijk tot snel!

Echt heel blij mee!!

Echt helemaal blij mee! Super mooie kettingen en ringen gekocht. Goede kwaliteit, precies wat ik ervan verwachtte en super snel verzonden.

Snel antwoord op mijn vragen

Snel antwoord op mijn vragen
Helemaal blij met mijn mooie gouden hanger
Aanrader!!!

Besvarelse fra gbop

Hi Sonja, Super bedankt voor het delen van je mooie review en ervaring bij gbop! ♥️ Hopelijk tot snel!

Super!!!

Een geweldig aanbod en klantvriendelijke service!

Hi Judith, Super bedankt voor het delen van je fijne shop ervaring bij gbop! ♥️

Fijn contact

Fijn, goed contact. Denken echt met je mee. Hebben prachtige sieraden en zorgen voor een goede verzending

Besvarelse fra gbop

Hi Jeske, bedankt voor het delen van je ervaring bij gbop en veel plezier van je aankoop! ♥️