Heyy, Ik kwam je bedrijfje tegen op TikTok. En heb hier een kortingscode gekregen! Ik heb je website helemaal bekeken, echt super leuke spulletjes allemaal. Zelf draag ik zilver, alleen deze kleur k... Se mere

Ik had eeb adventkalender besteld en sterren oorbellen, ze zijn van zeer goede kwaliteit en zijn super mooi. Ik kon me niet inhouden dus heb de adventskalender gelijk opengemaakt. De inhoud was super... Se mere

Ik heb al een paar keer besteld bij deze lieve dame. Ze verzend altijd snel waardoor ze binnen een paar dagen al binnen zijn. Het zit altijd in een mooie verpakking met leuke stickers. De prijzen vall... Se mere

1. Smykkeforretning

Jouw leven. Jouw Stijl. Ontdek de fashion-wereld van je dromen bij Fashion by Lins! Op www.fashionbylins.nl wachten de nieuwste stijlen sieraden, kleding en must-have accessoires op jou. Geef je look een upgrade en shop de laatste trends. Wacht niet langer, jouw perfecte outfit wacht op je! 🛍️💫

4,5

Adventkalender gekocht

De adventkalender was opzich het geld leuk, sommige dingen waren een beetje kinderlijk met allemaal kleurtjes en bloemetjes. Dat is niet helemaal mijn ding maar dat is natuurlijk het risico van een adventkalender kopen. Ik had er 2 besteld en in de 1 was alles echt super leuk alleen in de ander was het echt minder.

24. december 2024

Het was wel oké, maar

Het waren leuke sieraden, maar ik had de advent kalender besteld en daar zaten verschillende kleuren sieraden in en dat was een beetje jammer. Ook zat er een bedel ketting in dat met een andere letter begon dan mijn naam. Dat was natuurlijk een beetje raar en teleurstellend, want als je een bedeketting in een advent kalender doet wil je ook dat die voor iedereen leuk is en dat is deze niet want ik kan hem nu niet dragen doordat er een ander letter opstaat

30. oktober 2024

Adventkalender 2024

de sieraden in de adventkalender waren heel leuk en verrassend, ook was het leuk gevarieerd helaas verkleurd er wel een paar na 1 dag al. Ondanks dat top levering en leuke sieraden. bestelling #4098

2. november 2024

Adventskalender

Ik had eeb adventkalender besteld en sterren oorbellen, ze zijn van zeer goede kwaliteit en zijn super mooi. Ik kon me niet inhouden dus heb de adventskalender gelijk opengemaakt. De inhoud was super leuk.

4. oktober 2024

Love it!!

Zulke mooie sieraden. Dit is de tweede keer dat ik heb besteld en ben zo tevreden, de kwaliteit is top en de sieraden zijn mooi en uitgesproken. Love it 💕. Ook echt verpakt als een cadeautje. Daarnaast is de eigenaar super vriendelijk en merk je echt dat ze met liefde dit bedrijf runt, dit is zeker niet de laatste keer dat ik hier bestel!

4. oktober 2024

Heel leuk

Het pakketje was heel leuk ingepakt en ben heel blij met de spullen die ik besteld had, het wordt ook heel netjes opgevouwen. Heel blij mee! :)

17. september 2024

Mijn trui zitten half gaten is

Mijn trui zitten half gaten is

10. september 2024
Fashion by Lins-logo

Besvarelse fra Fashion by Lins

Hi Silke, wat vervelend en bijzonder om te lezen dat er gaten in je trui zitten. We controleren onze items goed voor ze verzonden worden en hebben daarnaast geen e-mail met klacht van je ontvangen.

Ik vind een beetje jammer dat ik 2,50…

Ik vind een beetje jammer dat ik 2,50 heb betaald voor stickers van school en ze vervolgens zelf moest gaan uit printen en dan op een sticker rol moest gaan plakken om ze vervolgens daarna zelf op me schriften plakken

18. august 2024
Fashion by Lins-logo

Besvarelse fra Fashion by Lins

Hi Reina, vervelend om te horen dat dat je niet duidelijk was. Bij het product op de website staat (in dik gedrukte letters) vermeld dat het om een digitaal bestand gaat die je zelf moet printen/plakken. :)