Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kvalitets varor av högsta rang!!! Super nöjd! Modern vara som även mina barnbarn uppskattade väldigt mycket och blev glada av denna fina kyl fläkten utan vingar som de fick som present. Cool utseende,... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra pris. Godkänd leveranstid. Tycker faktura via Svea är sämre än Klarna men det fungerar. Lite mer info om produkten än andra hemsidor. Dock saknas info om att produkten inte stänger av sig själv,... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vi beställde en dyr efterlängtad espressomaskin efter ett personligt besök i butik där efterfrågade funktioner skulle finnas med. Vid leverans kom varan med skador, bucklor på flera av delarna. Eft... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Den snabbaste leveransen jag varit med om! Beställde kl 14 ena dagen och paketet fanns paketboxen nästa dag kl 10. Jag hade aldrig hört talas om företaget innan så jag var lite tveksam till köp allra... Se mere

Virksomheden har svaret

4. Leverandør af isudstyr
  5. Køleskabsbutik
  6. Restaurantleverandør

Skrevet af virksomheden

Gastróma är en pålitlig helhetsleverantör för restaurangbranschen – med ett handplockat sortiment av produkter och tjänster för både professionella verksamheter och privatpersoner med passion för mat och dryck. Med över 25 års erfarenhet från restaurang-, bar-, hotell- och eventbranschen erbjuder vi inte bara högkvalitativa produkter, utan också konsulttjänster som hjälper våra kunder att bygga framgångsrika verksamheter från grunden. Vi brinner för att hjälpa våra kunder – oavsett om det handlar om att starta en ny restaurang, optimera en befintlig verksamhet eller skapa ett riktigt bra hemmakök. Vårt team består av erfarna krögare och restauratkonsulter som guidar dig hela vägen – från konceptutveckling och affärsplanering till inköp och operativa rutiner. Gastróma erbjuder också en modern och lättnavigerad e-handel där du hittar ett noga utvalt sortiment inom servis, köks- och barutrustning. Vi arbetar bara med kvalitetsprodukter från välrenommerade varumärken – allt för att du ska få tillgång till de bästa verktygen för ditt arbete eller din hobby. Vi är stolta över att vara en partner som bryr sig på riktigt. Oavsett om du driver en restaurang eller bara älskar att laga mat hemma, kan du alltid räkna med hög service, snabb leverans och kunnig support från oss på Gastróma. Tillsammans skapar vi bättre matupplevelser – varje dag.

Kontaktoplysninger

4,1

God

TrustScore 4 ud af 5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Leveransen var bra

Leveransen var bra, snabbt o enkelt.
Uppföljningen var/är bedrövligt.
Har försökt få kontakt men ännu efter tre dagar inte hört något.

24. april 2024

Hej!

Tack för din recension, hur har du försökt att nå oss? Har du möjligtvis skickat ett mejl genom att svara på orderbekräftelsen?

Tyvärr så går då det mejlet till en noreply mejl. Prova istället att mejla oss på info@gastroma.se, eller ring oss på 010 15 19 600 eller skriv i chatten så får du svar direkt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra kundservice snabb leverans och…

Bra kundservice snabb leverans och återkoppling

27. marts 2024

Hej bäste kund,

Tack för dina fina ord, det gör oss grymt glada att du är nöjd med det bemötande som du har fått hos oss!

Vi ser fram mot att leverera till dig igen!

Team Gastróma

Toppen!

Snabb, enkel leverans och fina glas!

25. marts 2024

Hej!

Tack för dina fina ord, det gör oss superglada att du är nöjd med ditt köp hos oss. Det är detta vi jobbar för! :D

Team Gastróma

Hej Timo,

Tack för din recension! Du har beställt en artikel som är beställningsvara, dessa artiklar tar lite längre tid att leverera då de inte ligger i vårt lager. Detta framgår tydligt vid ditt köp. Lagervaror levereras på 1-3 arbetsdagar, beställningsvaror kan i vissa fall ta upp till 6 veckor enligt villkor. Du kan lyckligtvis vänta dig leverans på dina glas redan under nästa!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

5/5 från första sekunden.

5/5 från första sekunden.

En riktig människa svarade i chatten efter 5 sekunder, både bra och snabb service. Ställde lite frågor och bestämde mig för att beställa.

1,5 dygn senare var kolsyremaskinen på plats, tyvärr stämde leverantörens beskrivning inte riktigt så en pryl saknades, skrev i chatten och fick lika snabbt svar igen. Efter att Gastroma kollat med leverantören visade det sig att dom hade gett fel info, jag fick snabbt pengar(plus lite extra) till att köpa prylen som saknades.

Har redan tipsat vänner och bekanta, mycket roliga prylar att handla men framförallt för den femstjärniga servicen!

Rekommenderas! 😁

26. januar 2024
Uopfordret anmeldelse
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har väntat över 1månad på produkter som…

Har väntat över 1månad på produkter som skulle ta 3-5 dagar att få. men fakturan kom omg och har redan förfallit, utan att jag fått leverans.
Så nej, Gastroma är inget för mig i fortsättningen

27. december 2023

Hej Christopher,

Tack för ännu en review & för att du tar dig tiden att skriva.

Det framgår tydligt vid din order att du har beställt "beställningsvaror", detta är något som vi vill kunna erbjuda som ett komplement till våra kunder, lite längre leveranstider men bredare sortiment, detta är speciellt värdefullt för våra B2B-kunder. Fakturan som ställt ut är delad iom att du önskade varorna löpande vartefter att de kom in till lager hos oss, detta har vi erbjudit fraktfritt till dig. Vi har också på ditt önskemål flyttat fram förfallodatum ytterligare på din order.

Vi ursäktar att du inte ät nöjd med våra tjänster och har redan från första kontakt erbjudit ett återköp.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra!!

Bra och snabb leverans

27. december 2023

Hej!

Tack för dina fina ord & för att du tagit dig tid att skriva!

Benjamin

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.