Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenrenovering
  2. Skabsbutik

Skrevet af virksomheden

Med Mood Homes bygger du premiumkök på IKEA-stommar. Vi har snart 20 års erfarenhet av att skapa kök med premiumkänsla utan premiumpriset. Beställ enkelt online i lugn och ro. Behöver du hjälp längs vägen eller vill du veta mer om våra kök? Ring eller mejla oss, vi är aldrig långt borta.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Personlig service och support

Personligt bemötande och support med stor kunskap. Kände mig trygg hela vägen och fick bra hjälp när jag behövde det. Rekommenderas 👍

20. marts 2026

Hej Jonas!

Stort tack för de fina orden.
Det betyder mycket att höra att du kände dig trygg hela vägen. Vi försöker verkligen hjälpa till genom hela resan, även med detaljer runt omkring, så att allt ska bli så bra som möjligt.

Tack igen för förtroendet.

Allt gott
Jim på Mood

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi är riktigt nöjda med färg och…

Vi är riktigt nöjda med färg och kvalitet på våra luckor! Jim var väldigt serviceminded och anpassningsbar och kom med många bra lösningar och förslag, vilket var ett bra stöd när vi skulle renovera köket. Det drog ut lite på tiden innan vi fick vår leverans pga. julledigheter och sjukdom, som var lite tråkigt men Jim höll nära dialog under tiden och uppdaterade oss. Vissa instruktioner hade kunnat vara tydligare men upplever att de var snabba och hjälpsamma när vi hörde av oss och hade frågor. Kan varmt rekommendera att beställa från Moodhomes.

16. marts 2026

Besvarelse fra Moodhomes

Hej Therese, och stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att ni är nöjda med både färgen, kvaliteten och hjälpen från oss under resans gång.

Tack också för värdefull feedback kring instruktionerna, det tar vi verkligen med oss.

Jag vill bara förtydliga en sak för den som läser recensionen. Eftersom beställningen lades den 21 december, under veckan då fabriken har stängt några dagar för julledighet, kom produktionen igång först veckan efter. Trots det kunde vi ändå leverera inom vår utlovade leveranstid på 7 veckor. Från beställning tog det 6 veckor och 2 dagar till leverans.

Stort tack igen för ditt jättefina omdöme och för att ni valde Mood Homes.

Allt gott,
Jim

Mood Homes och Jim blev en succé

Vi hittade en Mood Homes av en slump på nätet. Jim har varit otroligt duktig och serviceminded. Vi är så nöjda att vi köpte våra nya köksluckor av Jim och han var inte bara extremt noga, kvaliten på luckorna är grym!

5. november 2025

Besvarelse fra Moodhomes

Stort tack för din fina recension. Extra kul att du lyfter kvaliteten på luckorna. Vi lägger mycket tid och omsorg på just ytbehandlingen och finishen, med PU Gloss 20.

/Jim & Fredrik på Mood

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket nöjda - snygga luckor, hög kvalitet och riktigt proffsigt bemötande!

Vi är väldigt nöjda med Mood Homes! Redan under införsäljningen tog Jim på Mood Homes hela processen på stort allvar. Han var flexibel med möten, anpassade sig efter när det passade oss bäst och var alltid redo att svara på tuffa och detaljerade frågor. Jim gick igenom tidigare projekt och delade generöst med sig av deras kunskap, vilket skapade ett starkt förtroende redan från start.

Dialogen och supporten har varit trygg och professionell genom hela processen.

Luckorna är supersnygga och håller riktigt hög kvalitet. Jim har dessutom en otrolig kunskap om kök. Han har koll på alla små detaljer man själv inte tänker på och verkligen ett öga för helheten.

Under monteringen uppstod några stressrelaterade misstag från hantverkarnas sida, men Jim tog snabbt tag i situationen och löste allt på ett galant sätt. Vi befann oss i ett skede i livet där vi behövde en leverantör som tog ägarskap och agerade professionellt, och det gjorde Mood Homes verkligen.

Mood Homes långa erfarenhet märks tydligt, och de jobbar med riktigt duktiga leverantörer.

Skulle utan tvekan rekommendera Mood Homes och beställa därifrån igen. Vi har själva beställt mer till huset från Mood Homes eftersom vi var så nöjda med köksluckorna!

21. november 2025

Besvarelse fra Moodhomes

Tack Ludvig! Nu får vi ju nästan hybris här borta.
Vi har nördat ner oss i IKEA-kök i många år, så detaljerna och flytet i monteringen är lite vår grej.
Extra kul att du kikade förbi produktionen när det visade sig att ni bor så nära.

Stort tack för förtroendet, och grymt jobbat med renoveringen.
/Jim

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Support, kunnande, bemötande. Toppklass.

Jag fick mycket bra svar på min förfrågan, bra tips och hjälp med mätning/anpassning till mitt gamla kök. Ett kök med stommar från förr och nu. Alltid svar i telefon om jag undrade över något. Leveransen kom som utlovat, var väl förpackad och komplett. Mycket nöjd, både med utbud, rådgivning och bemötande. /Tomas

11. december 2025

Besvarelse fra Moodhomes

Hej Thomas, tack för din recension!
Kul att vi fick hjälpa er med mixen av gamla Faktum och nya Metod. Det kan vara en del att hålla koll på, så det känns riktigt bra att ni upplevde att ni fick stöd hela vägen. Tack för förtroendet, och hör av dig när ni tar nästa steg i projektet så hjälper jag gärna till igen.

Ha det fint så länge! /Jim

Superfina luckor, superbra kundservice

Fina dörrar och luckor, helt enligt förväntan!
Väldig behjälplig och professionell personal som hjälpte till att visa hur man lagade en kantstött dörr från leveransen (och gav även alternativ till hur vi skulle lösa skadan). Väldigt uppskattat och kommer använda Mood igen!

2. december 2025

Besvarelse fra Moodhomes

Hej Lukas! stort tack för din fina recension, det gör oss verkligen glada att höra. Tråkigt att en av de långa dörrarna fick en liten kantstötning, men skönt att vi kunde lösa det tillsammans. Vi skickar numera alla långa dörrar med extra kantskydd för att minimera risken framåt. Varmt välkommen tillbaka när du vill bygga vidare med Mood.

Tack igen! /Jim

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beställde nya luckor till lägenheten.

Beställde nya luckor till min lägenhetsrenovering, de var enkelt att beställa, luckorna känns välgjorda och har fin yta. Blev stor skillnad och är riktigt nöjd!

16. september 2025

Besvarelse fra Moodhomes

Hej Daniel, tack för din återkoppling!

Härligt att höra att du är nöjd med både processen och resultatet. Med nya luckor kan man verkligen ge köket nytt liv på ett enkelt sätt. Vi är glada att ha fått vara en del av din renovering.

Hälsningar,
Jim på Mood Homes

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.