Medarbejderen Alexander hos Gartnerpris er en formidabel sælger. Jeg kender kun én person af dette navn, nemlig min tandlæge. Han er også en formidabel tandlæge. Selv om jeg ikke har gebis, ville jer... Se mere
Ham der skulle komme og give et tilbud på det arbejde der skulle udføres dukkede aldrig op til aftalen, og der er ingen der har kontaktet mig for at sige at de var nødt til at aflyse.
Bestilte en pris på nettet, som jeg synes var for dyr. Blev alligevel ringet op med tilbud om at få en gartner ud at kigge nærmere på opgaven og dernæst få en mere konkret pris. Tog i mod tilbuddet... Se mere
Venlig gennemgang telefonisk. Forventet arbejde Aftale om et uforpligtigtet møde-uden beregning Om der er mere der skal laves i haven eller inde i huset. Bekræftelse på aftale mundtenlig og s... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kigkurren 8g, 4. tv, 2300, København S, Danmark
Havde en rigtig god oplevelse på hjemmesiden i forbindelse med at finde ud af hvad prisen ville være for projektet.
Havde efterfølgende en telefonisk samtale, hvor jeg gjorde det klart at jeg blot ønskede kontaktdataene således jeg selv kunne kontakte gartneren for at aftale en dag jeg havde tid (da ingen af dagene der blev tilbudt passede i kalenderen).
Den søde og behjælpelige telefonsælger ville dog ikke give mig kontaktdataene uden jeg først havde accepteret én eller anden tid.
Jeg endte med, efter deres eget forslag, bare at acceptere den første tid, for så tre minutter efter jeg fik kontaktdataene at kunne skrive til dem jeg gerne ville aflyse tiden igen og selv kontakter gartneren.
Lidt synd de ringer til gartneren og siger "Har du tid til ham her?", når de samtidigt sidder og ved jeg ikke ønsker tiden jeg får tildelt :-).
Men derudover ... Ganske udenmærket oplevelse.

Besvarelse fra Gartnerpris.dk
Meget frisk, uden at være for "friskfyr agtigt". Følte en reel kompetance i den anden ende.

Venlig gennemgang telefonisk.
Forventet arbejde
Aftale om et uforpligtigtet møde-uden beregning
Om der er mere der skal laves i haven eller inde i huset.
Bekræftelse på aftale mundtenlig og skriftlig.
Rigtig god betjening.

Besvarelse fra Gartnerpris.dk
Posterede en forespørgsel, og blev dagen efter (det var i løbet af Påsken) kontaktet af en meget venlig medarbejder, der kunne hjælpe mig videre med projektet.

Besvarelse fra Gartnerpris.dk
Vi benyttede gartnerpris.dk med det formål at få en gartner ud til at se på vores have. Vi fik et opkald fra gartnerpris.dk og aftalte et mødetidspunkt og dagen før fik vi en aflysning per email. Emailadressen var ikke til at svare på og der var intet oplæg til at finde et alternativt tidspunkt.
En kombination af sen aflysning og ingen mulighed for at indgå i dialog om et nyt tidspunkt er exceptionelt dårlig kundeservice.