Ham der skulle komme og give et tilbud på det arbejde der skulle udføres dukkede aldrig op til aftalen, og der er ingen der har kontaktet mig for at sige at de var nødt til at aflyse.
Venlig gennemgang telefonisk. Forventet arbejde Aftale om et uforpligtigtet møde-uden beregning Om der er mere der skal laves i haven eller inde i huset. Bekræftelse på aftale mundtenlig og s... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kigkurren 8g, 4. tv, 2300, København S, Danmark

Besvarelse fra Gartnerpris.dk
Det er svært at finde ind til at få skrevet og få læst beskeder fra jer. det er kringlet, og man gør det mange gange, inden man finder frem, og får sendt. Vejledningen bestemt OK, men også noget anmasende

Besvarelse fra Gartnerpris.dk
De var super hurtige til at følge op fra Gartnerpris's side - uden at jeg dog har fået henvendelser direkte fra gartnere... så det venter jeg spændt på!?

Besvarelse fra Gartnerpris.dk
Jeg har brugt dem et par gange, og begge gange har jeg fået rigtig mange mails, opkald og opfølgninger fra billige, lokale gartnere. Det er et super system!

Besvarelse fra Gartnerpris.dk
De var hurtige til at reagerer. Rar samtale.

Besvarelse fra Gartnerpris.dk
GIV IKKE DIT TELEFONNUMMER ELLER PERSONLIG MAIL, DE STOPPER ALDRIG.
Jeg er nu blevet ringet op 3-4 gange efter allerede første gang at have takket nej.
Jeg har 2 gange frabedt mig al henvendelse og sletning fra systemet. Hvilket jeg ærlig talt ikke forventer bliver efterlevet denne gang heller.
Jeg agter at indgive klage til forbrugerombudsmanden ved næste henvendelse fra jer.

Besvarelse fra Gartnerpris.dk
Fin orientering og grundig gennemgang af mit projekt.

Besvarelse fra Gartnerpris.dk
Første pris var helt ude i vandet . Men det måske også svært når de ik ved hvad der skal laves . Måske starte med at ringe op og forhør sig 👍 men god tilbage melding 😉 glæder mig til besøg af faglig bistand .

Besvarelse fra Gartnerpris.dk
Medarbejderen Alexander hos Gartnerpris er en formidabel sælger. Jeg kender kun én person af dette navn, nemlig min tandlæge. Han er også en formidabel tandlæge. Selv om jeg ikke har gebis, ville jeres Alexander have kunnet sælge mig et nyt gebis i kraft af sit overbevisende væsen. I kan roligt give ham lønforhøjelse.
Mvh FA

Besvarelse fra Gartnerpris.dk
Det var en god oplevelse at der kom en gartner og gav et tilbud, men jeg var meget overrasket over prisen. Og service medarbejderen gav mig den rette fagmand.

Besvarelse fra Gartnerpris.dk
Helt grundlæggende mener jeg det er meget aggressiv markedsførsel at ringe gentagende gange bare fordi man laver en udregning på et overslag på nettet.
Når det så er sagt, så fortalte jeg i telefonen præcis hvad jeg skulle havde lavet (en støttemur i sten). Fagmanden der kom ud var flink, men han tog et blik på opgaven, og sagde at han ikke kunne lave en sådan mur.
Det var altså totalt spild af min OG håndværkerens tid, dat det tydeligvis ikke var blevet videregivet hvilken opgave der var tale om.

Besvarelse fra Gartnerpris.dk
Gartnerfirmaet (Havenissen) rykkede vores aftale gentagne gange for tilsidst blot at indtale en aflysning på min telefon svarer. Så jeg fik aldrig et besøg med et uforpligtende tilbud.

Besvarelse fra Gartnerpris.dk
Har aftalt opgaven fået en fornuftig pris
I hører mere når græsset er lagt :)

Besvarelse fra Gartnerpris.dk
Bestilte en pris på nettet, som jeg synes var for dyr. Blev alligevel ringet op med tilbud om at få en gartner ud at kigge nærmere på opgaven og dernæst få en mere konkret pris. Tog i mod tilbuddet med booking af dato og tidsrum for gartnerens besøg. Alt i alt fin samtale og god service.
Afventer gartneren til aftalt tid, men denne dukker ikke op. Skriver til Gartnerpris.dk og får lynhurtigt svar tilbage om, at de pronto vil tage kontakt til pågældende, der ringer mig op 1½ time senere, hvor jeg aftaler en ny tid. Ved ikke, om der var fejl i systemet, eller om det var gartneren, der ikke lige havde styr på aftalen. Dog har kommunikationen med gartnerpris.dk indtil videre været god.

Besvarelse fra Gartnerpris.dk
Efter indtastning af parametre på hjemmesiden kommer der hurtigt et svar pr. mail med en standardpris samt besked om, at vi bliver kontaktet.
Der går en uge, inden jeg bliver ringet op af et callcenter, som intet ved om den opgave, jeg skal have udført. Medarbejderen tilbyder mig et møde med en fagmand tre uger senere, hvilket er alt for sent. Han lover derfor at sende mig fagmandens kontaktoplysninger i stedet.
Efter to uger har jeg stadig intet hørt, og jeg har i mellemtiden fået tilbud fra tre andre fagmænd. Da jeg endelig får både en mail og en SMS, er det en mødebekræftelse på det møde, jeg ikke ønskede. Jeg forsøger flere gange at afmelde mødet pr. mail, telefon og SMS, men jeg får bare flere remindere om mødetidspunktet. Først på selve dagen for mødet får jeg en mail om, at det er aflyst.

Besvarelse fra Gartnerpris.dk
Rigtig god samtale, men fik intet ud af det , på grund af prisberegneren.

Besvarelse fra Gartnerpris.dk
Fin samtale, fik aftalt møde med den håndværker, vi havde brug for.

Besvarelse fra Gartnerpris.dk
Blev ringet op af den Gartner dage før om eftermiddagen om at han ikke var i landet?? så han kunne ikke komme næste dag til den tid han selv havde sagt ja til. Man havde taget fri til mødet så det var en så dårlig service han udførte Gartneren.Man må da formode at inden man lægge billet ind på noget arbejdet så tjekker man da op om man kan / har tid men det var ikke tilfældet her.
Kontaktede Imentor samme dag og forklarede at de ikke skulle sende nogen anden da jeg ville finde en Gartner men de ringede 2 gange næste dag så de snakker heller ikke sammen derinde!
Så generelt en meget dårlig oplevelse og service så den vil jeg ikke anbefale til nogen.