Ret impulsivt bestilte jeg en kimono, da jeg ikke anede hvad jeg skulle have på til en 80 års fødselsdag. Jeg havde ikke meget tid at løbe på, men til min store glæde, nåede jeg at modtage ordren.... Se mere
Dejligt sted at handle,super service og virkelig skønt udvalg af de smukkeste ting. Man kan altid finde noget ingen andre har 👍Jeg kan varmt anbefale at handle her👍
Købte kimono og levering var hurtig og varen flot. Der var lille slid på ryggen og jeg kontaktede garnhimlen, de svarede omgående og vi fik ordnet købet uden problemer og kun venlighed fra butikken.
Jeg har købt mange ting gennem tiden. Primært garn men også silkekimono og pyjamas, kurve og strikkeringe. Altid god service og skønne produkter til meget gode priser.
VI HAR BESLUTTET AT LUKKE GARNHIMLEN. Kære alle sammen ❤️ Efter lang tids overvejelse, har jeg valgt at vi lukker Garnhimlen. Vi har haft en rejse uden lige de sidste 10 år, og nu er tiden inde til at afslutte dette kapitel 🧶🥢 Beslutningen er taget udfra personlige årsager og har overvejende 4 væsentlige grunde: 1. Tonen BAG skærmen. Den er barsk og rå, og man ved aldrig, om der ligger en grim besked/kommentar/mail eller en 1 Stjernet anmeldelse på Trustpilot eller anonym tilsvining på Reddit. Som empat har jeg desværre aldrig udviklet den teflon, der skal til for at lade det fare, så det går direkte i hjertet og maven, og det kan jeg ikke længere holde til, hverken fysisk eller mentalt 🎯 2. Jeg har ikke strikket de sidste 2 år og brænder ikke længere for garn. Jeg mener i bund og grund at garnrester er det mest interessante og spændende man kan strikke med set udfra min personlige præference, mine værdier og holdninger til bæredygtighed og zero waste, og det føles forkert for mig at skulle sælge nyt garn, når det er resterne jeg brænder for, og som har værdi for mig 🧺➿️➰️🧶 3. Efter 10 år som selvstændig mangler og savner jeg en almindelig hverdag med 8-16 job. Med defineret fritid, med kolleger og uden konstant tilstedeværelse på sociale medier for at forblive relevant og ikke mindst en sundere work-life balance end man har som soloselvstændig 👭🤼🤸♀️🧘🏼♀️ 4. Som webshopejer foregår alt bag computer- og telefonskærm, og for mig er det nu blevet tid til at lukke skærmen i, lægge telefonen, løfte blikket og være tilstede i virkeligheden og i nuet - i det virkelige liv og i de nære relationer og ikke i det virtuelle univers 🖥📱📸 Livet er lige nu og lige her ❤️ Kærligst, Tine
Danmark
Garnhimlen er min absolut favorit garnpusher.
Meget serviceminded hjemmeside, super hurtig levering og en meget professionel rådgivning.
Det bliver ikke bedre..

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
De gange jeg har handlet hos Garnhimlen har jeg oplevet super hurtig ekspedition og stor hjælpsomhed

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
En forretning med lækre gerne og gode opskrifter, og som anerkender ophavsretten for de der har udviklet opskrifterne. Der er hurtig levering og god service.

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Man er ikke i tvivl om at Garnhilmen er et godt sted at handle. Får god vejledning og fantastisk service.

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Hurtig levering. Fin behandling - lækkert garn og spændende opskrifter.

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Dejlig hjælpsom service, fine priser og altid behjælpelig med at finde det garn eller opskrift man mangler

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Jeg vil til enhver tid anbefale Garnhimlen. Uanset hvordan, hvor meget eller hvor lidt man bestiller, så får man en topprofessionel service og altid en meget venlig betjening. Jeg har flere gange oplevet, at garnet er ankommet før forventet og ofte er der lidt ekstra "lækkert" i pakken, som får en til at smile. Det er her du skal handle, hvis du ønsker garn af høj kvalitet, god vejledning, strikkeopskrifter der er til at forstå og superfede designs til en god pris.

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Jeg har bestilt opskrift og garn til en trøje til min datter som jeg fint fik leveret. Problemerne opstod så da jeg kom til at mangle nærværende til trøjen og bestilte fe 2 sidste nøgler de havde på lager men mente jeg skulle bruge 3. Vi aftalte de ville ligge de 2 nøgler til side de havde på lager men ville afvente med at sende dem til de fik nye varer om 2-3 uger.
Siden fandt jeg ud jeg kunne nøjes med de 2 garnnøgler de havde lagt til side og skrev og bad dem sende dem til mig. Det har jeg bedt om 2 gange uden de svarer på min mails.
Efterfølgende har jeg skrevet og spurgt til hvornår de fik nye varer så jeg kunne få de nøgler jeg bestilt. Dertil svarer de at de beklageligvis ikke kan få garnnøglerne da de er i restordre, men de vil sælge mig en anden garn til halv pris. Da jeg så igen spørger til de 2 garnnøgler de har lagt til side til mig svarer de påny ikke på korrespondensen.
Ved ikke hvad der er sket med de 2 garnnøgler de har lovet at ligge til side til mig, men det mindste de kan gøre at svare. Hvis så de må fortælle mig de er kommet til at sælge dem tik anden side så må de gøre det. Det er her er ufattelig dårlig kundepleje. Så jeg kan ikke anbefale at handle her. De kommunikerer kun når det passer dem.

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Jeg vil gerne anbefale garnhimlen til et 12 tal. Gode kvalitets vare, og hurtige levering. Jeg har bestilt varer hos dem 2 gange, begge gange, var pakken der dagen efter.
Så kun ros til garnhimlen.

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Har både været kunde og købt garn, nærmest dag til dag- levering - har samarbejde mellem Lavendels Design og Garnhimlen.
Det har hele tiden fungeret upåklageligt, ærligt og redeligt!
Stor ros herfra.
Køb trygt hos Garnhimlen.
Fås ikke bedre, især dejligt med altid hurtig, professionel og venlig vejledning

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Jeg har kun haft gode oplevelser med at handle med Garnhimlen. Garnet er lækkert, der er et godt udvalgt og betjeningen er udsøgt. Jeg kommer igen, med garanti.

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Altid god service, altid en god tone , aldrig fået så lækkert garn til så billige penge , fede opskrifter . Føler en positivitet i det garn himlen lægger op på siderne.
jeg bliver altid så godt humør når jeg sidder og ser alt det jeg vil strikke på siden.
Spørger jeg om noget får jeg altid positiv tilbage melding .
jeg kan varmt anbefale andre at handle med skønne Tine fra Garnhimlen .
Kh Helle

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
God service, reelle tilbagemeldinger, godt garn. Jeg handler ikke andre steder end hos Tine v/Garnhimlen <3

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
God service. Altid imødekommende og hjælpsom. Mangler du noget eller er du i tvivl kan du altid få hjælp her. Svarer hurtigt på henvendelser.
Alle mine bedste anbefalinger.

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Super service, super produkter og en fantastisk shop... jeg handler ikke andre steder end hos garnhimlen ❤

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Altid god og venlig service, god kvalitet og stor seriøsitet! Så kort kan det siges om garnhimlen.dk. Og det gælder både produkterne og betjening af os kunder.
Kun stor tilfredshed og de varmeste anbefalinger herfra 👍

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
Super lækker garnbutik, kan så absolut anbefales

Besvarelse fra Garnhimlen (LUKKET)
De gange jeg har handlet hos garnhimlen er det altid god service!! Og hvad der ellers er skrevet af dårlige ting passer ikke onde rygter! Og man kan jo udfordre skæbnen og handle der en gang så ved man at de dårlige ting der bliver skrevet ikke passer!!