Kontakten och hanteringen av/ med Gårdsservice var bra och professionell. Men leveranserna var inte bra. DHL funkar bra men Postnord är inte bra. Fick ett meddelande att de kommer innan kl.18.00, samm... Se mere
Jag (och mina kor !) tycker om era mineral baljor. Smidiga att flytta mha remmen mellan beten. Mineralen blir heller inte stenhård om det fått stå vatten i baljan ett tag, vilket är fallet med andr... Se mere
Den andra reklamationen som skötts bra sedan vi började handla av Gårdsservice. Uppskattar också snabba leveranser och att man kan få kontakt via telefon vid frågor. Man slipper chatta.
Ringde och sa att produkten var tillfället var slut men skulle komma mer om någon vecka, synd att den var slut men uppskattade att man ringde och berättade det
Vi har ett brett sortiment nischat inom mjölk och köttproduktion, allt från förnödenheter, tillbehör och reservdelar noga utvalt från kända och starka varumärken. Vi är specialister på diskmedel och rengöring för mjölkanläggningar. Förutom vår webbsida har vi återförsäljare runt om i landet som åker direkt ut till din gård för ett personligt besök. Vi håller en hög servicegrad i fråga om tillgänglighet via alla våra kanaler såsom återförsäljare och kundtjänst.
Korsholm 7057, 24297, Hörby, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Fick paketet till fel adress men väldigt tydlig adress i orderbekräftelsen. Så förstår inte vad som hände där ? Fick åka 30 mil fram å tillbaka för att hämta de några timmar jag gärna spendera på annat en att åka bil

Besvarelse fra Gårdsservice
Bra att kunna ringa o få kontakt med butiken.
Dock tog det några fler dagar för leverans, men det klarade sig dock denna gång.

Besvarelse fra Gårdsservice
Snabb och smidig leverans! Enkelt att spåra leveransen i appen och dessutom en smidig hemsida med väldigt enkel köpprocess!

Besvarelse fra Gårdsservice
Det var smidigt att beställa varan och den kom inom kort till min dörr.