Banner for Bole.se

1. Engrossalg af landbrugsprodukter
  2. E-handelsservice
  3. Butik med sikkerheds- og arbejdstøj

Om Bole.se

Välkommen till Bole.se - Lantbutiken på nätet som gör lantlivet enklare!

Vi fyller ständigt på med nya lantbruksprodukter från kända varumärken av högsta kvalitet. Vi har funnits sedan 1985 och har specialiserat oss på produkter till jordbruket, skogsbruket och gården.

I vårt stora sortiment på över 15 000 produkter hittar du bland annat stängselaggregat, elstängsel, Vilt och Elnät inom stängsel. Vi har fullsortiment av vattenkoppar från Suevia och La Buvette som vi kompletterat med vattenkopplingar och slang. Till stallet erbjuder vi även fullsortiment av Henderson skjutportar och Kraiburg stallmattor.

Vi har även ett stort utbud av utfodringsprodukter och vitaminer och tillskott till djuren. Bole har en bred kunskap inom lantbruksprodukter så kontakta oss gärna för offert eller planering av större projekt.

Personlig service och support gör det lättare för dig som kund att välja rätt produkt. Bole har 30-dagars öppet köp och fri frakt från 2 500 kr *gäller ej skrymmande produkter.

Vi har över 200 kända varumärken i vårt sortiment. Snabba leveranser och säkra betalningar. Välkommen till Bole.se - Vi är din gårdsservice och lantbutik på nätet som gör ditt lantliv enklare!

Besök vår hemsida

Gör ditt lantliv enklare

Bred kunskap och support inom lantbruk och tar ansvar hela vägen före, efter och under köpet.
Vi har ett av Sveriges största sortiment inom stängsel, vattenförsörjning, djurvård och mycket mer. Vi fyller ständigt på med nya lantbruksprodukter från kända varumärken av högsta kvalitet. Kontakta oss idag.

Snabba leveranser och personlig service

Snabba leveranser

30 dagars ångerrätt, vilket innebär att du under denna tid kan skicka tillbaka det som köpts av oss om du av någon anledning ångrar dig. Vid en retur återbetalas du det belopp som motsvarar det belopp som du betalt för de returnerade varorna.

Promotion box for Bole.se

Bole - Gör ditt lantliv enklare

Ett av Sveriges största sortiment inom lanbruks- och hästartiklar.

4,3

Har ikke besvaret negative anmeldelser

KONKURS

KONKURS
Vi tror at Bole er gått konkurs.
Vi har siden 23. mars 2020 forsøkt at komme i kontakt med BOLE, det er lykkes en enkelt gang pr. tlf, hvor vi ble lovet at der ville bli foretaget noget i løbet av den pågjeldene uke, men intet er skjet.
Hadde gjennom lang tid sparet opp til kjøp av drikkekar med transformer, så vannet til mine heste var frostfritt. Men vannet ble opp til 19 grader varmt, alt for varmt til heste og derfor med risiko for at hestene ikke drak vannet og med stor fare for kolik. Ønsker heller ikke at mine heste får kolik. Jeg mistede til stor sorg den ene av mine heste pga av kolik i januar 2019. Så jeg måtte i stedet forsette med at bære varmt vann i spande til mine heste. Så denne investering kunne ikke bruges. Ikke bra at investerer penge man har sparet opp og så ser man at investeringen er gått tapt.
Bole byttet transformeren, men dette hjalp ikke. Siden vi den 23. mars 2020, gjorde oppmerksom på, at det ikke virkede at skifte transformer, er intet skjet. Bole svarer ikke på mails, lang ventetid på kontakt på tlf, uten at man får kontakt. Bole har på intet tidspunklt meldt ut om at der er problemer med firmaet. Men set ut fra at det er umulig at komme i kontakt via tlf og mail, kan jeg kun forestille meg at firmaet er gått konkurs. De har en hjemmeside med henvisning til all mulig kontakt. Dette var jo veldig fint hvis det virkede, men det gør det ikke.

6. maj 2020
Vis anmeldelser på alle sprog (184 anmeldelser)