KONKURS
KONKURS
Vi tror at Bole er gått konkurs.
Vi har siden 23. mars 2020 forsøkt at komme i kontakt med BOLE, det er lykkes en enkelt gang pr. tlf, hvor vi ble lovet at der ville bli foretaget noget i løbet av den pågjeldene uke, men intet er skjet.
Hadde gjennom lang tid sparet opp til kjøp av drikkekar med transformer, så vannet til mine heste var frostfritt. Men vannet ble opp til 19 grader varmt, alt for varmt til heste og derfor med risiko for at hestene ikke drak vannet og med stor fare for kolik. Ønsker heller ikke at mine heste får kolik. Jeg mistede til stor sorg den ene av mine heste pga av kolik i januar 2019. Så jeg måtte i stedet forsette med at bære varmt vann i spande til mine heste. Så denne investering kunne ikke bruges. Ikke bra at investerer penge man har sparet opp og så ser man at investeringen er gått tapt.
Bole byttet transformeren, men dette hjalp ikke. Siden vi den 23. mars 2020, gjorde oppmerksom på, at det ikke virkede at skifte transformer, er intet skjet. Bole svarer ikke på mails, lang ventetid på kontakt på tlf, uten at man får kontakt. Bole har på intet tidspunklt meldt ut om at der er problemer med firmaet. Men set ut fra at det er umulig at komme i kontakt via tlf og mail, kan jeg kun forestille meg at firmaet er gått konkurs. De har en hjemmeside med henvisning til all mulig kontakt. Dette var jo veldig fint hvis det virkede, men det gør det ikke.