Dit bedrijf leek uitzonderlijk vriendelijk toen ik aanvankelijk interesse toonde. Echter, op het moment dat ik meer gedetailleerde vragen stelde, veranderde hun toon en reageerden ze nauwelijks meer.... Se mere
Virksomheden har svaret
Behulpzame Vriendelijke mensen zowel op kantoor als parkbeheer ! Top garagepark! Mooie nette nieuwe Garage.. Zitten genoeg stopcontacten in.. er zit een led lamp (zuinig in verbruik) Veilig en mooi af... Se mere
Virksomheden har svaret
Wszystko dokładnie wyjaśnione co można a czego nie należy robić na terenie. Pełna dokumentacja zdjęciowa przed podjęciem dostępu do garażu. Uczciwe podejście przyjazna rozmowa podczas oprowadzania po... Se mere
Virksomheden har svaret
Multifunctionele garageboxen voor bedrijfs- of opslagruimte ✓ Toplocaties in Nederland ✓ Zowel koop als huur ✓ Bekijk de site voor meer info!
Deltazijde 2-B3, 1261ZM, Blaricum, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snel & Makkelijk geregeld online. Fijne garagebox, Ruim zat en een hogere hoogte dan andere aanbieders van opslagboxen.
Genoeg stroompunten, ideaal voor je hobby en werkzaamheden.

Besvarelse fra GaragePark
Ze zijn altijd bereikbaar. Ze denken samen met je naar oplossingen. Je hebt 24/7 toegang tot je box. Ze zijn best wel flexibel en je kunt gewoon je ding(werkzaamheden) uitvoeren zonder lastig gevallen te worden.

Besvarelse fra GaragePark
Eenvoudig, snel en fijne communicatie. Het was snel geregeld. Zeer verzorgde opslag, ruim en netjes.

Besvarelse fra GaragePark
Deze zeer goede ervaring begon met een bezichtiging met de vriendelijke opzichter. De volgende avond kreeg ik de sleutels al in handen van een nagelnieuwe ruime box. Dit dankzij de snelle actie van de net zo vriendelijke administratie.
Box en terrein zijn dag en nacht toegankelijk en zeer goed bewaakt/beveiligd.
Drie stroompunten in de box met een eigen meter; zo kun je met een kacheltje je inboedel op temperatuur houden.

Besvarelse fra GaragePark
Alles is snel en goed geregeld. Goed beveiligde park waar ik mijn inboedel wel toe vertrouw. Vragen met emails worden snel beantwoord.

Besvarelse fra GaragePark
Na een fijne bezichtiging alles snel in gang gezet en konden we ondanks de vakantie van de parkbeheerder de volgende dag onze sleutel ophalen. Wij zijn enorm blij met de snelle en fijne communicatie!

Besvarelse fra GaragePark
Keurige snelle communicatie vooraf.
Vlotte en duidelijke sleuteloverdracht.
Net en goed onderhouden complex.

Besvarelse fra GaragePark
Heldere voorwaarden en correcte afhandeling

Besvarelse fra GaragePark
Snelle oplevering, goede kwaliteit en aardig personeel

Besvarelse fra GaragePark
Alles was heel duidelijk en verliep zeer soepel. Het geautomatiseerde proces via website en email is zeer eenvoudig.

Besvarelse fra GaragePark
In dikke letters beweren dat je vanaf €89 kunt huren, maar als je deze dan daadwerkelijk wilt reserveren komen en ineens maandelijkse servicekosten van €25 bij EN nog even BTW er overheen en dan is die €89 box ineens €138 per maand en dan ook alleen nog de eerste 6 maanden. Daarna even maandelijks €247 aftikken.
Als je dan ook nog leest dat ze de boel belazeren met de afmetingen dan blijf ik gewoon lekker bij de Shurgard waar ze WEL gewoon transparant zijn over de werkelijke prijzen en afmetingen.

Besvarelse fra GaragePark
Alles is heel snel en netjes afgehandeld zoals telefonisch en bij het ophalen van de sleutels was ik zeer te verreden met het uitleg hoe alles werkt en in elkaar zit

Besvarelse fra GaragePark
Prachtige omgeving en keurige garage.

Besvarelse fra GaragePark
Zeer tevreden! Verschillende vragen gestuurd via de chat. Supersnelle reactie. Ook telefonisch zeer goed geholpen.
Goede begeleiding en uitleg door de parkbeheerder tijden de sleuteloverdracht.
Top geregeld!!!

Besvarelse fra GaragePark
Goede en duidelijke overdracht. Mooie garagebox met nette voorzieningen op goede locatie.

Besvarelse fra GaragePark
I highly recommend it, you can quickly adjust the garage to your needs, great communication on the hotline

Besvarelse fra GaragePark
Alles was zoals verwacht. Geen probleem. Goed personeel.

Besvarelse fra GaragePark
Niet de goedkoopste, wel de betere. Hele nette boxen en klantenservice.