Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Scherpe prijs en correcte afhandeling. Ik bestelde op een zaterdag en begreep niet waarom ik op maandag nog geen bevestigingsmail had, want de website vermeldt dat ze op dezelfde dag verzenden. Op mij... Se mere
Virksomheden har svaret
Duidelijke site, goede prijzen (in ieder geval voor waar ik naar op zoek was), en beloofde levering binnen 1 werkdag bij bestelling voor 17:30 uur. Alleen heb de T&T link nooit ontvangen (ook niet in... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Ontdek een breed assortiment van topkwaliteit dierenvoeding, speelgoed, accessoires en meer bij Pip's. Wij bieden alles wat uw huisdier nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven!
Kontaktoplysninger
De Brauwweg, 3125AE, Schiedam, Holland
- klantenservice@pips.nl
- pips.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 40 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Omdat wat ik besteld had niet meer…
Omdat wat ik besteld had niet meer leverbaar was en ik netjes een mail kreeg en mn geld terug gestort kreeg op mn rekening. Dus top
Goede en snelle service!
Koelmat hond
Status van mijn bestelling staat na 2 weken nog steeds op "wordt verwerkt"... zonder ook maar enige verdere communicatie daaromtrent...
Bestelling geannuleerd
Eerst wordt zonder bericht mijn bestelling geannuleerd en als je dan mailt met de vraag waarom krijg je nooit antwoord. Slechte zaak! Dit was voor mij de eerste en gelijk de laatste keer.
Update: Pips zegt dat ze een opmerking hadden geplaatst bij de annulering van de betaling bij Billink maar daar is niks van terug te vinden. En buiten dat: NOG STEEDS geen reactie op mijn mail! Dus het blijft een slechte zaak...

Besvarelse fra Pips
Op de website staat vermeld dat het…
Op de website staat vermeld dat het product nog dezelfde dag wordt verzonden. Dit is de reden dat ik op deze website heb besteld, aangezien ik de bestelling nog deze week nodig heb. Na mijn order heb ik echter niets meer vernomen. De klantenservice reageert niet op mijn mail en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Zeer teleurstellend. Ik hoop maar dat ik het product überhaupt nog ontvang.
@pips: ik heb al gemaild naar de klantenservice, maar geen reactie ontvangen. Hieronder reageren jullie echter wel? Fijn als jullie op mijn mail willen reageren.
Update: het pakket is inmiddels bezorgd. Niet binnen 1 dag zoals beloofd, helaas ook geen track&trace ontvangen. Ik ben blij dat ik mijn bestelling heb ontvangen, maar helemaal tevreden ben ik dus niet. Volgende keer bestel ik weer ergens anders.

Besvarelse fra Pips
Bestelling kon niet helemaal geleverd…
Bestelling kon niet helemaal geleverd worden. Daarom kreeg ik mijn geld terug van het deel wat niet geleverd kon worden en een kortingscode voor de volgende bestelling. De rest van de bestelling gewoon ontvangen. Netjes afgehandeld. Alleen 4 sterren ipv 5 omdat ik wel zelf contact moest opnemen met de vraag waarom mijn bestelling na ruim een week nog niet verzonden was.
slordig bedrijf - gaan aanrader
geen reactie op mails aan de klantendienst (3x)
geen update van de orderstatus
goederen nog niet ontvangen (10dgn geleden besteld)

Besvarelse fra Pips
Bij incomplete bestelling geen oplossing bieden
Ik heb meerdere kattenbakken besteld en hierbij ontbreekt bij beide bakken een onderbak. waardoor deze dus niet bruikbaar is.
Hier over gemaild en er zou nieuwe toegestuurd worden, Dus niet.
Nogmaals gemaild. het zelfde verhaal oh wat vervelend ga het direct in orde maken en versturen. Enkele weken later nog steeds niks.
Eerste levering was snel, maar als er iets niet klopt wel beloven opnieuw te sturen maar niks ontvangen!
Nooit antwoorden op mails
Nooit antwoorden op mails, nog steeds geen terugbetaling op retour ontvangen. Heel weinig respons van klantendienst
Alles perfect
Wacht nu al ruim 2 weken op…
Wacht nu al ruim 2 weken op bestelling!! Even contact gehad met klantenservice maar daarna weer radiostilte. Flink bedrag uitstaan van 235 euro. Geen DPD track and trace
Drinkfontein voor kat
Drinkfontein voor mijn kat besteld, deze was bij deze webshop het voordeligst. Ook snel en keurig verzorgd verzonden.
Klantcommunicatie
7 dagen moeten wachten op product in…
7 dagen moeten wachten op product in voorraad (voor 17u besteld - dezelfde dag verzonden). Geen antwoord op mails.. nee voor mij voldoet dit niet
Redelijk duidelijke product…
Redelijk duidelijke product beschrijving, snelle levering.
Wel mogen er iets duidelijkere foto’s en wellicht wat uitgebreidere beschrijving bij het product. Het was me namelijk nog niet helemaal duidelijk waar de slotjes bovenop de kooi voor waren, ik ging er van uit dat het een soort deurtje zou zijn maar begreep niet of dat dat de volledige voorkant of bovenkant van de kooi betrof. Dat bleek dat de bovenkant te zijn, maar daar kwam ik achter door dezelfde kooi op andere websites te bekijken.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.