Garageclass Anmeldelser 6

3,2

3,2

Middel

Gekke prijzen en uitgelachen

Mocht de auto na 3 uur ophalen. Bij aankomst vroeg ik of het gelukt was met de APK en ik werd zo wat uitgelachen. "Hahaha, nee tuurlijk niet, er is van alles mis met die auto," kreeg ik te horen.

De APK is dus afgekeurd en volgens de garage kost het ruim €1.000+ om alle problemen op te lossen. Thuis heb ik zelf verder onderzoek gedaan en kwam veel lager uit (inclusief arbeidskosten). Ze rekenen premiumprijzen voor kleine auto's (1.0L auto met 60pk). Ik kreeg een hele waslijst aan reparaties, terwijl de auto elk jaar wordt onderhouden en bij de vorige APK waren er 0 aandachtspunten. Het lijkt me sterk dat er na 10.000 km zoveel dingen opeens opduiken. Meneer was wel zo vriendelijk om een korting te geven op de APK keuring als ik binnen 7 dagen zou besluiten om terug te komen om alles daar te laten fixen... Ik vertrouw het niet, dus ik kom in ieder geval niet terug.

21. januar 2026

Kon snel terecht voor reparatie van…

Kon snel terecht voor reparatie van wielophanging dit was fijn,
wat minder fijn was dat er niet gelet is op hoogte van de veer en nu myn auto scheef staat. Dit terwijl ze beide veren (goed en slecht) daar hadden en dit niet nodig is geweest dus. En dat mijn wielbouten niet nagetrokken waren waardoor mn wiel ervanaf liep, zeer slordig dit is een serieuze kwestie had fataal kunnen aflopen, gelukkig oplettend en optijd gestopt om de 3! Missende wielbouten te zien en te handelen. De overige 2 wielbouten kon ik zo met de hand losdraaien. Schaam je Class Garage dat je niet ff 2 minuten neemt om een wiel van een Mercedes na te trekken

8. oktober 2024

Hele fijne garage met veel verstand

Sinds kort ben ik weg bij de audi dealer, puur wegens dat de monteurs hier bij garage class heel veel ervaring met volkswagen en audi groep hebben. Dit zie je ook aan het apparatuur wat deze monteurs hier gebruiken. Ik vind de klantvriendelijkheid en de super snelle service zeer fantastisch en blijf hier ook voortaan terugkomen.

13. februar 2024

Ik heb er een slechte ervaring mee

Ik heb er een slechte ervaring mee. Het uurtarief is acceptabel, maar de prijzen van onderdelen worden dusdanig opgevoerd dat je je rot schrikt. Dit in combinatie met twijfelachtige werkzaamheden en natuurlijk nog BTW erbij, en je krijgt zomaar een factuur van 400-600€. Vanaf nu ga ik liever naar de dealer; dat komt op hetzelfde neer qua prijs, maar ze hebben in ieder geval meer verstand van mijn auto.

20. oktober 2023

Er dette din virksomhed?