Gamstblomster Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 49 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne udtrykker stor tilfredshed med det brede udvalg af friske blomster og fremhæver ofte den høje kvalitet samt de kreative og smukke buketter, som altid lever op til forventningerne ved enhver begivenhed. Mange forbrugere roser desuden personalet for deres store faglighed, varme nærvær og en utrolig hjælpsom service under alle besøg. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med kvaliteten af visse planter, idet de oplevede, at blomsterne var visne eller rådne allerede kort tid efter købet. Dog bemærkede nogle kunder også ubehagelige oplevelser med serviceniveauet, hvor visse medarbejdere virkede uinspirerede eller mindre serviceorienterede.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner positiv feedback om produkt og fremhæver altid friske blomster, der holder længe, samt et... Se mere

Staff

Kunder havde positiv oplevelser med personale og roser ofte medarbejderne for at være utrolig venlige,... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv med en gennemgående høj tilfredshed, hvor anmeldere roser den... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kvalitet, og fremhæver ofte at varerne fremstår friske og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi har som altid fået lavet den smukkeste buket hos Gamst Blomster i Frederiksberg Centret – og endnu en gang med den allerbedste service fra Cecilie. 🌸💐 Cecilie er virkelig dygtig, og det fort... Se mere

Vi havde fornøjelsen af at få hjælp fra Zoe, Gamst Blomster ved Salling i Aarhus, til blomsterne til vores datters navngivningsfest på Salling Rooftop, og vi kan kun give de varmeste anbefalin... Se mere

Vi havde bestilt kistepynt og 2 kranse hos Gamst i Kolding. Det hele var utrolig flot, fantastiske farver og smukke blomster. Levede fuldt ud op til forventningerne, og endda mere end det 🌸🌸🌸 Så tu... Se mere

Jeg kan på det varmeste anbefale denne butik. Jeg oplever den varmeste og dygtige betjening af "butikken", som står "åbent" midt på Ros Torv (center i Roskilde). I går købte jeg en billig "buket"... Se mere

1. Blomsterbutik

I 1903 åbnede Johan Gamst blomsterbutik på Agtrupvej i Kolding. Siden har Gamst Blomster været synonym med friske blomster, høj blomsterfaglighed og god service. I dag er Gamst Blomster én af landets større blomsterkæder med 21 blomsterbutikker fordelt over hele landet. Butikkerne er typisk placeret i forbindelse med Meny-, Kvickly- og Salling butikker samt i Kolding Storcenter, Frederiksberg Centeret og i Lyngby Storcenter. Vores blomster kommer direkte fra avlere i Europa. Vi har skåret mellemmanden væk til gavn for dig og miljøet.

God

Svarer typisk inden for 1 uge

4,0

Fem stjerner er ikke nok!

Fem stjerner er ikke nok!
Jeg har nu handlet hos Gamst Blomster flere gange, og hver gang bliver jeg imponeret over deres smukke buketter, gode service og punktlige levering. Deres sans for detaljer og kreativitet skinner igennem i hver eneste blomst, og det er tydeligt, at de brænder for det, de laver.
Jeg bestilte for nylig en buket til en særlig anledning, og den var præcis som jeg havde forestillet mig – måske endda endnu smukkere! Kundeservicen var i top, og jeg følte mig virkelig taget godt imod.
Gamst Blomster er uden tvivl min go-to blomsterbutik fremover. Tak for at gøre hver buket til noget helt særligt!

Lars 😊

28. april 2025

Fantastisk oplevelse hos Gamst bloster

Jeg var forleden forbi Gamst Blomster og købte en buket, og jeg har sjældent oplevet så god betjening! Personalet var imødekommende og venlige, og butikken var fyldt med smukt lavede buketter og en stemningsfuld udsmykning. Det hele emmede af kvalitet og kærlighed til blomsterne. Jeg kommer helt sikkert igen!

24. april 2025

Kolding afd meny

Kolding afd. i meny, har altid super friske blomster og mange spændende planter.
Får altid en professionel vejleder omkring planter.
Samt de blomsterbaren, med mange lækker snit blomster.
Helt klart et besøg vær🤩

29. marts 2025

Kan varmt anbefale Gamst Blomster i…

Kan varmt anbefale Gamst Blomster i Kolding, hvor der altid er et godt udvalg af indendørs og udendørs blomster. Fantastisk venlig betjening, hvor man føler sig velkommen, samtidig med at man kan tage sig god tid til at vælge den helt rigtige plante eller buket.

23. april 2025

Dårlig service i Kolding storcenter

De nægtede at binde mig en buket på trods af at der var blomster til det og 40 minutter til lukketid..?
Jeg endte med at måtte købe en fesen buket

23. marts 2025

Hej Signe,
Jeg kan se du har været forbi en søndag hvor der typisk kun er butiksmedhjælpere på vagt og ikke blomsterdekoratører som de andre dage i ugen, men jeg kan forstå at du ikke havde tid til at vente på at de bandt buketten, da du desværre havde travlt, så det er selvfølgelig uheldigt. Hvis den pågældende buket ikke har levet op til forventningerne, så kontakt gerne butikken herom og så skal vi nok finde en god løsning.
Mvh. Rune

Super service og flotte blomster.

Fantastisk flotte "udplantningssæt" af friske flotte blomster i deres butik på Ros Torv. God og hjælpsom ekspedition og meget rimelige priser. Jeg kommer igen👍.

29. marts 2025

Besvarelse fra Gamstblomster

Tusind tak for de pæne ord - det sætter vi rigtig stor pris på.
Mvh. Rune

Fik en flot og stor buket af min…

Fik en flot og stor buket af min kæreste herfra til Valentins dag. 3 dage senere hang næsten alle blomsterne, trods jeg efter 2 dage havde afskåret og givet nyt vand (som han havde fået af vide), og 5 dage senere var den simpelthen helt færdig og kun til at smide ud. Øv. Normalt kan en buket fra en blomster handler stå op til 14 dage. Men jeres blomster må åbenbart ikke være friske.

14. februar 2025

Hej Lise,
Mange tak for dit skriv - vi er selvfølgelig kede af at buketten ikke levede helt op til forventningerne. 14 dage er nok lige i overkanten, men en uge skulle de gerne kunne holde, når du tager dig godt af dem, som jeg kan høre du gør. Vi har god rotation i vores varer, så vi sikrer os at de er friske, men alt efter hvilke blomster der indgår, så kan der være typer der selvfølgelig holder længere end andre. Du kan altid reklamere - og gerne hurtigst muligt - fx på 3-dagen hvor du bemærker at blomsterne hænger - send os gerne et billede af buketten og så aftaler vi nærmere med butikken hvor du har købt den, så vi kan finde en løsning. Du er meget velkommen til at kontakte os på info@gamstblomster.dk - så sætter jeg dig i forbindelse vores nærmeste butik, med en frisk løsning.

Kedligt udvalg og uinspirerende

Kedligt udvalg og uinspirerende

2. januar 2025

Hej Christian,
Tak for din henvendelse - jeg kan ikke lige se hvilken butik du har besøgt, men eftersom at det er fra d. 2. januar, så er det desværre et tidspunkt, hvor vi normalt er i fuld gang med at få varer ud til alle butikkerne efter nytårsdagene. Vi har altid god rotation i vores varer og sortiment, men der er selvfølgelig tider på året hvor helligdagene kan drille lidt.
Jeg håber du finder udvalget tilfredsstillende næste gang du besøger os og ellers må du endelig spørge personalt hvis der er noget specifikt du søger - så hjælper de dig så godt de kan.
Mvh. Rune

Jeg valgt at købe en buket blomster i Roskilde

Jeg valgt at købe en buket blomster i Hyrdehøj Centret i Roskilde. Jeg skulle selv bede om at få vand i buketten i blomsten og da jeg bad om ikke hun kunne komme et bånd på det bare hvide papir, fik jeg at vide det gjorde man ikke, for det var derfor blomster hos dem var billige. Jeres blomster er ikke billige, så næste gange køber jeg hos en rigtig blomsterhandler.

27. december 2024

Hej Susanne,

Mange tak for dit skriv.
Jeg beklager ulejligheden vedr. din buket - du kan selvfølgelig godt få et bånd om buketten og jeg sørger for at du kan få en ny uden beregning (inkl. bånd hvis du ønsker dette) næste gang du besøger os i Hyrdehøj.
Jeg skal nok følge op med butikken omkring denne misforståelse og så ønsker jeg dig en fortsat god dag.

Ingen service

Har lige besøgt jeres butik og man kan ikke klage over jeres service for den er ikke eksisterende. Med de priser I har på jeres ting burde man forvente et højere serviceniveau . Hvis der kunne gives nul stjerner så ville det blive gjort

30. november 2024

Hej Katja,

Det er vi rigtig kede af at høre og jeg håber du vil dele lidt uddybende info omkring dit besøg, så vi kan følge op på din henvendelse. Mail os gerne på
info@gamstblomster.dk og sæt lidt flere ord på oplevelsen, så vi får en bedre forståelse for hvordan vi kan forbedre vores serviceniveau overfor dig, tak.

Mvh. Rune

Købte i sidste uge en buket i jeres…

Købte i sidste uge en buket i jeres butik i Lyngby storcenter. Allerede da jeg kom hjem og pakkede den ud var der flere af bladende der hang og var visne. Jeg har sendt jer en mail, men i har ikke svaret..

12. november 2024

Hej Lasse,
Vi er super kede af at vi ikke har nået at besvare din mail i den forgangne uge, men du kan tro vi ikke har glemt dig og der vil altid blive fulgt op og kompenseret i sådanne sager som din, og jeg ved at Store Manageren allerede har sendt dig besked herom.

Bedste hilsner
Rune

Bedste blomsteforretning i miles omkreds

Har ofte købt blomster hos Gamst Blomster i Kongevejscentret. Sikke en service og sikke en kvalitet. Jeg har købt meget flot bundne buketter til festlige lejligheder og smagfulde bårebuketter, når det var nødvendigt. Udvalget er bredt, både hvad angår potteplanter og afskårne blomster, og indretningen af forretningsområdet er meget smagfuld og professionel.

24. april 2024

Gamst blomster, Hørsholm

Jeg besøgte Gamst Blomster for nylig, og jeg blev virkelig imponeret. Jeg købte en smuk buket, og den holdt sig frisk og flot i lang tid. Personalet var utroligt venligt og hjælpsomt, og de gav mig gode råd om pleje. Butikken havde et fantastisk udvalg af blomster og planter. Jeg kan varmt anbefale Gamst Blomster til alle, der leder efter kvalitetsblomster og en god serviceoplevelse.

4. maj 2024

smuk butik og god service

Jeg var nede og købe en buket til 250,- i Gamst blomster i Hørsholm meny og den holdte simpelthen så godt. Butikken var så smuk med smukke blomster og potter og planter, plus de unge piger var så søde med god service.
Det kan altså virkelig anbefales

2. maj 2024