Karma Klubben Anmeldelser 24

1,8

Købte middag og danse billet til nytårsaften 2024/25 til 995,- Velkomstdrink var “lige pludselig” ikke med i prisen Forretten manglede Ringe hovedret Uspiselig dessert Garderoben kostede 5... Se mere

Har aldrig oplevet noget ligende. Nytårsaften, virkelig noget svineri at behandle sine kunder på den måde. Virkelig ringe mad, ingen velkomstdrik, ingen forret, ingen salat, alt sammen noget der var... Se mere

Købte middag og danse billet til nytårsaften 2024/25 til 995,- Velkomstdrink var “lige pludselig” ikke med i prisen Der stod at der var forret med da jeg bestilte, lige pludselig var den væk, de... Se mere

Super lækkert middag. Jeg kom hurtig i kontakt med en gruppe, som tit var sammen. Så jeg hyggede mig rimeligt. Musik var temmelig gammel dags, jeg har danset til den som " ung". Suk!... Se mere

1,8

Under middel

SKOD ARRANGEMENT Gothersgade 13.

SKOD ARRANGEMENT:
...Betaler 135,-Kr for at komme ind og så oven i købet
skal man betale 40,-Kr i Garderobe Dårlig service.
...Noget af musikken var okay, men ALT for høj hvilket
gjorde det umuligt at føre en samtale udover at skulle
skrige til bartenderen for at han kunne høre ens ordre.
...Der var alt for lidt plads på Danse gulvet.
...Folk var klædt ud som en flok bonde røve fra 4
Division.
...Jeg bestilte en Mohrito som var det rene sjask og
stort set uden alkohol.
...Det VÆRSTE var at TO af Bartenderne stod og RØG
Elektroniske Damp Cigaretter og pustede røgen ud
på de indigrainser som de putter i deres Cocktails.
...DET ER SÅ EKSTREMT KLAMT OG ULÆKKERT OG
FAKTISK FORBUDT. DET VAR SIDSTE GANG JEG
SPILDTE MINE PENGE PÅ SÅDAN ET SKOD
ARRANGEMENT OG VILLE ALDRIG NOGEN SINDE
ANBEFALE DET TIL ANDRE.
TAK

28. marts 2026

Ikke ok!

Ikke ok at bestille spisning og blive spist af med bønner, karry og ris .. OG det var så det! What!! Havde da regnet med en anelse mere .. måske bar en softice 🙄 .. don’t join for the food!!! Måske musikken er bedre ???

25. oktober 2025

Hyggelig oplevels

Super lækkert middag.

Musik var temmelig gammel dags, jeg har danset til den som " ung". Suk!

Jeg syntes godt, man kunne spille lidt mere moderne musik, som er oppe i tiden.

Der kunne godt være lidt flere borde inde i dansesalen i Herlev medborgere huset.

Det er svært at komme i kontakt med nye mennesker i dansesalen, da folk står tæt op ved indgangen til dansesalen.

Desuden går man bare ikke lige hen til andre borde ude i forhalen, når dansen er startet. Da folk allerede er godt i gang med en tæt samtale.

13. september 2025

Blev dybt skuffet over man kaldte det…

Blev dybt skuffet over man kaldte det for Danmarks største dansefest det arrangement der blev afholdt i Roskilde igår aftes d.2 maj,hold nu helt op ,det var bare en kæmpe stor betonhal hvor man havde smidt et par bænkeborde hist og pist,råt og koldt vil jeg tillade mig at kalde det,i det mindste smid lidt lys på bordene ,jeg bestilte en mohito hvor det halve af ingredienserne manglede ,den fik i retur ,viste sig det var noget der var blandede i forvejen ,det er ikke sådan man reklamerer med dejlige drinks,hvis ikke jeg tager fejl var der kun rom og cola og så den udrikkelige mohito..Min første og sidste fest i karmaklubben, musikken lød forfærdelig i den store betonhal ,bassen var så højt skruet op at det vibrerede i hele kroppen og dj ignorede en totalt!!! HVOR ER HYGGEN VED JERES ARRANGEMENTER????

2. maj 2025

Erstatningsfest / usmageligt .

I følge Karmaklubben var det en fejl , at vi blev lovet en Velkomstdrink & forret til Nytår .

Det vil sige , at den elendelige buffet , var beregnet til at koste 995 , - En kritik der ikke forholdes til .

Ingen retur penge , for de fejl de har lavet .

Men de er smarte , for der afholdes en erstatningsfest ….. det er igen penge ud af min lomme , og direkte over i deres ..

Mega usmageligt .

10. januar 2025

Slet ikke pengene værd!

Betalte for et Nytårsaften arrangement 2024/25.
Aldrig har jeg fortrudt noget så meget.
Velkomstdrink og forret fik vi slet ikke, som var med i prisen. Når vi spurgte efter det manglende var svaret, “det vidste man ikke noget om”.
Den værste buffet, jeg nogensinde har betalt for.
Kunne faktisk ikke i ordets term kaldes en buffet.
Var uappetitligt at se på. Ikke den mad, der var slået op som menu. Virkede som noget en person havde skyndt sig at lave, og bestemt ikke en nytårsaften værdig. Noget var ovenikøbet også brændt på. Desserten var uspiselig og blev efterladt ved hele mit bord.
Pejsegården’s chef tror jeg, det var. (I hvert fald manden, der holdt en velkomsttale), proklamerede at der kun var et stykke kransekage til hver - og de i øvrigt havde talt dem.
Selvsamme mand efterlod beskidte duge på dansegulvet og var yderst usympatisk, da han med en sur mine og tegn med hænderne bad os rejse os fra et hjørnebord. Dugene lå der fortsat da vi gik hjem.
De har direkte løjet for os omkring, hvad der var med i det betalte, trods vi har det på skrift.
Vi bliver affærdiget via mail, og tråde på FB bliver lukket for kommentarer. Det fortæller så meget om hvad deres kunder betyder for dem.
Havde jeg kunnet skrive her og givet mindre end 1 stjerne, ville det være gjort, men desværre ikke muligt.
De står slet ikke for den gode Karma, som de siger. Det handler kun om penge.
Brug ikke jeres penge hos dem!

10. januar 2025

Nytår 24/25 på pejsegården.

Nytår 24/25 på pejsegården.
Jeg havde købt 2 billetter til 1990,- dkr. Og der skulle både være velkomstdrink og serveres forret, men det fik vi ikke og da jeg viste min mail sagde de at det var en fejl i min mail. Maden var mangelfuld og ualmindelig kedelig, desserten under al kritik. Vin skulle vi selv købe, så en sur rosevin til 250,- for at hænge overtøjet skulle vi gi 50,- Da vi skulle høre rådhusklokkerne var der ingen lyd på anlægget, så alle var lidt itvivl om hvornår vi kunne sige godt nytår... så alt ialt en mega dårlig og dyr oplevelse, så spis som det mindste hjemmefra og tag dine egnw bobler med for her var det asti.
De burde give nogle penge tilbage til alle os der havde købt den fulde pakke.!!!

1. januar 2025

Hold nu kæft noget idioti til pengene... 1000 Kroner ??

Jeg gik ind i et her med håbet om, det blev bedre; men ak.
"Næste år bliver det vildeste", blev der udsendt en mail om for et år siden. Er der sket noget? NEJ - det blev desværre endnu værre.
Betalt for velkomstdrink og forret udeblev.
Jeg betalte for gebyrbelagt garderobe, småkedelig mad, dessert ingen gad at spise op, personale der ikke anede om de var på arbejde eller ej.
Det er blot et udpluk
Der er simpelthen mangel på styrring og ikke mindst kontrol over et arrangement
Lorten falder dog dybere, da flere - også via facebookgruppen ikke får svar på den svært negative oplevelse. Ingen får svar.

31. december 2024

Købte middag og danse billet til…

Købte middag og danse billet til nytårsaften 2024/25 til 995,-
Velkomstdrink var “lige pludselig” ikke med i prisen
Der stod at der var forret med da jeg bestilte, lige pludselig var den væk, der var slet ingen.
Ringe hovedret, der mangle salat, kødet var lunkent og der var ikke nok mad.
Desserten var uspiselig.
Garderoben kostede 50 kr og hele huset var lejet til karmaklubben
Gør det aldrig igen, ren pengemaskine

Dårlig karma

Købte middag og danse billet til nytårsaften 2024/25 til 995,-
Velkomstdrink var “lige pludselig” ikke med i prisen
Forretten manglede
Ringe hovedret
Uspiselig dessert
Garderoben kostede 50,-
Pengemaskine i særklasse

Sendte efterfølgende en mail til karma klubben og bad om pengene tilbage for maden.
Fik en ubehøvlet svar retur

Ikke meget god karma i karma klubben

31. december 2024

Har aldrig oplevet noget ligende

Virkelig ringe mad, ingen velkomstdrik, ingen forret, ingen salat, alt sammen noget der var betalt for men ikke noget vi så noget til. Der er taget en masse billeder af maden mv, men kan desværre ikke vises her. Karma har nu lukket for at man kan kommentere på FB og svarer ikke på mail. det er under al kritik Jeg sender også klage afsted for misligholdelse af kontrakt og krav om refundering.

Nytårsaften på Pejsegården

Er man ved at ødelægge et rigtigt godt koncept på grund af for stort focus på indtjening? Det er rigtig dårlig stil at arrangementet nytårs aften ikke levede op til det annoncerede inden man købte billet. Hvor er det synd for det frivillige Karmakorps af medarbejdere der måtte bruge al deres energi og humør på at svare skuffede gæster. Det hele startede i garderoben hvor gæster blev overraskede over en pris på 50 kr - dernæst skuffelsen over manglende velkomst drink - manglende bord reservationer -manglende forret - uspiselig dessert - stor uorganiseret kø som afstedkom manglende mad når man endelig kom frem - kaffe/drinks/øl måtte man sætte på gulvet da bordene skulle pakkes sammen - Vi sprang 1,5 minut ind i det nye år for sent (storskærm) - baren gik derefter ned på Classic øl - dagen efter blev det hele lige krydret af med en parkeringsbøde udenfor Pejsegården selvom vi havde gjort hvad vi skulle, den bliver sikkert taget tilbage, men er bare prikken over i’et.
Mange af disse indput ville under normale omstændigheder ikke betyde så meget højst et PYT, der var bare “noget” hele tiden og det gjorde det bestemt ikke bedre at ejeren af Pejsegården var meget lidt imødekommende (pænt sagt).
Ellers dejlig dans og gode kransekager med nougat - men hvis man smider 500 kr oven i en pris på 1045 til næste år bliver det ikke svært at finde et nytårs arrangement hvor der er focus på gæsterne og ikke på hvad man kan tjene.

Hvis vi kunne give 0 stjerner

Hvis vi kunne give 0 stjerner, havde vi gjort det!
Vi, fem veninder, havde købt dansebilletter til 395 kr. pr. person, dertil betalte vi 50 kr. for tvunget garderobe og 75 kr. pr. drink. Vi havde store forventninger til denne aften og vi glædede os vildt meget. Desværre levede oplevelsen på ingen måde op til forventningerne, og vi følte os hverken velkomne eller trygge.
Annettes oplevelse: Ved ankomsten kl. 22:00 bemærkede vi, at der var mange mennesker. Vi var godt klar over, at mange af gæsterne allerede havde været til stede siden kl. 17:00 til spisning. Jeg (Annette) forsøgte at spørge en kvinde ved et bord, om jeg måtte låne en af de syv tomme stole, men fik et bestemt nej, selvom stolene stod tomme i al den tid vi var der (ca. 1 time).. Jeg spurgte endda, om jeg kunne sidde, indtil de dansende vendte tilbage, men fik stadig afslag. Det var svært at finde et sted at stå uden at risikere at blive væltet omkuld af dansende, og det var nærmest umuligt at holde på sin drink. Baren var to borde sat sammen i et hjørne og blev også forstyrret af dansende mennesker. Alt i alt passede pris, service og lokaler slet ikke sammen.
Lilians oplevelse og spørgsmål: DJ'en skulle spille god dansemusik fra 70'erne, 80'erne og 90'erne, men dette var ikke tilfældet. Vi henvendte os flere gange og fik blot svaret, at han spillede det, han havde fået besked på. Hvorfor var billetprisen og garderobe prisen så høj, når meget af personalet er frivillige? Og havde I overvejet under planlægningen, hvor dansende gæster skulle opholde sig, når de ikke var på dansegulvet? Efter vi havde klaget til personalet, fik vi tilbudt tre stole. Stolene blev dog bare sat i en stak i garderoben, uden at I selv skulle tage ansvaret og stilling til, hvor de skulle placeres inde i danselokalet. Der var jo ikke plads til flere stole der inde!
Nannis oplevelse: Lilian havde fundet en stol at sidde på! Tereza og jeg stod ved siden af hende for at snakke. En kvinde kom ind og sagde, at det var hendes stol og bad hende flytte sig. Da jeg spurgte, hvordan det kunne være hendes stol, afbrød en mand ved siden af og svarede aggressivt: "Luk r....! Det er hendes stol! Vi har været her siden kl. 17!". Jeg forsøgte at foreslå, at man kunne dele stole ved sådanne arrangementer, men han blev blot mere ubehagelig. Vi gik til garderoben for at klage, men blev kun tilbudt de tre stole, som ikke løste problemet. På det tidspunkt følte vi os så utrygge og uvelkomne, at vi valgte at tage hjem.
Afsluttende bemærkninger: Vi mener, at Karmaklubben har ødelagt konceptet for sig selv ved at gøre arrangementet til en pengemaskine uden at tage højde for gæsternes behov og oplevelse. Vi følte os utrygge, uvelkomne og plyndret for vores penge. Dette var langt fra den inkluderende og festlige oplevelse, vi havde forventet, og vi kan hverken anbefale jeres arrangement til andre eller forestille os at vende tilbage selv.
Vi håber, at I vil tage denne feedback til efterretning og ser frem til at høre, hvordan I vil adressere vores oplevelser.
Annette, Lilian, Nanni, Tereza og Lone

Nytårsaften i Pejsegården

Jeg havde sammen med en veninde købt en nytårsaften på Pejsegården...som karmaklubben også brugte sidste år. Desværre fik vi ikke læst på lektien: trustpilot ...for det var det ringeste at byde voksne mennesker...NYTÅRSAFTEN.

Jeg betalte 995 plus 50 (garderoben) plus drikkevarer inkl vand for 1 elendig og lille hovedret hvor alt var blevet kølet af pånær saucen som havde lidt temperatur.
Forretten som stod at den ville blive serveret kom aldrig, vi gik direkte til hovedretten. Desserten var uappetitlig og efter en ske stod desserterne urørt på bordet.
Efter maden blev bordene rullet væk og nogle kunne stå, andre havde stole og vi måtte stille vores glas med drikkevarer direkte på gulvet.
Helt ærligt ....hvor elegant er det lige.
Musikken blev leveret af pejsegårdens frue op var fin. Hendes mand var arrogant og behandlede os dårligt da bordet skulle ryddes.
Det virker som om karmaklubben har slået for mange brød op. Konceptet er godt men det er ubehageligt at føle sig taget godt og grundigt bagi.
Jeg har også været til en lørdag aften på Cafe Siesta i Køge hvor det også handlede om at stuve så mange sammen som muligt på meget lidt plads.
Jeg kan ikke anbefale karmaklubben til andre. Kun advare dem.

Mega dårlig oplevelse

Den dårligste oplevelse ever.
Nytårsaften 2024.
Vi fik hverken velkomst drinks eller forret, som vi havde betalt for.
Bordet som vi havde fået lovning på til 18 personer , var ikke reserveret.
Personalet havde ikke styr på noget!!
50kr i garderoben. Uhørt højt.
Maden var mere end ringe og der var alt for lidt.
De svarer ikke når man skriver til dem på mails
Den ene stjerne er til musikken.
Første og sidste gang vi kommer i Karmaklubben.

Utrolig ringe nytårsaften Kbh 24/25

Nytårs aften i Kbh på Pejsegården var en utrolig ringe oplevelse og svarer overhovedet ikke til den vanvittigt høje billetpris på næsten 1000kr. Der stod i indbydelsen, at der ville være velkomst drink og forret, som så slet ikke var der. Garderoben kostede 50kr hvilket er urimelig dyrt i forhold til at vi havde betalt rigeligt i forvejen. De to salater var utrolig kedelige og bar præg af masse produktion. Desserten var uspiselig, og stort set alle ved bordet, spiste kun en skefuld. Det kan i simpelthen ikke være bekendt at servere til betalende gæster. Hvor i alverden man skulle gøre af det beskidte bestik og tallerkner, så folk vandrede rundt med det i hånden, og stillede det tilfældige steder. Alt i baren var dyrt. Sodavand var tappet i store kander uden brus. Da kl er 2345 måtte man slet ikke begynde at tage champagne og kransekage, så flere stod i kø, da kl slog 24. Der manglede styring og koordinering af arrangementet. Det undre mig meget, da jeg tidligere for ca 10 år siden har været til et arrangement, som Søren Haar( ham der bød velkommen til festen) så udemærket havde arrangeret i kødbyen for min arbejdsplads, kan lave så elendig en nytårs aften i går 24/25. Kan læse at problematikken har været nøjagtig den samme sidste år på Pejsegården. Det virker som om at Karmaklubben er ude på at tjene en masse gode penge på et voksent publikum der elsker at danse, det er virkelig ærgerligt. Musikken var go og kransekagen smagte godt. Det var det eneste gode ved den aften. Øv. I kan simpelthen ikke være bekendt at tage så mange penge for sådan en lav kvalitets nytårsfest. Jeg føler mig snydt...

31. december 2024

Gevaldigt trist og DYR oplevelse med…

Gevaldigt trist og DYR oplevelse med Karmaklubben Nytår 24/25.

Vi var fire veninder, som havde købt festbillet til 395 kr. pr. person.
Da vi ankommer skal vi tilmed betale 50 kr. for garderobe.
Alt i alt har vi givet knap 450kr. for et stykke kransekage, og den billigste, sødeste sprøjt af sløje bobler og så lidt musik og husleje. Alt for dyrt ift. det billige niveau der blev lagt for natten.

Desuden kostede en G/T 75kr., hvor man igen brugte det billigste sprøjt af gin fra netto (Finsbury).

MEGET skuffende. Og vi gør det ikke igen.

Ikke lige min kop te

Ikke lige min kop te, så jeg smuttede, mens jeg stadig kunne nå i Netto og købe chips. Nu står den på Netflix istedet.
Men musikken var god, og andre havde en fest, så I får 4 stjerne for et ellers fedt koncept.

7. december 2024

Konceptet er rigtig godt...MEN

Konceptet er rigtig godt.... Når det så er skrevet, havde jeg en total dårlig oplevelse i Hvidovre på rest. Ras.

Dyr mad, købt gennem Karma klubben, der tjente knapt 100,- på en burger 😡 nogle fik kold burger og måske pommes frites 🤥

Dansegulvet var minimalt, til ca 80 gæster - det var jo også en restaurant !!

Jeg har skrevet 2 mails, og intet svar fået 🤨
Det virker som om at det handler mere om penge!
Jeg fik, desværre (min fejl) købt dobbelt op på dansebillet, og madbillet = 500,-(150,- + 350,-)
Det er ikke pengene, der betyder mest... Men oplevelsen og det manglende svar !!!
PS Hvis det var muligt at give 0 ✴️ ville det være mit valg.
PPS Ydermere kostede det kr 25,- for at hænge sit overtøj 😏

12. oktober 2024