Honestly my favorite trading website i’ve spent +1500€ and have never been dissapionted with my experience. I’ve also sold stuff of my own and it easy to withdraw money. // Ærligt mit favorit tradin... Se mere
Siden er ikke, hvad den har været. Kundeservicen er elendig. Jeg har haft problemer med at blive verificeret, og der går typisk 1–5 dage mellem deres svar. Derudover er det forskellige medarbejdere,... Se mere
Eneste rigtige sted at købe skins. Ofte billigere end køb af buff-balance diverse steder og langt sikrere. Udvalget er stort nok til, at det kan konkurrere med at købe skins privat. - Igen slår gamerp... Se mere
Jeg havde haft nogle tekniske problemer, hvor jeg sent fredag aften skrev ind for at få hjælp. Jeg havde forventet at få svar i løbet af denne uge, men allerede lørdag morgen havde Daniel svaret på... Se mere
Introducing GamerPay - your go-to platform for a secure and easy way to buy or sell Counter-Strike items trusted by more than 300.000 users. Whether you are looking to buy, sell, or simply browse Counter-Strike items, GamerPay has you covered. Our user-friendly interface ensures a seamless trading journey for gamers worldwide. GamerPay charges a 0% sales fee, and skins are sold directly from your own Steam inventory. Say farewell to hidden, hefty fees and hello to a fair marketplace that ensures you maximize the value of your in-game items. Buyers can look forward to finding items at an average discount of more than 30%. Build your dream loadout today - GamerPay has more than 75.000 items available that you can browse. Not happy with the price? Place a bargain, negotiate with the seller, and potentially secure an even better deal. At GamerPay, safety is our top priority. Every transaction is tracked through the Steam API, providing validation for all trades to eliminate the risk of scams. GamerPay is based in Denmark, and we are PCI, PSD2, and SCA compliant. Our data processing partners are located within the EU or in the US with companies that have joined the US Privacy Shield agreement. This ensures that your data is stored safely. Say goodbye to scams, hefty fees, and sketchy encounters online – join GamerPay today and experience the pure joy of safe, fair, and easy P2P trading.
Copenhagen, Danmark
- support@gamerpay.gg
- gamerpay.gg
Svarer typisk inden for 1 måned
Gamerpay… brug dem ikke
Hjemmesiden tager ikke ansvar for deres forpligtelser.
Ved et salg blev jeg sendt videre til personen som skulle have købt mit skin, og det bliver sendt til personen, for man afvise at de ikke har modtaget det og jeg ser ingen penge. Det har så kostet mig tøet skin til 5000kr.
De frasiger sig at der ikke kan være hakkere inden på deres hjemmesige, og at man selv har være inde på alle andre hjemmesider hvor hakkeren er kommet ind, men jeg havde andrig solgt noget inden jeg brugte gamerpay.gg og har ikke åbnet andre salgssider. De prøver at give skylden ud på alle andre og de er slet ikke brugbare.
Lad vær med at bruge dem. De tænker kun på profit og ikke deres kunder..

God hjemmeside
Havde problemer med at få mine penge ud. Der blev taget hånd om sagen og jeg fik sendt råd og hjælp.
Desværrer fik jeg ban 1 365 dage for ikke at sende er 0,17 cent skin 2 gange da jeg ikke var hjemme og ingen tilgenglighed havde til pc'en. Håber de kan fjerne den igen.
ENESTE RIGTIGE STED AT KØBE OG SØLGE SKINS. Har handlet for 3k+ og har kun haft et par dårlige oplevelser intet der vil påvirke min overall syn på dem

Besvarelse fra gamerpay.gg
En sikker og pålidelig alternativ…
En sikker og pålidelig alternativ platform til skinhandel..

Bedste skin trading site
Super sikker side at Trade skins. Hurtig hjælp ved udfordringer. Kan varmt anbefales
Havde i går en totalt dummer fra min…
Havde i går en totalt dummer fra min side var kommet til at købe en kniv hos gamerpay, men da jeg tidligere på dagen havde nulstillet mit password havde jeg ubevidst også fået et 5 dages tradesuspension, jeg blev derfor lidt urolig i det at jeg er meget ny til trading på tredie parts sider, men da jeg skrev ind fik jeg hurtigt svar og mine penge blev refunderet, kan klart anbefale

Besvarelse fra gamerpay.gg
Jeg har haft 3000kr stående på min…
Havde et problem som de nu har løst :)

Besvarelse fra gamerpay.gg
Jeg har købt et skin inde på deres…
Jeg har købt et skin inde på deres hjemmeside, men fortrød ret hurtigt. Jeg brugte så fortrydelses muligheden. Dog har jeg ikke fået mine penge tilbage, det er ved at være 14 dage siden. Jeg har også skrevet 2 emails for 7 og 5 dage siden, intet svar. Jeg synes deres side er god, dog når customer support er så langt i bund synes jeg at en hjemmeside hurtigt bliver noget værre skrald

Besvarelse fra gamerpay.gg
Hold jer fra denne hjemmeside…
Vil råde alle til at lade vær med at bruge denne side. Har aldrig haft så mange problemer med en side før. Deres support stinker. Fair at man skal holde ferie men så må der sku være nogen andre der kan tage over. Lige nu kan jeg ikke købe fra min profil og derfor kontakter jeg dem så jeg kan få mine penge udbetalt, jeg uploader noget forkert og support Beder mig om et kontoudtog, når du så går ind på siden for at upload dokument står der at de ikke er interesseret i dine konto aktiviteter, så hvad er det de så vil have?? Så må man sku være mere konkret. Og når
Man kontakter dem går der flere dage inden man får svare det sejler rundt for dem. Kæft en skralde hjemmeside.

Besvarelse fra gamerpay.gg
Har brugt gamerpay i flere år uden…
Har brugt gamerpay i flere år uden problemer men for første gang skete der en fejl.
Jeg ville købe en Talon Knife og sælgeren sender et trade offer sent om aftenen og cancler traden efter kort tid, traden står som værende succesfully completed...
De har trukket pengene men jeg har ikke set nogen trade overhovedet, har sendt screenshots til admins.
Jeg vil uden problemer bruge Gamerpay igen så snart vi har fået styr på denne uoverensstemmelse.
OPDATERING 15/07
Jeg har nu fået kniven og alt er skønneste orden igen.

super easy trade
super easy trade
from bying to recive took 3 min so easy
no problems

Responstiden er for lang
Responstiden er for lang, der administrationskommunikation er for svingende og forvirrende, og er ikke specielt gode til at håndteringer af diverse situationer

Besvarelse fra gamerpay.gg
Super firma det er legit der er ikke…
Super firma det er legit der er ikke noget der
24 timer blev til 7 dage
Der reklameres med, at ens inventar kan konverteres til penge inden for 24 timer. Dette tog i stedet 7 dage, og det viste sig, at der var lavet en regnefejl hos ekstern samarbejdspartner, så de alligevel ikke kunne tilbyde den konverteringspris, der oprindeligt var givet tilbud på og accepteret.
Situationen blev løst, og inventaret solgt - dog stadig ikke til den oprindeligt aftalte pris. Kundeservice gav lidt kompensation, som et plaster på såret.
Overordnet ikke en super tilfredsstillende oplevelse, men der gives alligevel 3 stjerner, da der trods alt blev reageret hurtigt på 7-ende dagen.

Sikkert det mest sikre
Sikkert det mest sikre, men hver gang man tænker at man vil købe et skin, driller det så meget at man bare opgiver, tid de lavede en bedre side. jeg har aldrig oplevet så meget bøvl ved skinbaron. men vil helst støtte en dansk side.

Hurtigt og simpelt
Super god platform, simpelt for både køber og sælger. Super brugervenlig og har endnu ikke haft nogle problemer, kan kun anbefale!
Nice and easy to buy and sell your items

Besvarelse fra gamerpay.gg
Safe and simple way to buy skins for…
Safe and simple way to buy skins for cheap, and sell skins

Sikker måde at trade på
Sikker måde at trade på. Der kan dog gå noget tid, før du får pengene refunderet, hvis traden ikke går igennem.