Nemt at oprette sig som bruger, hurtig levering: kode til spil kom på mail indenfor 2 min efter køb. Det eneste, der var lidt forvirrende, var, at selvom jeg valgte at købe spil uden medlemsfordel o... Se mere

Jeg var på jagt efter en Office pakke og falder over JoyBuggy på nettet. Jeg havde ikke hørt om dem før, men sikke en service. Det var nemt med chat funktionen at få svar på mine spørgsmål hurtigt und... Se mere

Oprettede et abonnement og købte et spil sidste år. Efterfølgende annullerede jeg ordren og opsagde samtidig abonnementet. Et halvt år efter trækker de så 299,- for abonnementsdelen uden tidligere at... Se mere

Gamemore har simpelhent fået mig til at skrive min første Trustpilot anmeldelse nogensinde. Jeg bestilte søndag d. 10 et spil med den forventning om at jeg ville modtage en kode inden for 24... Se mere

1. Videospilbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Gamemore.dk tilbyder digital distribution af spilnøgler kendt som CD Keys til PC til stærke priser. Det gør, at der ikke er hovedpine med fysiske produkter, som kan have lange leveringstider eller som kan forsvinde i posten. De bestilte spil leveres hurtigt og direkte til dig, lige så snart dit køb finder sted i vores online webshop.

3,7

Middel

PAS PÅ!!

Jeg købte FM21 via GameMore. Læste åbenbart ikke alt med småt - pludselig er jeg medlem og har fået trukket 300,- på kontoen i dag. Det var et dyrt spil og sidste gang jeg handler ved GameMore....

25. januar 2021

Husk at læse ALT

De hæver penge for et medlemskab man ikke lige opfanger hvis man ikke læser alt der står med småt. Min fejl, men 299 er dælme mange penge at spilde :)
Her køber jeg ikke fra igen, og kan heller ikke anbefale det videre

24. januar 2021

Bondefangeri

Vi købte et sims spil til vores søn. Som endte os med at koste over 2000 kr.
Vi fik sendt spillet og her står der intet om det er et abonnent. Vi har aldrig (ligesom mange andre) aldrig fået en bekræftelse på at have oprettet abonnent hos dem. Vi finder først ud af det, efter 7 mdr....hvor de har trukket 299 kr pr mdr.
Har skrevet med dem og de er ret ligeglade. Selvom jeg sender link fra tænk (raadgivning-og-rettigheder/online-shopping/faa-pengene-tilbage-ved-snyd) til dem og skriver at det de gør, må man ik. Er de sååå ligeglade. IKKE OK. TOTAL BONDEFANGERI.

24. januar 2021

Bondefangeri - HOLD JER VÆK FRA DENNE SIDE!

Jeg kan se, at der er blevet trukket 299kr fra min konto, og at det er, fordi jeg skulle have tilmeldt mig deres Gamemore+ abb. Det er bestemt IKKE noget, jeg ønsker eller har ønsket at være medlem af, og som de kunne se, har jeg ikke brugt det på noget tidspunkt eller være logget ind, og synes ærligt talt det er dårlig stil, da jeg på ingen måde kan huske, at jeg har takket ja til det eller er blevet gjort særligt opmærksom på, at jeg tilmeldte mig, da jeg købte hos dem. Jeg kan se, at flere på Trustpilot har været ude for det samme. Det er bondefangeri, og jeg er med på, at de skriver i kommentarer til dårlige anmeldeser, at de gør opmærksom på det flere gange, men må bare indrømme, at det ikke er noget, jeg har set, og synes det er en virkelig ringe måde at drive virksomhed på, at man aktivt skal framelde sig noget i en købssituation fremfor aktivt at tilmelde sig. Jeg kan IKKE anbefale denne hjemmeside på nogen måde, og vil kraftigt opfordre alle jeg kender til IKKE at bestille herfra.

22. januar 2021

De har trukket penge fra min konto

De har trukket penge fra min konto, selvom jeg ikke har købt noget . Jeg vil meget gerne i kontakt med deres kundeservice men har svært ved at finde ud af hvor man kan ringe til dem, da nummeret på deres hjemmeside ikke kan kontaktes.
Meget dårlig oplevelse.

Hej Amer,

Vores telefon er nede pga. corona, vi besvarer kun mail henvendelser. Skriv til os på info@gamemore.dk, så ser vi på sagen.

Pas på - bondefangeri!

Min kone og søn troede de købte et spil, men istedet blev de helt uvidende tilmeldt et abonnement der nu har kostet os rundt kr 1.700 før vi opdagede det. Ingen faktura eller bekræftelser overhovedet. Har forsøgt at skrive til deres support men det er en uge siden og jeg har intet hørt. Næste skridt er politianmeldelse, hvis vi ikke får pengene tilbage.

Svar til besvarelse nedenfor:
At skrive at man KAN tilmelde sig er noget helt andet end bare at tilmelde folk uden de ved det og trække penge uden kvittering. Er pengene ikke retur på fredag, så følger politianmeldelse.

Hej Søren,

Vi skriver på alle sider på Gamemore, at man kan tilmelde sig et abonnoment. Det står på produkt-siden, oprettelsesfasen, under køb, i betalingsvinduet - samt ordrebekræftelsen.

Vi er langsommere end normalt i at svare på support henvendelser pga. corona. Vi vil se på din mail snarest.

Leverer ikke spil, men trækker pengene

Købte et spil da det fremgik det ville leveres med det samme. Da jeg så fik bekræftelse fremgik det at der kunne tage 24 timer.
Efter 24 timer havde jeg fortsat ikke modtaget noget og de havde ikke svaret på mine e-mails. Jf. deres forretningsbetingelser skrev jeg derfor at jeg ville annullere ordren og købte det et andet sted.

Fortsat intet svar nu 6 dage senere, bortset fra at det har trukket pengene. Ikke til at få fat på og svarer ikke på e-mails. Hold dig væl!

21. januar 2021

Svindel!

Jeg har d. 13-01-2021 købt et spil gennem denne side, det har jeg ikke modtaget, da jeg kontaktede deres kundeservice bliver jeg informeret om spillet ikke er på lager - til trods for der står 'Ingen ventetid' på spil siden. kundeservice forsikre mig det er på lager i dag men jeg har forsat intet hørt eller modtaget mit spil.

Gå i en anden butik og køb dine spil!

20. januar 2021

Snyd og bedrag

Jeg har på hjemmesien købt ét spil for 109 kr. hvorefter de har trukket 299 kr/md. fra min konto uden min samtykke.

Jeg har ikke fået nogen mail om, at jeg har købt noget abonoment, men de har bare trukket over 1.000 kr. fra min konto, uden jeg vidste det.

17. januar 2021

Hej Pætur
Vi skriver over hele siden, at man kan købe et medlemsskab hos os. Samtidig står det i din ordrebekræftelse :)

Skriv til os på info@gamemore.dk, så kan vi se på sagen.

vh
Than