Gallerilenepurkaer Anmeldelser

God

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos…

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Galleri Lene Purkaer. Hun er meget imødekommende og hjælpsom gennem hele processen. Hendes værker er utrolig flotte – jeg bestilte en bronzeblomst, som hun også selv støber og forarbejder, og den er virkelig imponerende i kvalitet og detaljer. Det var alle pengene værd, og jeg kan varmt anbefale hende.

18. december 2025

Kunst med mening og følelser

Jeg knuselsker bare Lene bronzeskulpturer. De er smukke og dejligt "tunge". Udtryksfulde og man danner lynhurtigt historier, som kan mærkes og viderefortælles - med Lenes hånd i ryggen - fordi hun er et superempatisk menneske, som lynhurtigt mærker, hvilke skulpturer og udtryk som taler til én og som giver mening i dén livssituation, som man nu befinder sig i.

"Tunge" fordi skulpturene er dejlig bronze - designet, støbt og forarbejdet af rigtige menneskerhænder - det mærkes og føles ekstra godt.

14. januar 2025

Besvarelse fra Gallerilenepurkaer

Tusinde tak! Det glæder mig meget at få dine søde ord. De varmer i inderste hjertekammer

Har altid handlet fysisk i Lenes fantastiske galleri men denne gang havde jeg ikke tid til at komme forbi.
Handlen via webshoppen forløb helt problemfrit og ikke mindst hurtigt.
Kan varmt anbefale både en tur forbi galleriet eller et kig i webshoppen.

9. december 2024

Besvarelse fra Gallerilenepurkaer

Tusind tak! Det er jeg glad for at høre. Dejligt at webshoppen fungerer problemfrit. Dine besøg fysisk i min udstilling dem er jeg nu også rigtig glad for. Tusind tak for dine køb

Brugervenlig hjemmeside hvor det er…

Brugervenlig hjemmeside hvor det er nemt at tilgå de smukke figurer Lene laver.
Mit første køb hos Lene, hvor jeg oplevede god kundeservice og hurtig levering.

5. december 2024

Besvarelse fra Gallerilenepurkaer

Tusind tak! Arne for din fine anmeldelse, den glæder mig meget. og tak for dit køb!

Jeg har både skulptur og billed af Lene…

Jeg har både skulptur og billed af Lene og jeg elsker dem. Billedet minder mig dagligt om at finde balance og glæde i hverdagen i livet. Skulpturen minder om kærligheden til andre og til mig selv.
For tredie gang ska jeg nu også give en skulptur til en student!

27. maj 2024

Besvarelse fra Gallerilenepurkaer

Tusind tak! Karen Det glæder mig meget at høre. Det er netop det du skriver at jeg gerne vil at mine skulpturer skal gøre. Give glæde og balance og minde om kærligheden til os selv og til andre.

Gallerilenepurkaer laver de skønneste…

Gallerilenepurkaer laver de skønneste bronzeskulpturer og bronzebilleder med de smukkeste små historier til.
Der er super service, smuk indpakning om man ønsker det og hurtig levering.
Man får ikke bedre, hvis man ønsker noget ud over det sædvanlige, om det så er til sig selv,som minde eller til gave.
Og så er Lene et utroligt skønt og kreativt mennesker, som efterlader sig spor med sin kunst.

9. april 2024

Besvarelse fra Gallerilenepurkaer

Tusind tak! Frederikke Du er sød og tusind tak for dine søde ord, de varmer. Tak for dine køb af mine bronzeskulpturer