goede artikelen. Alleen zie ik het nut niet in van een Premium kaart. Met de wilde wijndagen zijn er al hele goede aanbiedingen waardoor ik de kosten van € 10,00 voor een premiumkaart niet 'terugver... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Waardeloze kortingscoupon
Tot vandaag tot volle tevredenheid bij Gall&Gall gewinkeld. Sinds enkele jaren premium member. Dan krijg je op de neeste producten 10% korting en je spaart punten bij elke bestelling. Die punten kun je dan later inwisselen voor een kortingscoupon. Nu komt het probleem: als premium member krijg je (nagenoeg) overal 10% korting op en korting op korting kan niet staat in de voorwaarden, dus als premium member kun je die kortingscoupon nooit verzilveren.
Slechte zaak, daarom ben ik klaar met Gall&Gall
Gratis verzenden
Gratis verzenden bij ophalen in de winkel, ook nog eens de volgende werkdag.
lekkere rum met gratis bezorgen en…
lekkere rum met gratis bezorgen en leuke aanbiedingen
Fijn winkel en verstand van producten
Fijn winkel en verstand van producten
Goed assortiment
Goed assortiment en fijne bediening door personeel.
het meeste is wel goed ,alleen het…
het meeste is wel goed ,alleen het bestelbedrag is een beetje vreemd voor de Klant ,waarschijnlijk voor gall en gall niet ,maar toch …..
Prima deal!
Ruime keuze, scherpe prijs en snelle levering!
Absoluut de slechtse ervaring
Absoluut de slechtste ervaring die ik oot heb gehad met een bestelling.
Had wijn besteld dat op een bepaalde dag naar een adres gestuurd moest worden, het adres was een bedrijfs adres, wat ingevild was op de site van Gall&Gall . De wijn werd door post nl geleverd na kantoor uren waar natiurlijk niemand was. Ik heb geklaagt maar nooit kreeg ik een antwoord van een exht persoon alleen van een bot.
Wat een verrassing had moeten zijn eindigde met een nooit geleverd product.
Goede winkel, matige website en online service
G&G is al vele jaren een belangrijke speciaalzaak voor de aankoop van (sterke) drank, die in Dordrecht verder alleen nog maar door één concurrent wordt geleverd.
Over de winkel in Sterrenburg niets dan goeds; goede service en ze maken tijd als je een vraag hebt.
Elders is het al minder.
Slechter gesteld is het met de website.
Onlangs was er een 'special edition' te koop van Johnnie Walker. Besteld en betaald. Samen met nog een paar flessen die ik erbij deed om bezorgkosten te vermijden. Bleek die speciale editie toch niet aanwezig, terwijl die wel 'in voorraad' stond op de website! Ik heb mijn geld van die fles wel teruggekregen, maar nooit antwoord op mijn klacht en geen goede compensatie. Dat vind ik ronduit slecht.
De bezorging via Post.nl gaat ook moeizaam. Tegenwoordig in de avonduren, wat ik niet fijn vind. En niet altijd zoals 'beloofd' de volgende dag.
Het kan dus beter.
Fijne zaak!
Ruim assortiment
Ruim assortiment, goed advies en niet te duur.
Prima winkel
Fantastische aanbiedingen en…
Fantastische aanbiedingen en bezorgdienst.
Very friendly and Helpful
A very friendly assistant helped me choose my wine in Waddinxveen. I learned about some Dutch wine, exactly how a specialist small shop should work; it was very reasonably priced as well, I would certainly go back!
Bokbier, slechte aanbiedingen
Bokbier, maken veel reclame voor de “surrogaat” bokbieren, niet voor de gerenommeerde merken, die koop ik, zeker als er aanbiedingen zijn, veel goedkoper in de supermarkten.
Handige member kaart met duidelijk voordelen
Mijn ervaring met de Gall & Gall‑memberkaart is positief. De aanbiedingen zijn overzichtelijk en worden direct verrekend bij het afrekenen. Ook vind ik het prettig dat ik soms exclusieve acties krijg. Het maakt het bestellen net iets aantrekkelijker.
De site is geweldig om rond te neuzen
De site is geweldig om rond te neuzen, en makkelijk mijn bestelling te plaatsen en de betaling te doen.