schilderij Aurora's embrace met lijst
Op 12 maart het schilderij Aurora's Embrace aangekocht. Tot op heden niets mogen ontvangen. Er wordt al twee weken niet gereageerd op onze mails noch op what’s app berichten.
Wij geloven dat kunst de kracht heeft om elke omgeving te inspireren, op te beuren en te transformeren. Daarom selecteren we zorgvuldig elk stuk in onze collectie en zorgen we ervoor dat het de essentie van schoonheid, creativiteit en emotionele uitstraling weergeeft.
Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Retour sturen blijkt een moeizaam proces. Er wordt door het bedrijf gewoon niet gereageerd, wat je ook probeert. Terwijl de levering plaats vond zonder de bestelde lijst en bepaald niet op echt canvas, maar gewoon op plastic. Ook Klarna krijgt geen contact met dit "bedrijf". .

Besvarelse fra Galart
Kreeg mijn bestelling was de lijst beschadigd. Heb gemaild werd er gezegd u krijgt alles nieuw. Paar dagen later alleen schilderij gekregen. Maar geen lijst waar het juist omging.Weer gemaild paar dagen later kreeg ik bericht dat ik alles mocht houden zonder te betalen.
Wel heel jammer ben er klaar mee.Was een cadeau.

Besvarelse fra Galart
Een mooi canvas doek gekocht bij Galart en uitstekende service. Communicatie was perfect en levering dik in orde.

Besvarelse fra Galart
Duidelijk website, mooie producten. Makkelijk besteld en netjes geleverd. Ik ben er superblij mee!!

Besvarelse fra Galart
Fijne en snelle opvolging bij vragen. Schilderij is heel mooi! Ben er blij mee

Besvarelse fra Galart
Toen ik de Aurora's Embrace op Pinterest zag, was ik gelijk verkocht. Helemaal mijn stijl en uitstraling. Ik was niet bekend met Galart. Toch heb ik besloten om het bij hun te bestellen. Het schilderij is precies zoals afgebeeld. Prachtig ook zonder lijst. De omschrijving op de site klopt helemaal. Goede en snelle service. Bij vragen reageren ze heel snel en de levertijd was naar verwachting. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop. Dank jullie wel

Besvarelse fra Galart
Het schilderij is super mooi, ik ben er erg blij mee. Het heeft een mooie plek in de huiskamer gekregen.
Bezorging was binnen binnen 4 werkdagen, precies zoals op de site staat aangegeven. Bedankt!!

Besvarelse fra Galart
Allereerst wil ik graag benadrukken hoe snel de levering was. Na mijn bestelling had ik niet verwacht dat het zo snel bij mij thuis zou zijn. Binnen een paar dagen had ik mijn canvas painting al in handen, perfect op tijd voor een speciale gelegenheid waarvoor ik het wilde gebruiken. Dit snelle en efficiënte proces was echt indrukwekkend en liet zien dat Galart waar ik mijn aankoop deed, zich inzet voor klanttevredenheid.