Chloescarlett

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Really sad that I have to write this…

Really sad that I have to write this review but I ordered from them more than 4 months ago and nothing has arrived and they are also not responsive to my emails for a refund. Its a very unconvenient situation when customer support also does not respond and there has been no refund made.

30. juni 2024

HIER NOOIT IETS BESTELLEN!!

HIER NOOIT IETS BESTELLEN!!
Je wordt zwaar opgelicht. Na het bestellen krijg je wel een order bevestiging. Hierin staat dat je een track en tracé ontvangt na het verzonden te hebben. Na 2 weken nog niks ontvangen. Reageren niet op bellen, mailen of DM via Instagram. Ook niet als je het blijft proberen om in contact te komen.
Ik heb nu aangifte gedaan tegen deze oplichters zodat dit hopelijk stopt.

6. april 2024

Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven

Wat een oplichters!! Andermans foto’s gebruiken, niet de producten leveren (zowel model van het jurkje als de kleur) zoals op de foto staat aangegeven, verkeerde maten opsturen en op geen ENKEL kanaal reageren. Ik heb meerdere keren gebeld, gemaild en het contactformulier op hun website ingevuld

22. februar 2024

Slechte!

Na 4 weken eindelijk het pakketje ontvangen. Producten komen niet overeen met foto. Worden waarschijnlijk ingekocht bij aliExpress. Helpen niet mee aan een oplossing zeker niet als je aangeeft dat de producten niet overeen komen. Kwaliteit is slecht, dun en schijnt door. Zijn niet oplossings gericht en de reacties via instagram (via de mail nooit een reactie gehad) lijken geschreven met AI. Overal niet tevreden!

23. marts 2024

Niks bestellen!

Niks bestellen!
Je betaald maar ontvangt geen producten.
Contact met klantenservice is er niet tot dat je dreigt andere stappen te ondernemen.
Vervolgens wordt je na bijna drie weken zoet gehouden met 'je hebt de track and trace een aantal dagen geleden ontvangen'.

1. marts 2024

Scammers

Scammers.
Pakketje is soort van kwijtgeraakt en zij gaan op onderzoek uit. Nou dan mag je lang wachten want niemand gaat je email beantwoorden.

20. februar 2024

NIET BESTELLEN! Jurk nooit ontvangen!

Jurk besteld op 5 feb. Deze is zogenaamd kwijtgeraakt en na 5 mails en 2 weken later zeggen ze een nieuwe op te sturen. Tot op heden nog steeds niks ontvangen! Ik wil mijn geld terug!! Vreselijk bedrijf, dieven!!

Update: ik heb na 1 maand wachten mijn geld terug gekregen nadat ik aangifte bij de politie heb gedaan. Mocht je precies hetzelfde meemaken als ik dan kan je dit ook proberen! Ik heb Chloe Scarlett via Instagram een DM gestuurd met een screenshot van de aangifte, als teken dat ik het echt heb gedaan. Hierna kreeg ik ‘ineens’ binnen 24 uur mijn geld terug, dan weet je het wel💀

20. februar 2024