Babymotorik ved Bodil
Jeg har haft min pige med til både Baby-tjek og Babymotorik hos Bodil. Begge dele har været rigtig godt og en kæmpe hjælp til vores pige. Denne anmeldelse går primært på Babymotorik.
Det er virkelig hyggeligt at deltage i og stemningen er meget uformel, så hvis baby ikke lige vil samarbejde er det plads til dette. Man får virkelig mange gode råd og idéer til øvelser man kan fortsætte med at lave hjemme. Min pige har haft meget glæde af dette og jeg har nydt at være ude og lære en masse, som jeg kan bruge sammen med hende. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål eller tage noget op, hvis man har haft nogle problemer derhjemme.
Bodil er rigtig dygtig og har formået at skabe en god stemning, hvor man bare føler sig velkommen, tilpas og man bliver ikke dømt fordi man ikke er perfekt. Hun har mange gode idéer til lege og er god til at vise forskellige øvelser som alle vil kunne finde ud af.
Overvej at tage til dette, hvis du har en baby og er på barsel. Det er bare mega hyggeligt og lærrigt.