Kropogunderliv Anmeldelser 8

4,2

4,2

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Jeg har gået til gravidtræning og…

Jeg har gået til gravidtræning og efterfødselstræning hos Nanna. Derudover havde jeg et individuelt forløb med fokus på delte mavemuskler. Undervejs er jeg blevet så meget klogere på mig selv, min krop og den form for træning, der har været den helt rigtige for mig, at jeg nu - her godt et år efter min 3. fødsel og graviditet - føler mig stærkere end nogensinde før. Kæmpe tak og anbefaling fra mig ❤️

5. maj 2026

Onlinetræning og efterfødselstjek

Jeg har efter min tredje fødsel fulgt Nannas online træningsforløb. Forløbet er godt bygget op og nemt at gå til, så man trygt kan genoptræne sin krop og bækkenbund efter fødslen. Derudover indeholder forløbet en masse brugbar viden og gode råd, der er brugbare i hverdagen, fx hvordan man kan tænke bækkenbunden ind i forskellige hverdags situationer.

Derudover fik jeg et efterfødselstjek hos Nanna. Hun er så behagelig og kompetent, og gav god og tilpasset vejledning til, hvordan jeg kunne komme godt tilbage til løb og bevægelse med udgangspunkt i min krop, behov og ønsker.

Jeg kan på det varmeste anbefale både onlineforløbet og efterfødselstjek hos Nanna.

8. april 2026

Efterfødselstræning

Jeg har deltaget i et efterfødselsforløb hos Krop og Underliv.

Jeg startede fordi jeg var bange for at gøre noget forkert med hensyn til træning efter tre fødsler, hvor det ene var et kejsersnit.

Træningen er bygget op så man hver gang først træner og bagefter får viden og har mulighed for at stille spørgsmål. Der blev skabt et meget trygt rum hvor man også kunne være sårbar.

Der er en udvikling i den fysiske træning fra gang til gang, hvor man i starten lærer at spænde op og slappe (og knibe rigtigt) mens man laver øvelser. De sidste træningsgange giver mere sved på panden og for mit vedkommende , blev jeg præsenteret for øvelser, som jeg ikke troede jeg kunne gennemføre - men det kunne jeg.

Jeg går fra forløbet med en nyfunden glæde og ro i at træne her efter mine fødsler. Så en stor anbefaling herfra 😊

4. november 2025

Kan kun anbefales at gå hos Nanna

Jeg gik ved Nanna under min 3. Graviditet , grundet gener i bækkenet. Alle konsultationer var præg af stor kompetence og viden fra Nanna, gode instruktioner og vejledning i træning. Det har betyder så meget for mit aktivitetsniveau under graviditeten. Jeg har ligeledes været til efterfødselstjek, hvilket burde være en fast tilbud til alle der har født. Jeg har fået en rigtig god og grundig instruktion og vejledning omkring muskler og funktion af underlivet, samt aktivering.
Nannas klinik er desuden er meget behageligt sted at komme, der er en dejlig atmosfære i rolige omgivelser.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger af Nanna som er utrolig dygtig til at formidle og instruere og er meget dedikeret til sit fag og felt.

16. december 2024

Konsultationer og gravidhold

Jeg har gået hos Nanna ifm min 2. Graviditet. Jeg oplevede meget tyngde som virkelig var til gene for mig, og desuden gav mig en overspændt bækkenbund.
Efter nogle konsultationer hos Nanna er jeg blevet meget klogere på min bækkenbund, hvilke øvelser, afspænding osv. jeg selv kan lave for at styrke og afspænde den, men også, ikke mindst hvordan mit underliv “ser ud” indvendigt efter en graviditet.
Nanna er virkelig dygtig og man er ikke et sekundet i tvivl om at hun brænder for at hjælpe.

Udover private konsultationer gik jeg på et af Nannas gravidhold.
Inden hver træning havde Nanna fokus på at informere os bedst muligt om hvad der ventede os under og efter fødslen.
Det, alene, var alle pengene værd. Det var den bedste fødselsforberedelse jeg kunne forestille mig. Som 2. Gangs gravid ved jeg at Nanna kom omkring 200% mere end den forberedelse fødeafdelingen tilbyder. Efter det føler jeg mig langt bedre forberedt på den kommende fødsel.
Jeg “faldt” over Krop og underlivs Instagram efter min første fødsel og selvom jeg, efter den fødsel, ikke havde brug for private konsultationer, har jeg haft stor nytte af hendes videoer og vidensdeling derover.
Jeg kommer helt sikkert tilbage til Nanna til både efterfødselstjek og efterfødselstræning.
Min bækkenbund er alt! Det ved jeg nu!

20. november 2024

Gravidmassage

I forbindelse med min 3 graviditet, fik jeg gravidmassage hos Nanna - Og jeg kan på det varmeste anbefale alle gravide med graviditetsrelaterede smerter, at svinge forbi Nanna og hendes dygtige hænder! Jeg har før fået massage og behandling ifbm. min graviditet hos andre behandlere, som blot har givet mig flere smerter og gener: Men hos Nanna forsvandt alt ubehag i min krop efter blot 1 behandling, og jeg var flyvende længe efter! Derudover tager Nanna sig også god tid til at forholde sig til den enkelte problematik, og giver konkrete øvelser med på vejen, som man kan bruge derhjemme til at lindre gener og/eller smerter.
Derudover er Nannas lokaler i Silkeborg også enormt indbydende, varme og trygge at være i, og så snart man træder ind på klinikken bliver man ramt af en god atmosfære.
Alle gravide bør slå et smut forbi Nanna! Herfra får hun alt min ros.

9. oktober 2024

Er dette din virksomhed?