Fyndiq Anmeldelser 3.579

2,0

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 959 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede, at de bestilte varer aldrig ankom, eller at leveringen var ekstremt lang, ofte flere uger. Der var også udbredt utilfredshed med produkternes kvalitet, hvor mange modtog varer, der ikke levede op til beskrivelsen eller forventningerne. Flere bemærkede, at varerne var af ringe kvalitet, ofte fremstillet i Kina, og at billeder på hjemmesiden var misvisende i forhold til det modtagne produkt. Dog var der nogle, der fandt gode tilbud og var tilfredse med prisen på produkterne, især når de købte reservedele eller specifikke varer, der var svære at finde andre steder. Enkelte kunder oplevede også, at leveringen var til tiden eller endda hurtigere end forventet, og at kvaliteten af de modtagne varer var som lovet.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med produktet, hvor mange rapporterer at have modtaget kopivarer,... Se mere

Delivery service

Kunder havde tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor mange rapporterede om ekstremt lange... Se mere

Order

Anmeldere fremhæver negativ aspekter af order, hvor mange kunder rapporterer, at de aldrig har modtaget deres... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer negative oplevelser med produktkvaliteten, hvor mange modtager varer af ringe kvalitet,... Se mere

Price

Anmeldere nævner tvetydig feedback om prisen, hvor nogle kunder fandt gode tilbud og sparede penge på varer,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg købte nogle opladerkabler og nogle store sikkerhedsnåle. Kablerne var fine nok, men sikkerhedsnålene ankom aldrig - og jeg fik ikke besked om det, men skulle bruge krudt på at rykke for dem, for a... Se mere

Det jeg bestilte kom aldrig, det var ikke blevet leveret til dem fra ekstern leverandør, det fik jeg af vide efter 5 dage. Så jeg måtte starte forfra hos andet firma.

Størrelsen på armstolsbeskytter. På billedet er der ingen mål, men det ligner ihvertfald nogle der er længere end dem jeg har modtaget. Dem jeg har modtaget dækker kun en del, de er kun 20 cm i uds... Se mere

Aldrig igen.. enormt lange leveringstid.. forsinket yderligere og ingen informationer undervejs. Kasse og produkt er fuldstændig revet fra hinanden og ubrugeligt. Selve spillet vi bestilte stod som.no... Se mere

2,0

Under middel

4 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 24 timer

Da jeg fik ordrebekræftigelse så jeg…

Da jeg fik ordrebekræftelsen så jeg straks at varen var forkert. Jeg prøvede øjeblikkeligt at annullere, men fik at vide at det ikke var muligt men at jeg kunne returnere ved modtagelse og få refunderet beløbet. Men efter modtagelsen har der været radiotavshed. Jeg får absolut ingen response på mine mange henvendelser og er ved at opgi dem. Tror de bevidst svindler, så hold jer væk fra køb.

23. april 2026

Hej,

Vi forstår virkelig godt, at denne oplevelse har skabt både frustration og irritation, især da du forsøgte at handle umiddelbart efter ordrebekræftelsen og derefter følte, at du ikke fik den hjælp, du forventede. 😕

Samtidig vil vi gerne gøre det klart, at vi ikke kan se, at vores kundeservice har modtaget nogen sag vedrørende dette, og vi vil derfor gerne have, at du kontakter os, så vi kan se nærmere på situationen og hjælpe dig yderligere. Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører sælger deres produkter, men vi tager selvfølgelig ansvar for at hjælpe vores kunder, når noget ikke er blevet gjort rigtigt.

Tak for at dele din oplevelse - feedback som denne hjælper os med fortsat at forbedre både kundeoplevelsen og opfølgningen af ​​vores leverandører i fremtiden! 🙂

Team Fyndiq

de reklamer for et " ægte produkt " det…

de reklamer for et " ægte produkt " det er fake som det kan blive

30. marts 2026

Hej,

Vi forstår virkelig godt, at du føler dig skuffet og frustreret over det produkt, du har modtaget. 😕

Når et produkt ikke lever op til forventningerne eller opfattes som anderledes end det, der blev annonceret, skaber det naturligvis en dårlig oplevelse.

Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører fra Sverige, EU og uden for EU har lov til at sælge deres produkter, men vi vil gerne være meget klare over, at det er strengt forbudt at sælge ulovlige varer eller piratkopier via vores platform.

Vi har strenge krav om, at alle leverandører skal følge vores regler, og at produkterne skal svare til både beskrivelsen og den kvalitet, der vises i annoncen.

Når vi modtager denne type feedback, ser vi altid nærmere på både produktet og den nuværende leverandør. Vi anbefaler også, at du kontakter vores kundeservice, så vi kan undersøge sagen yderligere og hjælpe dig bedst muligt. 🔍

Tak, fordi du gjorde os opmærksomme på dette - feedback som din er vigtig i vores fortsatte arbejde med at forbedre markedspladsen og følge op på vores leverandører!

Team Fyndiq

Jeg har ikke modtaget varen.

15. maj 2026

Hej,

Tak for din henvendelse, og vi forstår virkelig godt, hvor frustrerende det kan være, når en ordre ikke er ankommet. 😕

Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører sælger deres produkter, og vi har ikke vores eget lager eller produkter. For at kunne hjælpe dig yderligere, har vi brug for flere oplysninger om din ordre, så vi kan spore forsendelsen og se, hvad der er sket. 🔎

Vi anbefaler, at du kontakter vores kundeservice hurtigst muligt, så hjælper vi dig med at undersøge dette og finde en løsning sammen.

Det virker bare

14. maj 2026

Hej!

Dejligt at høre. 😊

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – vi er virkelig glade, når alt bare fungerer, som det skal. 🙌✨

Håber du finder flere gode tilbud hos os i fremtiden!

Jeg har ikke modtaget det jeg har købt…5/5

Jeg har ikke modtaget det jeg har købt og betalt for - jeg har ikke adgang til ordrenummeret på min ordre.. det SKAL oplyses for at kunne klage via kundeservice...
SNYD OG HUMBUG 😡
Hold jer fra dette firma!!!

5. maj 2026

Hej,

Vi forstår virkelig godt, at det føles frustrerende, og vi hører din skuffelse. 😕

Når du ikke får det, du har bestilt, og ikke kan komme igennem en sag, er situationen selvfølgelig ekstra vanskelig.

Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører sælger deres produkter, og vi har ikke vores eget lager eller produkter. For at kunne hjælpe dig yderligere og finde den rigtige ordre, har vi brug for flere oplysninger, såsom ordrenummeret.

Vi har derfor anmodet om flere oplysninger fra dig via Trustpilot, da vi ikke kan identificere din ordre udelukkende ud fra, hvad der står i anmeldelsen. 🔎

Så snart vi modtager oplysningerne, kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er sket, og sikre, at du får den rette support.

Vi sætter pris på din henvendelse og vil gerne løse dette sammen med dig! 😊

Dårlig service

Jeg har bestilt redningsveste og hører bare intet- ikke nogen bekræftelse eller noget efterfølgende.
Enten er jeg gået på fake side og ellers er det bare en elendig kundeservice

13. maj 2026

Hej,

Vi forstår virkelig godt, at det føles foruroligende, når man ikke modtager en bekræftelse efter en ordre. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have.

Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører sælger deres produkter, og vi har ikke vores eget lager eller produkter. Når en ordre er afgivet, skal der normalt sendes en ordrebekræftelse, så hvis den mangler, hjælper vi dig gerne med at finde ud af, hvad der er sket. 🔎

Vi anbefaler, at du kontakter vores kundeservice, så vi kan se nærmere på din ordre og hjælpe dig videre så hurtigt som muligt.

Tak for din henvendelse - vi vil meget gerne finde ud af det sammen med dig! 😊

Ulovlig og vildledende markedsføring

Lange leveringstider og dårlig kundeservice.
Jeg købte en to-pak Philips obeblade hoveder, hvor der tydeligt på billede var en pakke med 5 stk i, hvor man skulle tro at der skulle være to stk á 5. Men i stedet fik jeg to stykker enkeltvis, så 2 hoveder i stedet for 10 hoveder som de markedsfører med.

Hej,

Vi forstår fuldt ud, at det føles ekstra frustrerende i kombination med lange leveringstider og en oplevelse af dårlig kundeservice.

Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører fra Sverige, EU og uden for EU sælger deres produkter, hvilket kan påvirke leveringstiden. Den forventede leveringsdato er dog altid angivet i annoncen og ved kassen.

Vi har også klare krav om, at annoncer og produktinformation skal være nøjagtige og ikke skabe misforståelser. Når vi modtager denne type feedback, gennemgår vi altid både annoncen og den nuværende leverandør nærmere.

Vi anbefaler, at du kontakter vores kundeservice, hvis du ikke allerede har fået hjælp i sagen, så vi kan undersøge dette nærmere og gennemgå en passende løsning sammen med leverandøren. 🔍

Vi sætter stor pris på, at du har gjort os opmærksomme på dette, da det hjælper os med at forbedre både produktannoncer og kundeoplevelsen fremadrettet!

Team Fyndiq

vækkeuret kan ikke slukkes ovenpå og så…

vækkeuret kan ikke slukkes ovenpå og så ringe flere gange og lyset duer ikke

5. maj 2026

Hej,

Det lyder virkelig frustrerende, at vækkeuret ikke fungerer som forventet, især når alarmen bliver ved med at ringe, og lampefunktionen også ikke fungerer korrekt.

Vi anbefaler, at du kontakter vores kundeservice, så vi kan undersøge sagen nærmere sammen med den nuværende leverandør og hjælpe dig videre på den bedst mulige måde.

For at vi kan undersøge, hvad der er sket, vil vi gerne have brug for dokumentation såsom billeder eller en kort video, der viser fejlen.

Fyndiq er en markedsplads, hvor leverandører fra Sverige, EU og uden for EU sælger deres produkter, og vi har klare krav om, at produkterne skal svare til beskrivelsen i annoncen og opretholde den korrekte kvalitet.

Tak, fordi du deler din oplevelse - sådan feedback hjælper os med fortsat at forbedre både vores sortiment og opfølgningen af ​​vores leverandører! 🔍

dyre lærepenge

OBS, det kan godt være, at du tror, du bestiller fra en .dk, men det er "kina" varer med meget, meget lang leveringstid, da varen først skal fra kina - herfra spændt på, om varen overhovedet ankommer......dyre lærepenge

Hej,

Tak fordi du delte din oplevelse. Vi forstår, at det er frustrerende, når leveringen tager længere tid end forventet, og at usikkerheden omkring levering skaber irritation.

Vi vil gerne præcisere, at vi er en markedsplads, hvor forskellige leverandører sælger deres produkter gennem os, både fra Sverige, inden for EU og uden for EU. Derfor kan leveringstiderne variere afhængigt af hvilken leverandør produktet sendes fra, og den forventede leveringsdato vises altid tydeligt i annoncen, inden købet foretages. 📦

Vi håber selvfølgelig, at din ordre ankommer hurtigt, som den skal, og hvis du har brug for hjælp undervejs, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. 💛

Tak for din feedback, det hjælper os med fortsat at forbedre informationen og shoppingoplevelsen for vores kunder i fremtiden! 🙌

Modtager ikke betalte varer

Jeg har bestilt flere varer ved fyndig og har aldrig modtaget nogen af dem, selvom de har trukket pengene!!!

Hej,

Tak fordi du delte din oplevelse. Vi forstår virkelig godt, hvor frustrerende det er, når du ikke har modtaget dine ordrer, selvom betalingen er gennemført. 😕

Vi kan se, at du og leverandøren allerede har en igangværende sag vedrørende dette, og leverandøren vil hjælpe dig yderligere med at finde en løsning. 💛

Da vi er en markedsplads, hvor forskellige leverandører sælger gennem os, kan leverancer nogle gange blive påvirket af forsinkelser eller problemer med transporten, men du skal selvfølgelig føle dig tryg, når du handler hos os.

Tak for din tålmodighed, og fordi du bemærker dette. Din feedback hjælper os med fortsat at forbedre oplevelsen for vores kunder. 🙌

Team Fyndiq

Forfærdelig skrammel de sender og slet…

Forfærdelig skrammel de sender og slet ikke det man har bestilt. Svindel firma

11. maj 2026

Hej,

Tak fordi du delte din oplevelse. Vi forstår virkelig godt, at det føles meget frustrerende, når produktet ikke svarer til det, du forventede.

Vi forbyder strengt salg af ulovlige varer, såsom piratkopier, og vi sætter høje standarder for alle leverandører, der sælger gennem os, om at følge vores regler, og at produkterne skal svare til den kvalitet og de oplysninger, der vises i annoncen.

Samtidig kan vi ikke se, at du har kontaktet vores kundeservice om dette endnu, og vi vil med glæde hjælpe dig yderligere, så vi kan undersøge sagen nærmere sammen med den nuværende leverandør.

Tak fordi du bemærkede denne feedback, da din hjælper os med at fortsætte med at forbedre både produktsortimentet og kundeoplevelsen fremadrettet! 🙌

Team Fyndiq

det er et rigtig bondefangeri..

det er et rigtig bondefangeri... man ser på nettet et godt tilbud på lidt over 200,- men der bliver så trukket 1700,- uden man har fået noget....... og det er ikke muligt at komme i kontakt med nogle:-(

11. maj 2026

Hej.

Vi forstår virkelig godt, at dette føles både bekymrende og frustrerende. Det, du beskriver, stemmer dog ikke overens med, hvordan Fyndiqs betalinger fungerer.

Alle betalinger hos os håndteres af vores betalingspartner Qliro, og vi har ikke mulighed for selv at trække yderligere beløb ud over det, der blev godkendt i forbindelse med købet. Hvis der har været en opkrævning, som du ikke genkender, skal den derfor kontrolleres direkte i betalingsflowet.

Vi anbefaler, at du kontakter både Qliro og vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig med at finde ud af præcis, hvad der er sket med din ordre og betaling. 💛

Vi tager denne type oplevelse alvorligt og vil gerne hjælpe dig videre så hurtigt som muligt.

Blev skuffet 🥺

13. april 2026

Hej.

Hvor er det trist at høre, at du blev skuffet over din oplevelse. 🥺

Vi forstår virkelig godt, at det ikke føles godt, når noget ikke lever op til forventningerne.

Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører fra Sverige, EU og uden for EU sælger deres produkter via vores platform, og vi ønsker selvfølgelig, at alt skal føles gnidningsløst og godt for vores kunder.

Vi vil med glæde hjælpe dig yderligere og anbefaler, at du kontakter vores kundeservice, så vi kan undersøge din sag. 💛

Team Fyndiq

Jeg har ikke modtaget min var eller har…

Jeg har ikke modtaget min var eller har fået min penge , tilbage Selvom jeg har skrevet flere gange og nu er sagen lukket

13. februar 2026

Hej.

Vi forstår virkelig godt, at det føles frustrerende, når du oplever, at både produktet og refusionen mangler.

Vi har undersøgt din sag og kan se, at der er foretaget en refusion. I nogle tilfælde kan det tage et par bankdage, før beløbet vises, afhængigt af betalingsmetode og bank.

Vi samarbejder med leverandører og betalingsløsninger for at sikre, at alt håndteres så gnidningsløst som muligt.

Hvis du stadig ikke kan se refusionen, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice igen, og vi vil med glæde hjælpe dig med at dobbelttjekke det sammen. 🙏

Team Fyndiq

Jeg har ikke modtaget den bestilte…

Jeg har ikke modtaget den bestilte vare!!
Nummeret på varen er:

d7cfa403

Mvh Birgitte Jarde

10. maj 2026

Hej,

Tak for din henvendelse. Vi forstår godt, at det er frustrerende, når en ordre ikke ser ud til at være ankommet. 📦

I nogle tilfælde kan leverancer tage lidt længere tid afhængigt af leverandøren, og den forventede leveringsdato er altid angivet i annoncen. Når din ordre er afsendt, modtager du også en leveringsbekræftelse med information om mulig sporing, og mindre forsendelser ankommer ofte direkte i postkassen, mens større pakker kan afhentes på leveringsstedet.

Vi anbefaler, at du kontakter vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig yderligere og undersøge din ordre mere detaljeret. 💛

Mega dårlig

Mega dårlig - har betalt for varen men aldrig modtaget den (bruseslange til spa). Har prøvet at få fat i dem men ingen svar retur. Køb aldrig fra dette firma.

4. april 2026

Hej.

Det lyder virkelig som en frustrerende oplevelse, og vi forstår fuldt ud, at det føles både skuffende og irriterende, når en ordre ikke ankommer som forventet.

Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører fra Sverige, EU og uden for EU sælger deres produkter via vores platform, og vi har ikke vores eget lager eller produkter.

Leveringstider og håndtering kan derfor variere afhængigt af leverandør og forsendelsesløsning, men vi ønsker selvfølgelig, at alt skal fungere problemfrit.

Vi kan desværre ikke se, at du har været i kontakt med vores kundeservice vedrørende denne sag, og vi vil gerne have, at du kontakter os, så vi har mulighed for at hjælpe dig yderligere og undersøge, hvad der er sket. 💛 ​​

Tak for at dele din oplevelse - selv når den er negativ, hjælper det os med at forbedre os.

1. klasses betjening.

1. klasses betjening til aftalt leveringstid.
Brænderen til grillen er helt perfekt, og også til en meget fornuftig pris.
vh. Gunnar Tang Kristensen.

10. maj 2026

Hej.

Mange tak for din fine feedback. Det er dejligt at høre, at leveringen gik problemfrit, og at grillbrænderen levede op til dine forventninger. 🔥

Vi sætter stor pris på, at du handlede hos os og delte din oplevelse.

Håber at se dig tilbage til flere gode fund i fremtiden! 🤩

Team Fyndiq

Havde bange anelser efter at have set…

Havde bange anelser efter at have set anneldelser, men efter noget tid (2 uger) kom varene i den lovede kvalitet. Jeg er rimlig tilfreds.

7. maj 2026

Hej.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, vi sætter stor pris på din ærlighed. 💛

Det er dejligt at høre, at varerne endelig ankom i den lovede kvalitet, selvom ventetiden føltes lidt usikker i starten.

Vi forstår, at anmeldelser kan påvirke forventningerne, og derfor er det ekstra værdifuldt at få et mere afbalanceret billede af, hvordan det rent faktisk blev. 👍

Vi håber, at næste gang bliver det en endnu mere problemfri oplevelse fra start til slut.

Velkommen tilbage til os, når du finder flere gode tilbud! 😊

Team Fyndiq

Har aldrig fået mine være

Har aldrig fået mine være, og hver gang jeg prøver at få kontakt til jer dukker 404 siden findes ikke op.
Så første og sidste gang

4. maj 2026

Hej,

Det lyder virkelig som en frustrerende første oplevelse, og vi forstår godt, at det føles ekstra trist, når du ikke har kunnet komme i kontakt med os. 😕

Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører sælger deres produkter via vores platform, men vi vil naturligvis gerne hjælpe, når noget går galt undervejs. Vi kan dog ikke finde nogen sager, der er knyttet til din anmeldelse på nuværende tidspunkt, da der ikke er oplyst noget ordrenummer.

Derfor har vi anmodet om flere oplysninger fra dig via Trustpilot, så vi kan undersøge, hvad der er sket, og hjælpe dig yderligere. 📩

Tak, fordi du gjorde os opmærksomme på dette — feedback som denne hjælper os med at forbedre oplevelsen i fremtiden.

Team Fyndiq

JEG BESTILLER NOGET PÅ EN DANSK SIDE OG…

JEG BESTILLER NOGET PÅ EN DANSK SIDE OG MED ET ER DET EN SVENSK SIDE. OG JEG FÅR IKKE MIN ORDRE ELLER MINE PENGE. OG MAN LUKKER BARE EN SAG UDEN AT FIVE MIG ET SVAR PÅ HVORNÅR MIN ORDRE KOMMER ELLER OM JEG KAN FÅ MINE PENGE TILBAGE NU DA JEG IKKE FÅR DET JEG HAR BESTILT. DET ER KUN SVINDEL OG BEDRAG MED DETTE FIRMA. BARE SPAM SPAM SPAM

JEG HAR SKREVET MANGE GANGE TIL JER. OG I SKRIVER SAGEN ER AFSLUTTET. OG DET ER UDEN JEG HAR FÅET MINE PENGE ELLER ORDRE. I SNAKKE BARE UDENOM. SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM

7. maj 2026

Hej,

Fyndiq er en svensk markedsplads, hvor forskellige leverandører sælger deres produkter via vores platform, og vi har derfor ikke vores eget lager eller produkter.

Vores leverandører er placeret både i Sverige, inden for EU og uden for EU. Samtidig tager vi naturligvis ansvar for at hjælpe, når noget ikke fungerer, som det skal, og vi vil gerne have afklaret, hvad der er sket i din sag.

Vi kan dog ikke se, at du har været i kontakt med vores kundeservice om dette endnu, og vi vil virkelig gerne have, at du kontakter os, så vi kan undersøge sagen nærmere og hjælpe dig med både leveringsstatus og eventuel refusion. 📩

Tak fordi du deler din oplevelse, selv når kritikken er hård — det hjælper os med at forbedre os.