Jeg købte nogle opladerkabler og nogle store sikkerhedsnåle. Kablerne var fine nok, men sikkerhedsnålene ankom aldrig - og jeg fik ikke besked om det, men skulle bruge krudt på at rykke for dem, for a... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Da jeg fik ordrebekræftelsen så jeg straks at varen var forkert. Jeg prøvede øjeblikkeligt at annullere, men fik at vide at det ikke var muligt men at jeg kunne returnere ved modtagelse og få refunderet beløbet. Men efter modtagelsen har der været radiotavshed. Jeg får absolut ingen response på mine mange henvendelser og er ved at opgi dem. Tror de bevidst svindler, så hold jer væk fra køb.

Besvarelse fra Fyndiq
de reklamer for et " ægte produkt " det er fake som det kan blive

Besvarelse fra Fyndiq
Jeg har ikke modtaget det jeg har købt og betalt for - jeg har ikke adgang til ordrenummeret på min ordre.. det SKAL oplyses for at kunne klage via kundeservice...
SNYD OG HUMBUG 😡
Hold jer fra dette firma!!!

Besvarelse fra Fyndiq
Jeg har bestilt redningsveste og hører bare intet- ikke nogen bekræftelse eller noget efterfølgende.
Enten er jeg gået på fake side og ellers er det bare en elendig kundeservice

Besvarelse fra Fyndiq
Lange leveringstider og dårlig kundeservice.
Jeg købte en to-pak Philips obeblade hoveder, hvor der tydeligt på billede var en pakke med 5 stk i, hvor man skulle tro at der skulle være to stk á 5. Men i stedet fik jeg to stykker enkeltvis, så 2 hoveder i stedet for 10 hoveder som de markedsfører med.

Besvarelse fra Fyndiq
vækkeuret kan ikke slukkes ovenpå og så ringe flere gange og lyset duer ikke

Besvarelse fra Fyndiq
OBS, det kan godt være, at du tror, du bestiller fra en .dk, men det er "kina" varer med meget, meget lang leveringstid, da varen først skal fra kina - herfra spændt på, om varen overhovedet ankommer......dyre lærepenge

Besvarelse fra Fyndiq
Jeg har bestilt flere varer ved fyndig og har aldrig modtaget nogen af dem, selvom de har trukket pengene!!!

Besvarelse fra Fyndiq
Forfærdelig skrammel de sender og slet ikke det man har bestilt. Svindel firma

Besvarelse fra Fyndiq
det er et rigtig bondefangeri... man ser på nettet et godt tilbud på lidt over 200,- men der bliver så trukket 1700,- uden man har fået noget....... og det er ikke muligt at komme i kontakt med nogle:-(

Besvarelse fra Fyndiq
Jeg har ikke modtaget min var eller har fået min penge , tilbage Selvom jeg har skrevet flere gange og nu er sagen lukket

Besvarelse fra Fyndiq
Jeg har ikke modtaget den bestilte vare!!
Nummeret på varen er:
d7cfa403
Mvh Birgitte Jarde

Besvarelse fra Fyndiq
Mega dårlig - har betalt for varen men aldrig modtaget den (bruseslange til spa). Har prøvet at få fat i dem men ingen svar retur. Køb aldrig fra dette firma.

Besvarelse fra Fyndiq
1. klasses betjening til aftalt leveringstid.
Brænderen til grillen er helt perfekt, og også til en meget fornuftig pris.
vh. Gunnar Tang Kristensen.

Besvarelse fra Fyndiq
Havde bange anelser efter at have set anneldelser, men efter noget tid (2 uger) kom varene i den lovede kvalitet. Jeg er rimlig tilfreds.

Besvarelse fra Fyndiq
Har aldrig fået mine være, og hver gang jeg prøver at få kontakt til jer dukker 404 siden findes ikke op.
Så første og sidste gang

Besvarelse fra Fyndiq
JEG BESTILLER NOGET PÅ EN DANSK SIDE OG MED ET ER DET EN SVENSK SIDE. OG JEG FÅR IKKE MIN ORDRE ELLER MINE PENGE. OG MAN LUKKER BARE EN SAG UDEN AT FIVE MIG ET SVAR PÅ HVORNÅR MIN ORDRE KOMMER ELLER OM JEG KAN FÅ MINE PENGE TILBAGE NU DA JEG IKKE FÅR DET JEG HAR BESTILT. DET ER KUN SVINDEL OG BEDRAG MED DETTE FIRMA. BARE SPAM SPAM SPAM
JEG HAR SKREVET MANGE GANGE TIL JER. OG I SKRIVER SAGEN ER AFSLUTTET. OG DET ER UDEN JEG HAR FÅET MINE PENGE ELLER ORDRE. I SNAKKE BARE UDENOM. SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM