Jeg købte nogle opladerkabler og nogle store sikkerhedsnåle. Kablerne var fine nok, men sikkerhedsnålene ankom aldrig - og jeg fik ikke besked om det, men skulle bruge krudt på at rykke for dem, for a... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Super dårlig butik !
Den 25 april bestilte jeg 2 brødposer med bi voks. I dag er det 20 maj og jeg har endnu ikke modtaget dem😡
Jeg har skrevet til deres kundeservice, får et svensk svar retur, hvor der bare kommer en sang fra de varme lande !
Øv øv øv at det er blevet SÅ nemt for firmaer at snyde online.
Hold jer væk og køb et andet sted.

Besvarelse fra Fyndiq
Bestilte bogen DET komplette hjemmeapotek .. og den fremstår på salgssiden som med DANSK tekst !! Jeg har lige modtaget den OG den er på ENGELSK 😡 HVAD skal jeg bruge den til ??? 195 kr UD af vinduet .. SKOD firma 😵💫

Besvarelse fra Fyndiq
Den 20.-4. 2026 bestilte jeg 2 dæksler til en Stihl kædesav. 4 dage senere fik jeg besked om, at de var afsendt med DAO. Og siden har jeg hverken set eller hørt noget om pakken.
Hvad kan Fyndiq gøre bedre: til en start kan man benytte et mere pålideligt fragtfirma.
Jeg venter stadig på min pakke, og glæder mig til at modtage den; men jeg regner egentlig ikke med at det sker 🤷🏼♂️.
Hvis der ikke snart sker noget, bliver jeg nødsaget til at acceptere det betalte som et tab, og bestille dækslerne ved et andet firma.
Mvh. Ole Stentoft

Besvarelse fra Fyndiq
Produktet er et kopiprodukt af ringe kvalitet. Så nej er ikke tilfreds. Ved salg af produkter af tvivlsom oprindelse så vær i det mindste ærlige. Tænker ikke at Sony er specielt interesserede i at blive markedsført på den måde.

Besvarelse fra Fyndiq
Har købt forkromede nr. plade rammer. Passer slet ikke.
Købte også et fiskehjul, som jeg ikke har fået endnu. så forvent der kan gå 3-4 uger med leveringen.
Virkelig ikke et sted jeg kan anbefale at handle.

Besvarelse fra Fyndiq
Produktet levede ikke op til forventningen.
Der stod at produktet var NeeDoh, og det var det langt fra.

Besvarelse fra Fyndiq
Har bestilt en stanley kop og fik også en besked om at der var oprettet en forsendelse hos DAO
Dagen efter blev forsendelsen annulleret.
Pengene er trukket fra min konto og nu svares der ikke på mine mail

Besvarelse fra Fyndiq
Falske varer, meget dårlig kvalitet. Træningssættet var næsten papirtyndt. Svarer ikke tilbage på sag og falsk tøjmærke.

Besvarelse fra Fyndiq
gamerstol..levering ca. 4 dage..kvalitet i orden..meget samlearbejde men helt fin instruktionshæfte..glad for stolen :-)

Bivoks poser til brød. Jaaaaaaaaa 😁
Fra kina 🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Vil ikke engang åbne pakkerne
Nogle som vil købe dem gratis. 🤣

Besvarelse fra Fyndiq
Jeg har skrevet til jer da jeg aldrig har modtaget min vare men hører intet fra jer.

Besvarelse fra Fyndiq
Fik aldrig min vare som er betalt , hold jer langt væk fra det svindel og bedrageri !!

Besvarelse fra Fyndiq
Jeg havde en god handel for jeg fandt mine reservedele hos Fyndig og de har mange gode ting som kan være svært at få andre steder, og så til en god pris.

Besvarelse fra Fyndiq
Pil fingrene! Bestilte Philips one blade, men fik noge Kina skrammel. Aldrig mere handel i sådanne et svindelagtigt firma.

Besvarelse fra Fyndiq
Lidt lang leveringstid, men ellers fungerede alt fra bestilling til levering. Varen svarede til beskrivelsen

Besvarelse fra Fyndiq
Jeg købte, troede jeg en oplader til kamera. Det blev aldrig leveret men pengene spildt

Besvarelse fra Fyndiq
Da jeg fik ordrebekræftelsen så jeg straks at varen var forkert. Jeg prøvede øjeblikkeligt at annullere, men fik at vide at det ikke var muligt men at jeg kunne returnere ved modtagelse og få refunderet beløbet. Men efter modtagelsen har der været radiotavshed. Jeg får absolut ingen response på mine mange henvendelser og er ved at opgi dem. Tror de bevidst svindler, så hold jer væk fra køb.