Fyndiq Anmeldelser 3.578

2,0

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 959 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede, at de bestilte varer aldrig ankom, eller at leveringen var ekstremt lang, ofte flere uger. Der var også udbredt utilfredshed med produkternes kvalitet, hvor mange modtog varer, der ikke levede op til beskrivelsen eller forventningerne. Flere bemærkede, at varerne var af ringe kvalitet, ofte fremstillet i Kina, og at billeder på hjemmesiden var misvisende i forhold til det modtagne produkt. Dog var der nogle, der fandt gode tilbud og var tilfredse med prisen på produkterne, især når de købte reservedele eller specifikke varer, der var svære at finde andre steder. Enkelte kunder oplevede også, at leveringen var til tiden eller endda hurtigere end forventet, og at kvaliteten af de modtagne varer var som lovet.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med produktet, hvor mange rapporterer at have modtaget kopivarer,... Se mere

Delivery service

Kunder havde tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor mange rapporterede om ekstremt lange... Se mere

Order

Anmeldere fremhæver negativ aspekter af order, hvor mange kunder rapporterer, at de aldrig har modtaget deres... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer negative oplevelser med produktkvaliteten, hvor mange modtager varer af ringe kvalitet,... Se mere

Price

Anmeldere nævner tvetydig feedback om prisen, hvor nogle kunder fandt gode tilbud og sparede penge på varer,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg købte nogle opladerkabler og nogle store sikkerhedsnåle. Kablerne var fine nok, men sikkerhedsnålene ankom aldrig - og jeg fik ikke besked om det, men skulle bruge krudt på at rykke for dem, for a... Se mere

Det jeg bestilte kom aldrig, det var ikke blevet leveret til dem fra ekstern leverandør, det fik jeg af vide efter 5 dage. Så jeg måtte starte forfra hos andet firma.

Størrelsen på armstolsbeskytter. På billedet er der ingen mål, men det ligner ihvertfald nogle der er længere end dem jeg har modtaget. Dem jeg har modtaget dækker kun en del, de er kun 20 cm i uds... Se mere

Aldrig igen.. enormt lange leveringstid.. forsinket yderligere og ingen informationer undervejs. Kasse og produkt er fuldstændig revet fra hinanden og ubrugeligt. Selve spillet vi bestilte stod som.no... Se mere

2,0

Under middel

4 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 24 timer

Dejligt produkt

1. maj 2026

Hej,

Dejligt at høre, at du er tilfreds med produktet. 😄

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback!

Vi sætter stor pris på, at du handlede hos os, og håber, du finder mange flere gode fund i fremtiden! ✨😊

Fup firma !

Super dårlig butik !

Den 25 april bestilte jeg 2 brødposer med bi voks. I dag er det 20 maj og jeg har endnu ikke modtaget dem😡
Jeg har skrevet til deres kundeservice, får et svensk svar retur, hvor der bare kommer en sang fra de varme lande !
Øv øv øv at det er blevet SÅ nemt for firmaer at snyde online.
Hold jer væk og køb et andet sted.

24. april 2026

Hej,

Vi forstår virkelig godt, at du føler dig både frustreret og skuffet over den lange ventetid og oplevelsen omkring sagen.

Vi har anmodet om yderligere information fra dig via Trustpilot, fordi vi i øjeblikket ikke kan se noget ordrenummer knyttet til anmeldelsen. For at vi kan undersøge, hvad der skete med leveringen, og hjælpe dig yderligere sammen med den nuværende leverandør, er vi nødt til at kunne identificere den korrekte ordre. 🔍

Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører sælger deres produkter, og vi har leverandører både i Sverige, inden for EU og uden for EU, hvilket nogle gange kan påvirke leveringstiden. Den forventede leveringsdato vises altid i både annoncen og i kassen før køb. 🚚

Tak for at dele din oplevelse - vi håber at modtage dine oplysninger, så vi kan hjælpe dig yderligere og løse dette! 🙂

Team Fyndiq

Bestilte bogen DET komplette…

Bestilte bogen DET komplette hjemmeapotek .. og den fremstår på salgssiden som med DANSK tekst !! Jeg har lige modtaget den OG den er på ENGELSK 😡 HVAD skal jeg bruge den til ??? 195 kr UD af vinduet .. SKOD firma 😵‍💫

20. maj 2026

Hej,

Vi forstår virkelig godt, at det føles frustrerende og skuffende, når du forventede en bog på dansk og i stedet modtog en på engelsk.

Det er selvfølgelig vigtigt, at produktinformationen stemmer overens med det, der leveres.

Vi har undersøgt din sag og kan se, at du og den nuværende leverandør allerede har en igangværende sag vedrørende dette, og leverandøren vil hjælpe dig videre med at finde en løsning. 🔍

Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører sælger deres produkter, og vi har klare krav om, at annoncer og produktbeskrivelser skal være korrekte.

Når vi modtager denne type feedback, følger vi naturligvis op med leverandøren for at forbedre informationen fremadrettet. 📚

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 🙂

Manglende pakke fra DAO.

Den 20.-4. 2026 bestilte jeg 2 dæksler til en Stihl kædesav. 4 dage senere fik jeg besked om, at de var afsendt med DAO. Og siden har jeg hverken set eller hørt noget om pakken.
Hvad kan Fyndiq gøre bedre: til en start kan man benytte et mere pålideligt fragtfirma.
Jeg venter stadig på min pakke, og glæder mig til at modtage den; men jeg regner egentlig ikke med at det sker 🤷🏼‍♂️.
Hvis der ikke snart sker noget, bliver jeg nødsaget til at acceptere det betalte som et tab, og bestille dækslerne ved et andet firma.
Mvh. Ole Stentoft

20. april 2026

Hej,

Vi forstår virkelig godt, at det føles frustrerende at vente på en levering uden en klar opdatering, især når man har fået besked om, at pakken er blevet afsendt, men der ikke sker mere.

Vi har kigget i vores system, men kan desværre ikke se, at du har været i kontakt med vores kundeservice angående dette endnu, og vi vil derfor gerne have, at du kontakter os, så vi kan undersøge din ordre nærmere og hjælpe dig yderligere. 🔍

Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører sælger deres produkter, og leverancer kan nogle gange håndteres af forskellige fragtfirmaer afhængigt af leverandør og land. Vi forstår dog, at det vigtigste er, at du som kunde modtager tydelig sporing og din vare inden for rimelig tid. 🚚

Tak for at dele din oplevelse - vi tager din feedback videre og håber, at vi får mulighed for at hjælpe dig med at få din ordre leveret, som den skal! 🙂

Team Fyndiq

Produktet er et kopiprodukt af ringe…

Produktet er et kopiprodukt af ringe kvalitet. Så nej er ikke tilfreds. Ved salg af produkter af tvivlsom oprindelse så vær i det mindste ærlige. Tænker ikke at Sony er specielt interesserede i at blive markedsført på den måde.

28. april 2026

Hej,

Vi forstår virkelig godt, at du er utilfreds, og at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger.

Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører sælger deres produkter, og vi har klare krav om, at alle leverandører skal følge vores regler, og at produkterne skal svare til det, der vises i annoncen, og opretholde den lovede kvalitet. Det er også strengt forbudt at sælge ulovlige varer eller produkter, der ikke opfylder vores krav.

Tak, fordi du gjorde os opmærksomme på dette - din feedback hjælper os med at forbedre både vores sortiment og leverandøropfølgning i fremtiden! 🙂

Team Fyndiq

Varer passer ikke og sen levering.

Har købt forkromede nr. plade rammer. Passer slet ikke.
Købte også et fiskehjul, som jeg ikke har fået endnu. så forvent der kan gå 3-4 uger med leveringen.
Virkelig ikke et sted jeg kan anbefale at handle.

20. maj 2026

Hej,

Vi forstår virkelig godt, at det føles frustrerende, når et produkt ikke passer som forventet, og når en anden levering er forsinket.

Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører sælger deres produkter, og vi har leverandører både i Sverige, inden for EU og uden for EU. Det kan derfor variere i leveringstid afhængigt af, hvor produktet sendes fra, men den forventede leveringsdato er altid angivet i både annoncen og ved kassen før køb. 🚚

Vi anbefaler, at du kontakter vores kundeservice vedrørende fiskehjulet, så vi kan undersøge leveringen mere detaljeret sammen med den nuværende leverandør. 🔍

Når det kommer til nummerpladerammerne, modtager vi også gerne mere information for at kunne hjælpe dig yderligere.

Tak for at dele din oplevelse - din feedback hjælper os med at forbedre både sortimentet og leverandøropfølgningen i fremtiden! 🙂

Team Fyndiq

Produktet levede ikke op til…

Produktet levede ikke op til forventningen.

Der stod at produktet var NeeDoh, og det var det langt fra.

1. maj 2026

Hej,

Vi forstår virkelig godt, at det føles frustrerende, når produktet ikke lever op til dine forventninger. 😕

Vi har kigget i vores system, men kan desværre ikke se, at du har været i kontakt med vores kundeservice angående dette endnu, og vi vil derfor gerne have, at du kontakter os, så vi kan undersøge sagen nærmere sammen med den nuværende leverandør. 🔍

Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører sælger deres produkter, og vi har klare krav om, at produktinformation og reklamer skal stemme overens med det, der leveres. Når vi modtager signaler om, at et produkt opfattes som værende afvigende fra beskrivelsen, følger vi altid op på det.

Tak for at dele din oplevelse - din feedback hjælper os med fortsat at forbedre både sortimentet og opfølgningen af ​​vores leverandører i fremtiden! 🙂

Team Fyndiq

Har bestilt en stanley kop og fik også…

Har bestilt en stanley kop og fik også en besked om at der var oprettet en forsendelse hos DAO
Dagen efter blev forsendelsen annulleret.
Pengene er trukket fra min konto og nu svares der ikke på mine mail

13. maj 2026

Hej,

Vi forstår virkelig godt, at dette føles både frustrerende og bekymrende, især når leveringen først ser ud til at være på vej og derefter bliver annulleret.

Vi har undersøgt din sag og kan se, at du nu har fået pengene tilbage, men vi forstår, at oplevelsen stadig ikke var, som du havde forventet.

Vi beklager også, hvis du oplevede manglende feedback via e-mail, og vi vil tage den feedback i betragtning i vores fortsatte arbejde med at forbedre kundeoplevelsen og opfølgningen med vores leverandører. 🔍

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 🙂

Falske varer

Falske varer, meget dårlig kvalitet. Træningssættet var næsten papirtyndt. Svarer ikke tilbage på sag og falsk tøjmærke.

17. maj 2026

Hej,

Vi forstår virkelig godt, at du er skuffet over produkternes kvalitet, og at oplevelsen slet ikke var, som du forventede. 😕

Vi har undersøgt din sag og kan se, at du har fået pengene tilbage, men vi forstår, at dette ikke fjerner frustrationen omkring selve købsoplevelsen. Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører sælger deres produkter, og vi vil gerne være klare over, at det er strengt forbudt at sælge ulovlige varer eller produkter, der ikke opfylder vores krav til kvalitet og produktbeskrivelse.

Når vi modtager signaler om produkter, der opfattes som afvigende fra beskrivelsen eller ikke lever op til den forventede standard, følger vi altid op med den relevante leverandør. 🔍

Din feedback er derfor meget vigtig for os i vores arbejde med at forbedre både sortimentet og opfølgningen af ​​vores leverandører fremadrettet.

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 🙂

Team Fyndiq

Jeg har jo aldrig fået varen.

15. april 2026

Hej,

Vi forstår virkelig godt, at det er frustrerende, når en bestilt vare ikke er ankommet.

Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører sælger deres produkter, og vi har leverandører i Sverige, inden for EU og uden for EU, der selv håndterer deres leverancer. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig yderligere med dette, så det kan ordnes sammen med den nuværende leverandør. 🚚

Vi anbefaler, at du kontakter vores kundeservice, så vi kan undersøge din ordre og se, hvad der er sket med leveringen. 🔍

Tak for din henvendelse – vi vil med glæde hjælpe dig med at afklare dette og løse det på den bedste måde! 🙂

gamerstol..levering ca

gamerstol..levering ca. 4 dage..kvalitet i orden..meget samlearbejde men helt fin instruktionshæfte..glad for stolen :-)

15. maj 2026

Hej,

Dejligt at høre, at du er tilfreds med din gamingstol, og at leveringen var hurtig! 😄🎮

Nogle gange er lidt samling en del af aftalen, men det er dejligt, at instruktionsmanualen hjalp dig hele vejen.

Tak fordi du delte din oplevelse med os, det sætter vi virkelig pris på!

Vi håber, du får mange gode spilleøjeblikke i stolen, og at vi ses igen til flere gode tilbud i fremtiden. 🛍️

Team Fyndiq

Hurtig levering, alt som det skal være

12. maj 2026

Hej,

Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at alt var, som det skulle være. 😄

Det er præcis sådan, vi ønsker, at det skal føles, når du handler hos os! 🚚

Tak for din feedback, det sætter vi stor pris på. Vi håber at se dig igen snart for flere gode tilbud!

Bivoks poser til brød

Bivoks poser til brød. Jaaaaaaaaa 😁

Fra kina 🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Vil ikke engang åbne pakkerne
Nogle som vil købe dem gratis. 🤣

17. maj 2026

Hej,

Vi forstår virkelig godt, at du var skuffet over, at produktet ikke levede op til dine forventninger.

Vi har undersøgt din sag og kan se, at du har fået pengene tilbage, hvilket vi håber føles som en korrekt løsning i situationen. 👍

Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører sælger deres produkter, og de kan være placeret i Sverige, inden for EU og uden for EU. Samtidig stiller vi klare krav om, at alle leverandører skal følge vores regler, og at produkterne skal svare til beskrivelsen i annoncen. 🛍️

Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse med os – selv når den er stærk – fordi det hjælper os med fortsat at følge op på vores leverandører og forbedre sortimentet fremadrettet! 🙂

Team Fyndiq

Leverer ikke varen men trækker beløbet fra kontoen

Jeg har skrevet til jer da jeg aldrig har modtaget min vare men hører intet fra jer.

29. marts 2026

Hej,

Vi forstår virkelig godt, at det føles frustrerende, når man venter på en vare.

Vi har kigget i vores system, men kan desværre ikke se, at der er registreret nogen sag hos vores kundeservice vedrørende dette, men vi vil meget gerne have, at du kontakter os igen, så vi kan hjælpe dig direkte og finde ud af, hvad der er sket. 🔍

Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører sælger deres produkter, og vi samarbejder med leverandører i Sverige, inden for EU og uden for EU for at sikre, at leverancer håndteres korrekt, og at du som kunde modtager det, du har bestilt. 🚚

Tak for din henvendelse - vi vil virkelig gerne hjælpe dig videre så hurtigt som muligt og ser frem til at løse dette sammen med dig! 🙂

Team Fyndiq

Fik aldrig min vare som er betalt

Fik aldrig min vare som er betalt , hold jer langt væk fra det svindel og bedrageri !!

9. december 2025

Hej,

Vi forstår virkelig godt, at dette skaber stor frustration, og at det føles meget trist, når en betalt vare ikke dukker op.

Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører sælger deres produkter, og vi arbejder aktivt for at sikre, at leverancer håndteres korrekt, uanset leverandør i Sverige, EU eller uden for EU. 🚚

Vi vil også gerne være tydelige på, at vi altid følger op på denne type situationer med den nuværende leverandør og sørger for, at sager undersøges grundigt. Vi anbefaler derfor, at du kontakter os, så vi kan løse dette sammen og sikre, at du får den rette hjælp. 🔍

Tak for din henvendelse - selv når oplevelsen ikke har været, som den burde være, hjælper din feedback os med at forbedre vores leverandører og procedurer fremadrettet! 🙂

Team Fyndiq

Jeg havde en god handel for jeg fandt…

Jeg havde en god handel for jeg fandt mine reservedele hos Fyndig og de har mange gode ting som kan være svært at få andre steder, og så til en god pris.

16. april 2026

Hej,

Dejligt at høre, at du fandt de reservedele, du havde brug for, og til en god pris. 😄🛍️

Det er præcis sådan, vi ønsker, at Fyndiq skal fungere - et sted, hvor du kan finde nogle uventede tilbud, der ellers ville være svære at få fat i. ✨

Tak for din gode feedback, det sætter vi virkelig pris på!

Vi håber, at du fortsat finder flere gode tilbud hos os i fremtiden. 👍

Pil fingrene

Pil fingrene! Bestilte Philips one blade, men fik noge Kina skrammel. Aldrig mere handel i sådanne et svindelagtigt firma.

7. maj 2026

Hej,

Vi forstår virkelig godt, at du føler dig skuffet og frustreret, når produktet ikke lever op til forventningerne. 😕

Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører sælger deres produkter, og vi har leverandører både i Sverige, inden for EU og uden for EU. Vi vil gerne gøre det klart, at det er strengt forbudt for leverandører at sælge ulovlige varer eller produkter, der ikke opfylder vores krav til kvalitet og beskrivelse.

Vi kan ikke bekræfte det, du beskriver her, men vi vil gerne hjælpe dig yderligere og forstå præcis, hvad der er sket i din sag. Derfor anbefaler vi, at du kontakter vores kundeservice, så vi kan undersøge dette nærmere sammen med den nuværende leverandør. 🔍

Din feedback er vigtig for os og hjælper os med fortsat at følge op på vores leverandører og forbedre oplevelsen fremadrettet! 🛍️

Vi håber stadig at få mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang.

Alt i alt fint

Lidt lang leveringstid, men ellers fungerede alt fra bestilling til levering. Varen svarede til beskrivelsen

15. maj 2026

Hej,

Tak fordi du delte din oplevelse.

Vi forstår godt, at en lidt længere leveringstid kan føles utålmodig, men hvor dejligt at høre, at alt andet fungerede problemfrit fra bestilling til levering. 🚚

Ekstra dejligt, at produktet svarede til beskrivelsen – det er præcis sådan, vi ønsker, at det skal føles, når man handler hos os! 🛍️

Tak for din feedback, det betyder meget for os og hjælper os med fortsat at forbedre oplevelsen sammen med vores leverandører! 👍

Jeg købte

Jeg købte, troede jeg en oplader til kamera. Det blev aldrig leveret men pengene spildt

7. maj 2026

Hej,

Vi forstår virkelig godt, at det føles både frustrerende og som et spildt køb, når man ikke har modtaget det, man har bestilt.

Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører sælger deres produkter, og nogle gange kan leverancerne desværre blive påvirket afhængigt af leverandør og forsendelsesrute, men det er altid vores mål, at du modtager det, du har bestilt, til tiden.

Vi anbefaler, at du kontakter vores kundeservice, så vi kan undersøge dette nærmere sammen med den nuværende leverandør. 🔍

Vi hjælper dig gerne yderligere, så du ikke behøver at føle, at dine penge bare er forsvundet.

Tak, fordi du kontaktede os - selv når oplevelsen ikke gik som planlagt, hjælper din feedback os med at forbedre både leverancer og opfølgning med vores leverandører fremadrettet! 🙂

Team Fyndiq

Da jeg fik ordrebekræftigelse så jeg…

Da jeg fik ordrebekræftelsen så jeg straks at varen var forkert. Jeg prøvede øjeblikkeligt at annullere, men fik at vide at det ikke var muligt men at jeg kunne returnere ved modtagelse og få refunderet beløbet. Men efter modtagelsen har der været radiotavshed. Jeg får absolut ingen response på mine mange henvendelser og er ved at opgi dem. Tror de bevidst svindler, så hold jer væk fra køb.

23. april 2026

Hej,

Vi forstår virkelig godt, at denne oplevelse har skabt både frustration og irritation, især da du forsøgte at handle umiddelbart efter ordrebekræftelsen og derefter følte, at du ikke fik den hjælp, du forventede. 😕

Samtidig vil vi gerne gøre det klart, at vi ikke kan se, at vores kundeservice har modtaget nogen sag vedrørende dette, og vi vil derfor gerne have, at du kontakter os, så vi kan se nærmere på situationen og hjælpe dig yderligere. Fyndiq er en markedsplads, hvor forskellige leverandører sælger deres produkter, men vi tager selvfølgelig ansvar for at hjælpe vores kunder, når noget ikke er blevet gjort rigtigt.

Tak for at dele din oplevelse - feedback som denne hjælper os med fortsat at forbedre både kundeoplevelsen og opfølgningen af ​​vores leverandører i fremtiden! 🙂