Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Filmik śmieszny, bardzo fajny, ale wybrana postać bardzo krótko pokazuje kartkę z napisanymi życzeniami. Nie jest się w stanie ich przeczytać. Mogłoby być więcej szczegółów do wpisania i pokazania,... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mimo, że początkowo film nie był taki jaki bym chciała obsługa klienta pomogła to ogarnąć. Szkoda, że filmiki nie są wysyłane do klienta żeby je zatwierdzić i do ewentualnej edycji tylko klient otrzym... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Podobał mi się pomysł, obdariwany też zachwycony, ale program do edycji zawiódł, mimo wykadrowania zdjęcia i tak jedna osoba została przycięta (zasłonięta), nie było też opcji życzeń od kilku osób a t... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Podarowałem swoje partnerce z okazji 40 urodzin życzenia od Roberta Lewandowskiego. Otworzyliśmy je na telewizorze w obecności przyjaciół i znajomych na imprezie urodzinowej. Każdy był pod wielkim wra... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Film- og videoproducer

Skrevet af virksomheden

Funwisher to pierwsza platforma do spełniania życzeń. Teraz idole są na wyciągnięcie ręki! W prosty sposób stwórz niezapomniany prezent. Personalizowane wideo z gwiazdą to gwarancja frajdy i niespodzianka dla Twoich bliskich.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Cudowna

Wszystko było idealne.

14. november 2024

Besvarelse fra Funwisher

Dziękujemy Ci serdecznie i zapraszamy ponownie!

świetne

bardzo oryginalny pomysł na prezent, Borys Szyc idealnie się prezentuje w tej roli

8. november 2024

Besvarelse fra Funwisher

Przekażemy Borysowi! Dziękujemy bardzo!!!

Doskonała robota !

Bardzo szybko zrealizowane zlecenie. Doskonała praca, życzenia wyszły rewelacyjnie. Polecam.

7. november 2024

Besvarelse fra Funwisher

Świetna wiadomość 💜 Dziękujemy serdecznie i zapraszamy ponownie!

Polecam wszystkim serdecznie

Polecam wszystkim serdecznie! Zamówiłam życzenia dla syna od Roberta Lewandowskiego. Syn był zachwycony i wzruszony!!!!

4. november 2024

Cudownie! Uwielbiamy uszczęśliwiać jubilatów 🥰

Super prezent

Super prezent, zrobiony profesjonalnie i z pomysłem :) :) :)

3. november 2024

Bardzo miło to czytać! Dziękujemy 😍

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Urodziny

Mogłoby być więcej szczegółów do wpisania i pokazania, np. więcej zdjęć lub wypowiedzianych słów, ponieważ filmik trwa nie całe 4 min, ale są scenki, które można by zmienić na rzecz scenek personalizowanych. Muzyka jest głośna, a postać cicho mówi, w niektórych momentach ciężko zrozumieć wypowiedź.

28. oktober 2024

Dziękujemy Wiktorio za cenne wskazówki dla nas 😇

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Drobne uwagi do rewelacyjnego pomysłu na prezent.

Pomysł bardzo dobry.
Trochę kłopotu sprawia odpowiednie przygotowanie zdjęć i ewentualnego tekstu życzeń.
Ostatnio zdjęcia zostały mocno przycięte, ale najgorsze było to, że zdjęcia wyszły bardzo blado, wręcz nieczytelnie - zupełnie inaczej, niż w materiale źródłowym.
Niestety pomimo złożenia zamówienia we środę nie udało się poprawić filmu przed niedzielą.
Poprzednio nie było takich kłopotów.
Polecam więc jak najbardziej taką formę prezentu, przy czym dobrze jest robić z większym wyprzedzeniem.
Poprzednie dwie realizacje oceniam na 5 gwiazdek.

17. oktober 2024

Besvarelse fra Funwisher

Małgorzato dziękujemy za Twoją opinię! Chcielibyśmy zaznaczyć, że jakość zdjęć jaką dostarczają nam nasi klienci, odnosi się też kolejno do jakości, którą dostarczamy na filmie. Niestety, ale Twoje zdjęcia były bardzo niewyraźne, robiliśmy wszystko aby wyszło jak najlepiej oraz prosiliśmy też o inne zdjęcia, w lepszej jakości.
Co do tekstu - zazwyczaj można pisać samemu lub jeśli tak jak napisałaś sprawia to kłopot - można wybrać gotowy tekst z życzeniami.
Przepraszamy za długi czas oczekiwania na maila od nas. Odpowiadamy możliwie jak najszybciej, a filmy realizujemy nawet w 1h. Pozdrawiamy 😊

Czterdziestka

Czas dostarczenia wiadomości jest ok. Jakość filmiku nieczysta i sprawia wrażenie sklejaniu. Na 40 podbić piłka naliczyłam kilkanaście- można by było to poprawić i tak nie przyspieszać. Po za tym ciekawa oferta.

14. oktober 2024

Besvarelse fra Funwisher

Dziękujemy za Twoją opinię! Będziemy robić wszystko, co w naszej mocy, aby było lepiej 💪

Filmik urodzinowy cudny!!

Filmik urodzinowy cudny!!! Wszyscy zachwyceni. Szybko i bez problemów !!!

14. oktober 2024

Besvarelse fra Funwisher

Dziękujemy serdecznie i zapraszamy ponownie 😍

Szybko zrealizowane zlecenie

Szybko zrealizowane zlecenie. W żartobliwy sposób dowiadujemy się o postępach w realizacji

28. september 2024

Dziękujemy Ewo! Fajnie, że podoba Ci się nasz sposób powiadomień 🤩

Produkt zgodny z opisem

Produkt zgodny z opisem, dostawa na drugi dzień

8. oktober 2024

Dziękujemy serdecznie Magdo! Staramy się działać jak najszybciej 😇

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.