Vi lejede to soundbokse, mikrofon og batterier til bryllup på Fyn. Lars tager telefonen og er behjælpelig uanset tidspunkt på døgnet. De leverer lige til døren og hjælper pænt med opsætning/installati... Se mere
Kontaktede funfyn, Lars for leje af effekter til fødelsdagsarrangement. Inden snakken var færdig havde Lars også hjulpet med kontakt til en kanongod DJ, som han kendte. En uges til før arrangemente... Se mere
Vi lejer gerne igen og vil helt sikkert anbefale FunFyn. Vi lejede softicemaskine over en “weekend” da vi skulle holde to fester. Det fungerede upåklageligt. Vi fik maskinen leveret dagen før første... Se mere
Holmevej 5, 5750, Ringe, Danmark
- mail@funfyn.dk
- funfyn.dk
Alt bare perfekt
I forbindelse med vores FCB On Tour hvor vi kørte fra Aalborg til København og besøgte de fire børnekræftafdelinger benyttede vi Fun Fyn til levering af popcorn og slush ice maskiner til Odense Sygehus. Alt var bare perfekt. Maskinerne var helt rene, alt blev leveret som aftalt og sat op og hentet igen.. Dejligt at tingene bare fungerer. Jan Johnsen, Foreningen Cancerramte Børn
ØH stævnet
ØH stævnet, udendørs håndbold stævne har haft besøg af Fun Fyn som sørgede for det fedeste fest med fyldt dansegulv, både fredag og lørdag. Rammer målgruppen helt perfekt. Tak for i holdt festen total i gang til slut
VH - ØH stævnet
Det gør vi gerne igen
Vi lejer gerne igen og vil helt sikkert anbefale FunFyn.
Vi lejede softicemaskine over en “weekend” da vi skulle holde to fester. Det fungerede upåklageligt. Vi fik maskinen leveret dagen før første fest og afhentet igen, dagen efter anden fest. Lars var sød, flink og imødekommende. 😊

Besvarelse fra Fun Fyn
Vi havde en kontrakt med Fun Fyn og…
Vi havde en kontrakt med Fun Fyn og Lars - alt klappede og kørte som aftalt - levering og afhentning som aftalt - alt i alt en rigtig god oplevese som varmt kan anbefales/
Kenneth Munck Forsyningsledninger

Besvarelse fra Fun Fyn
Vi afholdt et arrangement for godt og…
Vi afholdt et arrangement for godt og vel 300 mennesker. Rigtig fin service og god kommunikation fra start til slut. Ham der afleveret og afhentet var rigtig hjælpsom med at få sat os ind i hvordan tingen virket.
Afhent og levering til tiden - Kan varmt anbefales herfra af..

Besvarelse fra Fun Fyn
Super service og super god pris
Super service og super god pris, kan varmt anbefales. Vil helt sikker bruge Fun Fyn igen..

Rodeotyr til underholdningen
Vi lejede en rodeotyr til et firmaarrangement. Den blev leveret som aftalt og instruktionen var super fin. Rodeotyren var et super sjovt indslag.
Fantastisk service
Fantastisk service, vi havde en slushice maskine og det var et hit for både børn , voksne og ældre familiemedlemmer. Var overrasket over prisen på den absolut gode måde. Jeg vil bare sige til andre at de skal prøve det til en fest, det er super 😄😄 en rigtig super hilsen til Fun Fyn fra bedstemor Helle til en konfirmand.

Besvarelse fra Fun Fyn
Super venlig og opmærksom service og en…
Super venlig og opmærksom service og en slushice maskine der bare fungerede perfekt.
Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Fun Fyn
Lejede rodeotyr til den årlige sommerfest i firmaet.
Lars kom med tyren som aftalt. Hurtig opstilling og grundig vejledning i brugen af tyren. Afhentning foregik også efter aftalen.
Tyren gjorde stor glæde til festen!
Vil bruge FunFyn igen hvis det bliver aktuelt.

God behandling
God behandling, service i højsæde.
Vi havde en så hyggelig dag, med rodeotyr, hoppepude, og andre ting fra Fun Fyn.
Helt sikkert, at det skal prøves igen. Rigtig god fornøjelse til andre.🥳

Besvarelse fra Fun Fyn
God service. Vi ringede dagen før vi skulle bruge det og dagen efter stod det klar. Intet at klage over og klart anbefalesværdigt.

Tak :)
Vi blev i sidste øjeblik nødt til at ændre planer pga. regn og vi oplevede stor fleksibilitet og hjælpsomhed fra Lars.
Vi var meget tilfredse med slush ice maskine og promillebriller/hockey som vi lejede til vores bryllup. Der blev endda leveret ekstra saft i tilfælde af at vi skulle løbe tør.

Besvarelse fra Fun Fyn
Jeg lejede bordfodbold og Beer Pong til…
Jeg lejede bordfodbold og Beer Pong til en julefrokost og det gik helt gnidningsfrit :-) Tingene var i pæn stand og tjeneste sit formål.
Super fin service 👌
Super fin service 👌
Vi lejede rodeotyr til blå mandag arrangement og det spillede bare.
Fun Fyn får vores varmeste anbefalinger
Verdens sødeste ejere
Vi lejede to chokoladefontæner til vores datters konfirmation, og udover, at de selvfølgelig var et gigantisk hit til vores fest, har vi sjældent oplevet den grad af fleksibilitet, hjælpsomhed, imødekommenhed og over hele linjen megagod service, som vi mødte hos Fun Fyn. Prisen var yderst rimelig, og vi har nærmest lyst til at finde på et påskud for at holde endnu en fest NU, så vi kan leje udstyr fra Fun Fyn igen. Vores titusind procent varmeste anbefalinger!

Besvarelse fra Fun Fyn
Bestilte slushice maskine med tilbehør…
Bestilte slushice maskine med tilbehør samt et bordfodbold. Begge var et mega hit blandt gæsterne. Kan klart anbefale Fun Fyn.

Rigtig god service
Rigtig god service, flink mand som kom og satte jukeboxen op, og da han hentede den igen. Så kan kun anbefales herfra.