Vi lejede to soundbokse, mikrofon og batterier til bryllup på Fyn. Lars tager telefonen og er behjælpelig uanset tidspunkt på døgnet. De leverer lige til døren og hjælper pænt med opsætning/installati... Se mere
I forbindelse med vores FCB On Tour hvor vi kørte fra Aalborg til København og besøgte de fire børnekræftafdelinger benyttede vi Fun Fyn til levering af popcorn og slush ice maskiner til Odense Sygehu... Se mere
Kontaktede funfyn, Lars for leje af effekter til fødelsdagsarrangement. Inden snakken var færdig havde Lars også hjulpet med kontakt til en kanongod DJ, som han kendte. En uges til før arrangemente... Se mere
Vi lejer gerne igen og vil helt sikkert anbefale FunFyn. Vi lejede softicemaskine over en “weekend” da vi skulle holde to fester. Det fungerede upåklageligt. Vi fik maskinen leveret dagen før første... Se mere
Holmevej 5, 5750, Ringe, Danmark
- mail@funfyn.dk
- funfyn.dk
Alt var som det skulle være
Det var kun et par køleskabe vi skulle bruge, men de kom tidligt om morgenen som planlagt, så drikkelsen kunne nå at blive kolde. Alt var præcist som det skulle være - og så er Lars oven i købet en rigtig flink mand :-)
Vil til enhver tid benytte Fun Fyn igen.

super service
Vi holdt en lille efterårsfest på vores institution hvor vi skulle have softice, vi fik hjælp til at vælge hvad vi skulle bestille, alt kom til tiden. Vi kommer til at bruge Fun Fyn igen når vi skal lave et nyt arrangement.

Besvarelse fra Fun Fyn
Vi lejede et køleskab til et weekend…
Vi lejede et køleskab til et weekend arrangement. Det blev leveret i god tid inden weekenden og med god og venlig kommunikation. Tak for hjælpen

Kan varmt anbefales 😊
Vi har lejet slushice maskine hos Fun Fyn, vi har fået super service og lejet en maskine som er ren, pæn og fungerer upåklagelig. Ved skriftlig henvendelse er der hurtig respons, som forgår en en pæn og høflig tone. Fun Fyn kan herfra, varmt anbefales, hvis man står og skal leje udstyr til sin fest!

Virkelig god service
Virkelig god service, og altid flotte varer på hylden! Tak for endnu en levering til vores familiedag. 🌞👍

Besvarelse fra Fun Fyn
Super service og ting der virker
Super service og ting der virker.
Fleksibelt i forhold til afhentning og aflevering.

Besvarelse fra Fun Fyn
super god service og meget anbefalelsesværdig
Vi har to gange lejet slushice maskiner hos Fun Fyn og begge gange har vi fået super service og lejet maskiner som er rene, pæne og fungerer optimalt. Ved skriftlig henvendelse er der hurtig respons. Så alt i alt meget anbefalelsesværdig firma hvis man står og skal leje udstyr til sin fest!

Helt igennem god service💪👍
Helt igennem god service💪👍
Lejede popcorn maskine og softicemaskine osv.
Alt rigeligt, ingen smalle steder.
Et trygt sted at leje, da tingene bare er i orden👍
Kan kun anbefales herfra💪👍

Besvarelse fra Fun Fyn
Det er er hit med slushice maskine fra…
Det er er hit med slushice maskine fra funfyn. Det er ikke sidste gang vi gør det 🥳

Besvarelse fra Fun Fyn
Jeg har nu brugt fun Fyn for andet år i…
Jeg har nu brugt fun Fyn for andet år i træk, og de kan klart anbefales!
Tingene fungere bare, bliver leveret til tiden, og der er god service

Alt spillede - anbefaling
Alt spillede. Super oplevelse med bestilling, levering og afhentning af Karaoke-anlæg.

Besvarelse fra Fun Fyn
Har som forening brugt FunFyn flere…
Har som forening brugt FunFyn flere gange og kan varmt anbefale FunFyn.
Alt fungerer 100 % fra start til slut.
Lige fra første kontakt til afslutning efter en dag med rigtig mange børn igennem 8 forskellige hoppeborge.

Besvarelse fra Fun Fyn
Lån af rodeotyr til vores forældrefest…
Lån af rodeotyr til vores forældrefest på friskolen. Al kommunikation var positiv og let, tyren var lækker kvalitet og levede helt op til forventningerne - og var et fantastisk indspark til festen. Lars satte og og pillede ned, og var iøvrigt en sympatisk og venlig mand at have kontakt med.
Alt i alt en meget positiv oplevelse at handle med funfyn

Besvarelse fra Fun Fyn
Jeg har brugt Fun Fyn flere gange til…
Jeg har brugt Fun Fyn flere gange til ferielejre for børn, og Lars har altid været nem at samarbejde med og vi har fået rigtig god service.

Besvarelse fra Fun Fyn
Super service og ekstremt hjælpsomme og fleksible
Vi havde fornøjelsen af at booke Fun Fyn, da vi skulle genstarte vores byfest i Skt. Klemens, Odense.
Vi havde booket 6 forlystelser, som udgjorde en stor del af festpladsen, så derfor var vi meget spændte. Ikke nok med, at alt klappede og forløb efter aftale, men vi fik en helt igennem super service og meget hjælpsomme medarbejdere. Ligeledes var de ekstremt fleksible i forhold til alternative planer, hvis vejret skulle drille.
En helt igennem fantastisk oplevelse og jeg kan kun varmt anbefale Fun Fyn.
Det er ikke sidste gang, vi booker hos dem.

Besvarelse fra Fun Fyn
Lejede softicemaskine til alle vores…
Lejede softicemaskine til alle vores medarbejdere på en hedebølgedag. Det tog kegler og Lars fra Fun Fyn sørgede for alt. Bestilte fredag og mandag morgen stod maskinen der. Bestemt noget vi kommer til at gøre igen.

Besvarelse fra Fun Fyn
Altid professionel og hjælpsom ved…
Altid professionel og hjælpsom ved udlejning 🕺🏻😃🕺🏻.Yderst fleksibel ved afhentning og aflevering. Kan klart anbefales 😃☀️
Vi kan klart anbefale Funfyn
Vi kan klart anbefale Funfyn. Alt hvad der gør festen sjovere finder man her. Personalet er flinke og yderst hjælpsomme. Alle de ting vi lejede var i fin stand, rengjorte og fungerede som de skulle. Vi fik en rigtig god service.
Vi vender meget gerne igen til næste fest 🙂👍🥳