Klimpark Fun Forest Anmeldelser

6.998

4,3

Wij zijn op een zaterdag met drie kinderen van 6 jaar en twee begeleiders naar Fun Forest gegaan. Omdat we nog nooit eerder hadden geklommen, wisten we niet goed wat we konden verwachten. De u... Se mere

De kinderen (en wij ook) hebben het fantastisch gehad. Heerlijke pizza aan het einde. Werkelijk een top feestje en daarbij veel kindjes een nieuwe ervaring kunnen geven. Daarbij was er ook flexibilite... Se mere

We hadden een heerlijke middag en ervaring. En het was op het hoofd parkeerterrein gratis op zondag. De begeleiding zijn leuke enthousiaste mensen, goed georganiseerd en hebben alles prima in contr... Se mere

Het was super leuk ondanks de regen. De uitleg was duidelijk en het parcour ook. Het restaurant was zelfs langer open gebleven voor ons... zodat we na 3 uur klimmen ook lekker konden eten. Een geslaag... Se mere

1. High-ropingbane

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Een avontuurlijke dag bij Fun Forest. Kom jij ook klimmen in één van onze parken in Amsterdam, Almere, Rotterdam of Venlo? Bekijk de mogelijkheden.

7 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(6.998)

Kinderfeestje voor een groepje…

Kinderfeestje voor een groepje uitzinnige meiden van 11jaar georganiseerd. Alles was fijn geregeld. Korte instructie en daarna lekker zelfstandig en veilig aan de slag. Schattenjacht met een hapje en een drankje. Ondanks de drukte alle parcours rustig kunnen doorlopen. Uitdagend en leuk klimmen. De meiden waren superenthousiast! Komen zeker nog een keer terug!

22. april 2023

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld, goede uitleg van de uitrusting en driedubbele check op veiligheid. Indien nodig is hulp direct beschikbaar. De kinderen hebben heerlijk kunnen klimmen.

17. marts 2023

Gelaagd klassen uitje

Het contact met de organisatie was goed, jullie hebben enorm met ons meegedacht wat betreft mogelijkheden.
Ondanks dat het enorm koud was en het sneeuwde en regende hebben de kinderen het weliswaar 2 uur lang uitgehouden met goede begeleiding.
Communicatie op het park zijn met de begeleiders was prettig, er was een fijne sfeer.

11. marts 2023

Besvarelse fra Klimpark Fun Forest

De kou en sneeuw getrotseerd, wat super knap! Fijn dat jullie ondanks alles een leuke dag hebben gehad.
Hopelijk tot een volgende keer!🌳

Fun Forest - Stephanie

Het is een mooi park met veel…

Het is een mooi park met veel verschillende parcoursen.
Heel divers.
Voor een kinderfeestje vind ik de extra wat tegen vallen.
Volgende keer zou ik losse tickets bestellen ipv een kinderfeestje.
Het voegt niet veel extra's toe!

27. februar 2023

Besvarelse fra Klimpark Fun Forest

Dank voor jullie review en feedback. Op deze manier kunnen we ons aanbod én service verbeteren.

Fun Forest - Stephanie

Funny

Zowel vooraf met het boeken, als met het klimmen was het goed geregeld. Veiligheid staat bij jullie voorop. En prima begeleiding tijdens het klimmen.

5. marts 2023

Hi Els,

Wat leuk dat jullie een fijne dag hebben gehad!
Dankjewel voor je review 💚

Tot een volgende keer!

Fun Forest - Rilana

Leuke meid die ze begeleide super…

Leuke meid die ze begeleide super enthousiast en aanmoedigend echt top gewoon

28. februar 2023

Hi Nicolette,

Dankjewel voor je review, dat waarderen we 🌳
Tot een volgende keer!

Lekker geklommen

Lekker geklommen, was pittiger dan ik dacht!!

28. februar 2023

Hi Kim,

Fijn dat jullie lekker hebben geklommen!
Dankjewel voor je review 💚

Fun Forest - Rilana

De kinderen hebben een hele leuke…

De kinderen hebben een hele leuke middag gehad. Drie uur geklommen in de bomen. Soms is het materiaal wat lastig in gebruik, waardoor het langer kan duren. Medewerkers zijn goed beschikbaar voor hulp.

21. februar 2023

Hi Linda,

Fijn om te horen dat de kinderen een leuke middag hebben gehad!

Dankjewel voor de review!
Hopelijk zien we jullie weer 🌳