Wij zijn op een zaterdag met drie kinderen van 6 jaar en twee begeleiders naar Fun Forest gegaan. Omdat we nog nooit eerder hadden geklommen, wisten we niet goed wat we konden verwachten. De u... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De kinderen (en wij ook) hebben het fantastisch gehad. Heerlijke pizza aan het einde. Werkelijk een top feestje en daarbij veel kindjes een nieuwe ervaring kunnen geven. Daarbij was er ook flexibilite... Se mere
We hadden een heerlijke middag en ervaring. En het was op het hoofd parkeerterrein gratis op zondag. De begeleiding zijn leuke enthousiaste mensen, goed georganiseerd en hebben alles prima in contr... Se mere
Het was super leuk ondanks de regen. De uitleg was duidelijk en het parcour ook. Het restaurant was zelfs langer open gebleven voor ons... zodat we na 3 uur klimmen ook lekker konden eten. Een geslaag... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Een avontuurlijke dag bij Fun Forest. Kom jij ook klimmen in één van onze parken in Amsterdam, Almere, Rotterdam of Venlo? Bekijk de mogelijkheden.
Kontaktoplysninger
Verlengde Trappistenweg 35, 5932, Tegelen, Holland
- 0800-3697000
- klantenservice@funforest.nl
- funforest.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Leuke activiteit gehad met ons team
Leuke activiteit gehad met ons team! Gelukkig was het droog op dat moment. Dat maakt de activiteit zeker een aanrader!
Aardig personeel
Aardig personeel, goed gevoel over de veiligheid, park moet wel een keer opgeknapt worden, qua paden en groen.
Hartstikke leuk geklommen met de hele…
Hartstikke leuk geklommen met de hele familie. Spannend en mooie omgeving.
Goed! Leuk voor kinderfeest, maar ook voor oudere tieners leuk.
Leuke activiteit. Goede begeleiding; goede uitleg. Veilig materiaal; kortom een goede klimervaring voor de jongens (kinderfeestje).
Vorig jaar ook al verschillende keren wezen klimmen met onze kinderen (en soms extra tieners/kinderen). Ook voor oudere tieners is het een hele leuke activiteit!
Wat een vriendelijke mensen
Wat een vriendelijke mensen! We hebben genoten van ons dagje bij Fun Forest.
Een geweldig klimervaring
Een geweldig klimervaring! Heel positive medewerkers. En gewoon perfect uitdagingen op alle niveaus!
Prachtige zonnige zondag
Prachtige zonnige zondag - wat dit voorjaar best een bijzonderheid is - in heerlijk licht groen lente bos. Schitterend. Mooie en elke keer weer andere klim objecten. Super leuk gedaan. Wel 2 verbeterpunten: I. Bij aankomst onduidelijk wie van de begeleiders met onze groep mee ging. Moest ik om vragen. II. In het bos om 'rode helm' geroepen in begin, omdat 1 van deelnemers niet lukte om los te komen. Toen was er even niemand. excuus voor ontvangen. Later waren en genoeg rode helmen.
Het kinderfeestje is door alle meisjes…
Het kinderfeestje is door alle meisjes gestempeld als het beste kinderfeestje ooit! Dus dat zegt het al. Het was top!
Mooi klimpaal!
Erg mooie locatie in het Amsterdamse bos! Veel verschillende routes en aardige medewerkers.
Drie uur lang hebben ze in de parcours…
Drie uur lang hebben ze in de parcours doorgebracht. Het was super.
Fantastische en veilige ervaring voor kinderen
Vriendelijk en professioneel personeel. Kinderen hebben plezier en voelen zich altijd veilig.
We hadden het zeer naar ons zin en…
We hadden het zeer naar ons zin en alles was goed geregeld en vriendelijk personeel aanrader voor een dagje uit of bedrijfs uitje
Fijne mensen en leuk parcours
Fijne mensen en leuk parcours. We hebben een leuk partijtje gevierd hier!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.