Klimpark Fun Forest Anmeldelser

6.998

4,3

Wij zijn op een zaterdag met drie kinderen van 6 jaar en twee begeleiders naar Fun Forest gegaan. Omdat we nog nooit eerder hadden geklommen, wisten we niet goed wat we konden verwachten. De u... Se mere

We hadden een heerlijke middag en ervaring. En het was op het hoofd parkeerterrein gratis op zondag. De begeleiding zijn leuke enthousiaste mensen, goed georganiseerd en hebben alles prima in contr... Se mere

Het was super leuk ondanks de regen. De uitleg was duidelijk en het parcour ook. Het restaurant was zelfs langer open gebleven voor ons... zodat we na 3 uur klimmen ook lekker konden eten. Een geslaag... Se mere

1. High-ropingbane

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Een avontuurlijke dag bij Fun Forest. Kom jij ook klimmen in één van onze parken in Amsterdam, Almere, Rotterdam of Venlo? Bekijk de mogelijkheden.

7 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(6.998)

Het kinderfeestje is in de het water gevallen

Het kinderfeestje van onze zoon kon niet verzet worden, ondanks code geel. Erg veel regen en wind, het was eigenlijk niet verantwoord. De kinderen zijn daarom na 2 uur al gestopt met klimmen. Ook de horeca gelegenheid er naast was al dicht, waardoor wij als ouders nergens droog konden wachten.

20. oktober 2023

Kinderfeestje

De kinderen (en wij ook) hebben het fantastisch gehad. Heerlijke pizza aan het einde. Werkelijk een top feestje en daarbij veel kindjes een nieuwe ervaring kunnen geven. Daarbij was er ook flexibiliteit vanuit FunForest dat we onze eigen schatkist vulling konden gebruiken voor de schatkist, een tafel met eigen lekkernij in het klimpark zodat kinderen tijdens hun avontuur een vast punt hadden voor hapje of drankje voor ze snel weer verder gingen. Een absolute aanrader.

7. oktober 2023

Leuke ervaring

Leuke ervaring, maar was verder vrij chaotisch geregeld allemaal. Veel te druk op bepaalde momenten, soms heel lang in de rij staan om verder te kunnen, omdat het niet goed op elkaar afgestemd was.

11. oktober 2023

Een uitstekend kinderfeestje met 12…

Een uitstekend kinderfeestje met 12 kinderen.
3 uur klimpret met bananen zoeken voor de schatkist en daarna lekker pizza met limo. De instructie vooraf was oké, maar de hulp bij het aantrekken van de gordels wat beperkt. Het was goed dat een van ons zelf sportklimmer is, anders had het heel erg lang geduurd voordat er begonnen kon worden.

11. oktober 2023

Goede instructie,

Goede instructie,
Jammer dat we niet hoger mochten dan route 5.
De kinderen komen hier vaker met kinderfeestjes etc. De meesten zijn wel wat gewend dus.

7. oktober 2023

We hebben een TOP kinderfeest gehad

We hebben een TOP kinderfeest gehad. Fijne begeleiding. Aan het einde liep het allemaal even anders en er kon ad hoc ook nog pizza worden besteld. Erg flexibel. Dank voor het onvergetelijke feest voor mijn zoon.

1. oktober 2023