Funboards

Jeg har fået en meget dårlig behandling af funboards. Jeg har sendt 3 boards ind på garantien, og fik at vide at ingen af dem kunne laves. Hvis jeg ville have dem retur skulle jeg betale langt over tu... Se mere

Købte et board til julegave,men der var en mindre skade på skjoldet,ringede til funbords og ingen problemer det ville de skiftede efter nytår. Det blev flittigt brugt mellem jul og nytår,men desvær... Se mere

1. ATV-forhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Segboard og el-transport virksomhed

Misledende markedsføring i højeste grad…

Misledende markedsføring i højeste grad - og IKKE i orden, og slet ikke i tråd med købeloven!

I Deres beskrivelser af løbehjul nævnes at det kan erstatte busser og andet offentlig transport, og at man nemt kommer rundt i storbyen.
Dog er størstedelen af Deres løbehjul ikke lovlige til offentlige veje i Danmark - som de INGEN steder informere om. - og de påstår tilmed at de ingen steder reklamerer for at løbehjulet kan køre på offentlige veje.
Hmmm....kører busser ikke på offentlige veje?
MISLEDENDE!!
Det er unge mennesker I sælger løbehjul til, som tror på Jeres ord, de bliver slemt skuffet, når de finder ud af at de slet ikke må køre på de danske veje.

At I får over 4 stjerner på segboard.dk begriber jeg ikke - men det kan der vel også snydes med. I får kun 3 stjerner på funboards.dk som I jo også kalder Jer. Hvad skal man tro på....

20. januar 2022

VÆRSTE KUNDESERVICE EVER!

VÆRSTE KUNDESERVICE EVER!!
Vi har haft et board til rep. so far so good - da vi pakker det op, er det desværre gået i stykker i forsendelsen. Jeg kontakter straks kundeservice, der for en gangs skyld svarer samme dag! HURRA! "Dan" oplyser at en anden kunde har oplevet det samme, og "Dan" vil vende tilbage med yderligere instruktioner, efter han har snakket med GLS. Dette var 8/4 - 26/4 får vi så svar, at vi selv skal melde skaden til GLS. GLS oplyser at skaden skal være meldt inden for 5 dage, ellers vil de ikke tage imod anmeldelsen. Så nu skal jeg til at kæmpe med at kommen igennem PÅ MAIL igen, til Funboards - det er virkelig op af bakke!
Handler ALDRIG her igen!!

26. april 2021

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service. Dejligt at de overholder leveringstiden selv efter blackfriday. Jeg vil helt sikkert anbefale funboards.dk til mine venner og familie.

Tak for et par virkelig fede boards.

5. december 2020

FUPFIRMA

FUPFIRMA - HOLD JER LANGT VÆK!
Vi har købt et Hummer Camouflage Segboard med Hovercart i fødselsdagsgave til vores søn. Ganske kort tid efter virkede batteriet ikke, og Funboards/Dan Andersen tilbød at reparere det. Efter at have fået batteriet tilbage, går der ikke længe før batteriet atter står af. Vi får nu lovning på et nyt batteri - men modtager dog intet. Funboards undskylder det med et indbrud på deres værksted hvor alle deres reservedele opbevares, men de lover at fremsende et nyt, så snart de får det hjem igen. Det er i oktober 2019.
Herefter hører vi intet. I januar kontakter vi igen Funboards og rykker dem. Men får intet svar. Vi sender flere mails - men stadig intet svar. Det lader til de ignorer vores mails.
Nu er vores tålmodighed opbrugt og vi er blevet rådet af Forbrugerrådet Tænk at gå videre med en sag. Vi ønsker ophævelse af købet og den fulde købesum tilbage.
Så trist at have købt en fødselsdagsgave til vores søn, som han stort set ingen glæde har haft af!
Efterfølgende har vi hørt om flere andre kunders lignede erfaringer med firmaet - så vil advare alle mod at købe her!

19. maj 2020

Forsinket segboards og udebleven kompensation.

Jeg købte D.30/11-19 2 stk segboards. Det ene kom til tiden, det andet blev lovet helt sikkert inden jul. Funboards fortsatte op til D.20/11-19 med at fortælle os at vi ikke skulle være bekymret vi ville få vores segboard. D.23/11-19 blev vi så informeret om at vi ikke vil modtage segboarded inden jul. Det blev selvfølgelig beklaget meget og som kompensation ville vi frit få leveret et hoverkart til segboarded. Der er nu gået 3 måneder og vi har stadig ikke modatget noget hoverkart. Alt i alt synes jeg at funboards har håndteret denne sag helt forkert. havde vi til at starte med ikke fået den information at vi ikke skulle bekymre os, og at segboarded nok skulle komme, havde vi afbestilt og købt det et andet sted. Dernæst bliver vi lovet et hoverkart som nu viser sig 3 måneder senere ikke at være kommet endnu. Virker lidt som om at der her mangler lidt fokus på at beholde sine kunder.

16. marts 2020

Løbehjul

Købte løbehjul til min søn. Ingen problemer med handlen. Fik vejledning fra den ene ejer inden køb. Alt i alt en god oplevelse.

18. juli 2019

Søde kompetente folk

Søde kompetente folk Hvis man skal finde et sted hvor de har styr på det Er det bestemt her.

Har haft 1000 kvinde spørgsmål og alle har jeg fået svar på ;)))).

12. juli 2019

For over et år siden bestilte jeg et…

For over et år siden bestilte jeg et elektrisk skateboard på Funboards, det tog dem over en måned at afsende det, og da det så kom havde de lagt den forkerte manual med.
For et par uger siden bestilte jeg en ny remote til det, hvor de skrive til mig en uge senere at de ikke har den på lager alligevel.

De har trukket pengene på min konto, og vil ikke sende dem tilbage.

Det tager dem flere dage at svare på mails.

Generelt bare dårlig service

19. februar 2019

Hej Sejer.

Det er korrekt at der tidligere har været forlænget levering på Koowheels skateboard. Vi gjorde på daværende tidpsunkt en dyd ud af at informere og oplyse vores kunder som var berørte af den længere levering. Det er var frit for enhver at annullere ordre hos os, hvis man ikke var tilfreds med at vente.
Hvad manualen angår, var det den gang Koowheel som havde valgt at bruge manualen fra den tidligere version af Koowheel skateboardet, det var ikke vores beslutning, eller noget vi var informeret om.

Hvad Remoten angår, er det helt klart en fejl, at beløbet er blevet trukket og det har vi givet dig en undskyldning for, samtidig med at vi naturligvis har krediteret beløbet, med det samme.
Det skal nævnes, at du bestiller en fredag, og får en mail mandagen efter, om at varen ikke er på lager.
Altså har du har ikke ventet en uge, men blot en almindelig weekend :) Da vi lige har skulle opdage fejlen først.

Det fremgår af det screenshot du har fået tilsendt på mail, at vi har krediteret beløbet.

Samsung batteri... eller noget....

Jeg bestilte et Samsung batteri til et segboard, men modtog et andet fabrikat, som både havde andre dimensioner og andre specifikationer end det, jeg havde bestilt. Det fremsendte batteri var ikke så kraftigt, som det bestilte og i øvrigt for stort til mit segboard. Ved første kontakt med funboards.dk blev jeg forsikret om, at nogen ville ringe tilbage. Det skete ikke umiddelbart. Så skrev jeg en mail, hvori jeg forklarede problematikken, og modtog mail tilbage, men i stedet for at beklage, bortforklarede funboards.dk nu med, at de havde valgt en anden leverandør. Det fremgik ikke af deres hjemmeside før, men nu blev billedet på hjemmesiden skiftet ud... med et helt tredje produkt. Jeg skrev endnu en mail, hvori jeg pointerede, at jeg gerne ville returnere batteriet (det var jo ligesom for stort til segboard) men også, at jeg ikke følte det rimeligt, at det for mig skulle forbindes med en ekstraudgift i form af returfragten. Det var jo ligesom ikke min skyld, at de reklamerede med et slags batteri og sendte et andet. Men her var svaret en larmende tavshed fra funbords.dk's side. Alt i alt, så er servicen altså langt fra imponerende og tilgangen til kunden arrogant.

27. september 2018

Hej Claus

Jeg beklager at du ikke har fået den service vi ellers er så stolte af hos funboards.dk, det skal vi selvfølgelig gøre bedre fremover, dette har jeg dd. understreget overfor vores værksted.
Det er helt rigtig at vi havde et forkert billede på siden, vi er igang med at få rettet dette.
Du er meget velkommen til at returnere din vare helt omkostningsfrit i 90 dage fra købsdato.
Du skal blot sende mig en besked på info@funboards.dk om at du ønsker at sende varen retur, så sender jeg dig en returlabel, og refunderer din penge så snart varen er hos os.

Mvh Lucas

God og hurtig kundeservice ved reklamation.

Vi bestilte et Segboard og en Hoverkart Pro. Det viste sig, at der manglede en hel del til Hoverkarten og pakken var tapet til af pakkedistributøren, GLS. Ved henvendelse til Funboards.dk via mail med fotodokumentation, fik vi inden for få timer et venligt retursvar, hvor de oplyste, at de straks ville fremsende en ny komplet Howerkart Pro. En god og hurtig kundeservice.

22. september 2018

Dårligt Ultimate segboard

Jeg har købt et Ultimate segboard som stoppede ved det mindste lille bump, og jeg bliver kastet af;( jeg skriver med dem og servicen er egentlig helt ok. Men da jeg ser at fejlen skulle ligge hos dem, og de ikke vil give pengene retur bliver man da lidt irriteret, også selv om det er efter reklamationen... men jeg har aldrig brugt boardet da det ikke rigtig virkede

5. juli 2018

Hej Loui.

Vi er kede af at du føler dig dårligt behandlet.

Jf. Købeloven har du ikke krav, på eller ret til at få dit køb refunderet, når din ordre er tæt på 1,5 år gammel.

Oplever man problemer med et produkt købt hos os, skal man hurtigst muligt kontakte os, så vi kan løse de problemer der måtte være. Ligesom vi i denne sag har tilbudt at hjælpe dig bedst muligt.

Absolut værd at anbefale!!!

Jamen... der er IK så meget at sige..
Jeg fandt præcis hvad jeg skulle bruge..
Og med det samme kom et par fornuftige forslag omkring sikkerhed..!
Det takkede jeg ja til.. Bestilte.. Betalte..
2-3 dage efter fik jeg en mail om at jeg KU'
Hente mine ting fra GLS. Lige ved siden af min
Bolig!!!
SUPER SERVICE...
JEG VENDER KLART TILBAGE!!!
👍👍👍
Tine Roskilde!!

21. maj 2018

Koowheel onyx g3

God service og et super fedt produkt!
Eneste kritik går på, at boarded ikke helt lever op til den foreskrevne rækkevide. Det er sagt med vejr, temp, belægning osv. taget i betragtning.
Udover dette, så er det langt det bedste board jeg har ejet🙌🏻

6. april 2018