nBoard

1. Rekruttering

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

nBoard er Danmarks største rekrutteringsplatform til bestyrelser og advisory boards ejet af blandt andre Martin Thorborg.

Nboard skulle tage ansvar som…

Nboard skulle tage ansvar som matchmaking platform og sikre sig at dem som bruger platformen til at finde kandidater, har en kommunikationsplan på plads. Der er ikke noget værre end at en ansøger ikke modtager svar fra dem som søger og Nboard bør også tilføje værdi for kandidater og ikke kun 'kunderne'.

9. marts 2021

Super positiv oplevelse

Super positiv oplevelse! Effektiv og grundig proces. Vi fik ansøgninger fra utroligt interessante profiler og endte med at gå videre med 2 kandidater fra nBoard til vores endelige advisory board.

Styrken ligger i den simple proces og deres stærke netværk. Kommer helt sikkert til at bruge nBoards service igen på et senere tidspunkt

5. juli 2020

Vi fandt vores Advisory Board igennem…

Vi fandt vores Advisory Board igennem nBoard. Det var super nemt og effektivt. Vi var imponerede over hvor mange seriøse profiler, som bruger nBoard. Vi har allerede fået stor værdi af vores Advisory Board, og det var en af de bedste beslutninger vi tog i 2019. Tak for platformen nBoard!

29. april 2020

Perfekt oplevelse

Rådgivningen var god og servicen i top. nboards konsulent var altid åben for og glad modtager af et ekstra spørgsmål over telefonen.

Med opslaget på nboards hjemmeside fik vi et formidabelt ansøgerfelt. For vores vedkommende blev det, der skulle have været et bestyrelsesmedlem til en yderligere ansættelse af en trusted advisor. Så stærkt var kandidatfeltet, at den mulige værdiskabelse var åbenlys, og at vi ikke kunne lade muligheden passere.

23. april 2020

Rigtig god oplevelse med nBoard platformen til bestyrelsesrekruttering

Meget velfungerende platform til rekruttering af bestyrelsesmedlemmer. Vi har haft en rigtig god oplevelse i forbindelse med rekruttering til dansk SMV bestyrelse. Transparent proces, rigtig fin guidance fra nBoard teamet, god brugeroplevelse på platformen, og helt centralt, kontakt til yderst velkvalificerede bestyrelseskandidater til den aktuelle bestyrelsespost.

22. april 2020

Sjældent har jeg oplevet et mere…

Sjældent har jeg oplevet et mere gnidningsfrit samarbejde end med CEO, Joakim Bruchmann, som er yderst imødekommende, sympatisk og professionel at arbejde sammen med. Jeg har til et initiativ via NGO'en Venture Cup Denmark, som hjælper startup virksomheder fra de videregående danske universiteter (og hvor jeg er projektleder), rekrutteret ikke mindre end 46 topkvalificerede eksperter til vores såkaldte "Venture Cup Experts" via den digitale platform, nBoard, som de gode mennesker bag virksomheden står for. Jeg ville ønske, at jeg kunne give 10 stjerner, for min oplevelse oversteg klart mine forventninger. Varm anbefaling herfra. Dbh. Keyvan

22. april 2020

Vi brugte Nborad til at søge en…

Vi brugte Nborad til at søge en bestyrelse, og endte med at finde en partner, som senere også endte i bestyrelsen.
Derudover mødte vi generelt nogle spændende kandidater. Vi blev positivt overrasket og kan bestemt godt anbefale Nboard.