Først og fremmest en stor tak til jeres kundeservice, der er helt uovertruffen. Før købet spurgte jeg ind til diverse ting om produktet, og de svarede hurtigt, venligt og meget hjælpsomt. Da det ved... Se mere

Jeg har nu i alt 5 tasker fra FuhrHide, og bruger kun dem. Taskerne er super lækre og læderet bliver derudover smukkere ved brug. Min sidstindkøbte taske mistede en lynlåsstrop, jeg kontaktede FuhrH... Se mere

Jeg købte en lækker taske på Fuhrhides hjemmeside. Tasken er virkelig flot, men jeg var ikke helt tilfreds med læderets struktur. Heldigvis blev der straks lavet en aftale om ombytning, og som ek... Se mere

Fede originale produkter i høj kvalitet Super fed personlig service. Skrev at jeg var i tvivl om sort eller brun taske og så bliver man kontaktet og aftaler et FaceTime med både dialog og video... Se mere

1. Taskebutik
  2. Taske- og kuffertbutik
  3. Håndtaskebutik

FuhrHide tilbyder kvalitets lædertasker til enhver anledning i dit liv. En luksus uden alder, uden tid for dig der ønsker den vedvarende kvalitet, der kun bliver smukkere i brug.

4,8

Har ikke besvaret negative anmeldelser

God kvalitativ oplevelse fra bestilling…

God kvalitativ oplevelse fra bestilling til modtagelse af produkt!

29. november 2023

Kære Henrik.

Tak for din anmeldelse og feedback på kvaliteten - det betyder virkelig meget for os.

Lækker weekend taske

Lækker weekend taske, duften af bøffel er bare superb😊

17. februar 2024

Kære Steven.

Team FuhrHide

Lige efter bogen - og så lidt bedre ...

Nem og enkel bestilling, hurtig levering af en vare i lækker kvalitet hvor alt levede op til fornemmelsen fra web-sitet. Herudover et 'personligt touch', en hilsen og en lille ekstra overraskelse :-) ...

3. februar 2024

Kære Fjordblink.

Tak for din anmeldelse og feedback på oplevelsen - det betyder virkelig meget for os.

Super tasker og service

Superlækre tasker og fantastisk service. Jeg bestilte 2 tasker - dagen efter ringede de mig op, for at fortælle at leveringen af den ene ville blive lidt forsinket - den kom lørdag i stedet for fredag, så det må siges at være en meget begrænset forsinkelse. Kvaliteten af læderet og funktionaliteten af designs er i top. Jan Grarup rejsetasken er meget komfortabel at bære, selv når den er godt fyldt.

3. februar 2024

Kære ...

Tak for din anmeldelse og feedback på levering - det betyder virkelig meget for os.

Igen en super oplevelse

Igen en super oplevelse. Fede produkter og top service!!!

26. januar 2024

Kære Bruno

Tak for din anmeldelse og genbestilling - det betyder virkelig meget for os.

Team FuhrHide

Jeg glæder mig til at købe her igen

Til alle andre,

Jeg har købt skuldertasker/computertasker før, men aldrig oplevet så god og hurtig betjening/levering. Aldrig har en taske føltes så lækker og indbydende, jeg gik rundt med den i flere minutter hjemme, bare fordi den virkede så lækker. Og aldrig før har en support/service været så god og hurtig, da jeg havde et mikroproblem.

Tak for et hele vejen igennem fuldendt produkt!❤️.

12. januar 2024

Kære Thomas.

Lækkert produkt; fed købsoplevelse

Virkelig lækker computertaske i god kvalitet, og købsoplevelsen er også helt i top. God produktbeskrivelse, gode informationer, lækker indpakning, håndskreven følgekort.
Klokkeklar anbefaling herfra.

18. december 2023

Kære Klaus.

Tak for din anmeldelse og feedback på levering, indpakning mm. - det betyder virkelig meget for os.

Wau høj standart de føre🤩

Wau høj standart de føre🤩
Jeg bestilte en computertaske jeg har kigget på lidt tid, den var på bid og jeg slog til, og her starter en rejse der lever en standart på service som mange andre kunne lære af, god info på forsendelse og hurtig levering, flot indpakning med personligt kort og så lige en lille mega lækker gave UB vedlagt produktet. Jeg er glad og kvaliteten er bedre end jeg havde regnet med. Tak for handlen jeg vender tilbage snart.

8. december 2023

Kære Dennis.

Tak for din anmeldelse og feedback på levering, indpakning etc. - det betyder virkelig meget for os.

Team FuhrHide

De flotteste og lækreste produkter

De flotteste og lækreste produkter, leveret lynhurtigt. Direkte og nem kommunikation, når jeg har haft brug for det.

8. december 2023

Kære Lotte.

Team FuhrHide

Virkeligt lækkert sleeve til bærbar

Virkeligt lækkert sleeve til bærbar, med den rigtige duft af ægte skind.
Hurtig levering og så endda med håndskrevet hilsen og en lille ekstra ting i pakken.

24. november 2023

Kære Allan.

Tak for din anmeldelse og feedback på levering og hilsen - det betyder virkelig meget for os.

Kunne man give 6 stjerner

Kunne man give 6 stjerner, så havde de også fået det.
Alt spiller, mega lækker kvalitet, samt god og flot indpakning i forbindelse med levering. Ikke sidste gang jeg handler ved dem. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24. november 2023

Kære Ole.

Tak for din anmeldelse og feedback - det betyder virkelig meget for os og de 6 stjerner mange tak.

Fantastisk produkter

Fantastisk produkter. Høj kvalitet med fremragende pakning.

14. november 2023

Kære Sepehr

Glimrende service :-)

Glimrende kvalitet og god service :-)

14. november 2023

Kære Peter.

Team FuhrHide

God kvalitet og hurtig levering.

God service og hurtig levering.

Jeg er super tilfreds med de tasker jeg har købt his Huhrhide. Udvalget er stort, og passende til både job og fritid. Helt klart mit bedste valg når det kommer til lædertasker.

24. oktober 2023

Kære Torben.

Super gode produkter

Super gode produkter, samt god og hurtigt ekspedition. Meget professionelt

1. august 2023

Kære Frits.

Lækre produkter

Lækre produkter, service i top!

19. oktober 2023

Kære Mads

Team FuhrHide

Super lækre varer og hurtig levering

Super lækre varer og hurtig levering. Ordentligt emballeret og man får en eksklusiv luksus-oplevelse når man åbner sin pakke. Ingen bøvl af nogen art.

17. oktober 2023

Kære Ellen.

Tak for din anmeldelse og feedback på leverings oplevelsen - det betyder virkelig meget for os.

Team FuhrHide

Førsteklasses varer og service.

Førsteklasses varer og service.

Varer leveres altid med en lille gave og et håndskrevet kort. Det er medvirkende til, at man ikke bare føler sig som en "stangkunde", og giver en lyst til at vende tilbage.

De kraftigste anbefalinger herfra.

8. juni 2023

Kære Morten.

Team FuhrHide

Lækker taske og rigtig god service

Jeg ledte efter en lædertaske der skulle kunne holde i lang tid.
Jeg må sige at det har jeg fundet.
Lækker lædertaske og ikke mindst en super service.
FuhrHide formår at gøre lige det ekstra der skal til, for at man som køber ikke er i tvivl om kvaliteten.

4. september 2023

Kære Simon.

Tak for din anmeldelse og feedback - det betyder virkelig meget for os.

Håber at se dig en anden gang

Team FuhrHide

Hurtigt og meget god service

Hurtigt og meget god service, varen var i rigtigt god kvalitet. Ikke noget komme efter her, der var styr på det hele.

10. august 2023

Kære Mark.