Først og fremmest en stor tak til jeres kundeservice, der er helt uovertruffen. Før købet spurgte jeg ind til diverse ting om produktet, og de svarede hurtigt, venligt og meget hjælpsomt. Da det ved... Se mere

Jeg har nu i alt 5 tasker fra FuhrHide, og bruger kun dem. Taskerne er super lækre og læderet bliver derudover smukkere ved brug. Min sidstindkøbte taske mistede en lynlåsstrop, jeg kontaktede FuhrH... Se mere

Jeg købte en lækker taske på Fuhrhides hjemmeside. Tasken er virkelig flot, men jeg var ikke helt tilfreds med læderets struktur. Heldigvis blev der straks lavet en aftale om ombytning, og som ek... Se mere

Fede originale produkter i høj kvalitet Super fed personlig service. Skrev at jeg var i tvivl om sort eller brun taske og så bliver man kontaktet og aftaler et FaceTime med både dialog og video... Se mere

1. Taskebutik
  2. Taske- og kuffertbutik
  3. Håndtaskebutik

FuhrHide tilbyder kvalitets lædertasker til enhver anledning i dit liv. En luksus uden alder, uden tid for dig der ønsker den vedvarende kvalitet, der kun bliver smukkere i brug.

4,8

Har ikke besvaret negative anmeldelser

5 STORE stjerner herfra

Mega fin service. Lækre varer. Anbefales med 5 STORE stjerner herfra.

5. juli 2024

Kære Merethe.

Tak for din anmeldelse og de 5 store stjerner.

Team FuhrHide

Fantastisk service og personlig…

Fantastisk service og personlig indpakning

21. juni 2024

Kære Lone.

Tak for din anmeldelse og feedback på service + levering.

Kvalitet på alle parametre

Det startede ud med en skuldertaske.
Anders fra FuhrHide ringede dagen efter bestilling og tilbød at komme omkring med tasken (eftersom de har en afdeling i Aarhus-området).
Damn, alt oser af kvalitet og god service (uden at den bliver for slesk). Fra indpakning, til lille personlig besked og gave. Men vigtigst af alt: Den uovertrufne kvalitet af selve tasken.
Der gik ikke mange dage før jeg også bestilte en rejsetaske fra FuhrHide :-)
Jeg havde et par spørgsmål ift. rejsetasken og blev igen ringet op af Anders, der ærligt besvarede disse.
Rejsetasken er af samme fantastiske kvalitet.
Næste gang jeg mangler noget at have noget i bliver FuhrHide det første firma jeg tjekker ud!

26. august 2024

Kære Jacob.

Tak for din anmeldelse og feedback på service + levering, samt gode snakke med Anders.

Team FuhrHide

Virkelig gode og lækre produkter og fantastisk kundeservice

Fuhrhide laver nogle meget lækre produkter som ganske sikkert kan holde i årevis. De bliver bare endnu federe når de får patina. Når man modtager sin ordrer fra Fuhrhide er der altid en håndskreven hilsen med og en lille gave, i form at f.eks. en pung. Har nu 3 punge - alle forskellige. Super service og jeg har faktisk også flere gange fået min ordrer personlig leveret, da jeg bor i nærområdet. Jeg har købt 2 forskellige tasker til mig selv og en til min kæreste, en rygsæk samt dækkeservietter. Det er bare lækkert.

8. august 2024

Kære Morten.

Tak for din anmeldelse og feedback på service + levering.

Team FuhrHide

God service og info. Flot produkt til god pris. Lille gave fulgte med samt en personlig hilsen

4. juli 2024

Kære Henrik.

Tak for din anmeldelse og feedback.

Helt i top

Overskuelig hjemmeside, hurtig ekspedition og en lækker rygsæk - med personlig hilsen

23. juni 2024

Kære Stig.

Tak for din anmeldelse og feedback.

Ikke sidste gang

Ikke sidste gang, ser frem til næste besøg.
Har modtaget Sau Paolo skuldertaske, og materiale og design er overbevisende godt. Forsendelsen er derudover virkelig godt emballeret (hvis den skal som gave), og dertil en personlig hilsen til at toppe oplevelsen. Fuldt hus herfra.

12. juni 2024

Kære Alan.

Tak for din anmeldelse og feedback på indpakning og kvalitet.

Team FuhrHide

Hurtig levering og en meget flot…

Hurtig levering og en meget flot indpakning og besked som levet helt op til kvaliteten af læderet- meget flot arbejde

6. maj 2024

Kære Morten.

Tak for din anmeldelse og feedback på levering, samt indpakning og kvalitet.

Team FuhrHide

Lækker kvalitet og god stil

Hurtig levering og varen kommer i lækker stofpose, med et håndskrevet takkekort og en lille gave - god stil! Kvaliteten lever op til forventningen - mit nye Manchester sleeve er super lækkert, glæder mig til at have det i mange år. Kæmpe anbefaling herfra👌🏻😀

12. maj 2024

Kære Christian.

Tak for din anmeldelse og feedback på levering, samt kvalitet.

Flot rejsetaske

Flotte produkter, god service, hurtig levering. Glæder mig til at tage tasken i brug - det er kram

25. april 2024

Kære Henrik.

Tak for din anmeldelse og feedback på kundeservice + levering, det betyder virkelig meget for os.

Mega lækker taske

Jeg købte en fototaske til mig selv i fødselsdagsgave fordi jeg manglede en som var smuk og praktisk når jeg skulle fotografere bryllupper. Den taske er virkelig lækker og man kan mærke at kvaliteten er god! Jeg kunne dog godt have ønsket mig en større ruminddeling med flere muligheder og også mulighed for at sætte ruminddelingen fast i siderne, for at undgå at det hele glider rundt. Jeg bliver nødt til at selv at finde en løsning på dette da jeg har brug for flere rum. Det er en skam for ruminddelingen matcher indtrækket, så det kommer desværre til at ødelægge den smukke helhed.

28. april 2024

Kære Frk. Bech.

Tak for din anmeldelse og feedback på kvalitet.

Lyon tasken er udviklet ud fra samtaler med diverse fotografer etc, som alle er kommet med input til hvordan de synes tasken skulle inddeles + den skulle have en fleksibilitet.
Vi tager naturligvis dit input ind og med i overvejelserne til kommende designs

Fantastisk finish

Leveret som aftalt i solid indpakning
Lækker, lækker taske med fantastisk finish, Inkl. en lækker gave i form af en lille kortholder med møntrum og en håndskrevet hilsen fra Anders

22. april 2024

Kære Brian.

Tak for din anmeldelse og feedback - det betyder virkelig meget for os.

Team FuhrHide

Fantastisk service, fedt indpakning og håndskrevet personlig hilsen

Fantastisk service, fedt indpakning og en håndskrevet personlig hilsen, og selvfølgelig er produktet, en computertaske i mørkt skind, vildt lækkert.

Jeg kan kun anbefale Fuhrhide til alle med interesse og behov for lækre skindtasker.

18. april 2024

Kære Thomas.

Tak for din anmeldelse, feedback og anbefaling videre - det betyder virkelig meget for os.

Team FuhrHide

Fantastisk service og god betjening

Fantastisk service og god betjening. Jeg har en taske, hvor et beslag til skulderrem gik i stykker. Efter aftale sendte jeg tasken til FuhrHide, der ville reparere den uden beregning, selv om tasken var flere år gammel. Det viste sig at være vanskeligt at reparere den, hvorfor jeg fik tilbudt en ny taske til en særdeles favorabel pris. Tasken blev afsendt samme dag som samtalen og blev modtaget dagen efter.

8. april 2024

Kære Peter.

Tak for din anmeldelse og feedback - det betyder virkelig meget for os. Kun glad for at vi fandt en løsning.

Team FuhrHide

Uovertruffen service og fantastiske produkter

Da det ved afsendelse viste sig at være glippet med GLS kørte Fuhrhides ejer forbi min adresse og leverede min ordre. Der er sgu da topservice!
Produkterne er top of the line, både hvad angår kvalitet og æstetik. Tak Fuhrhide!

8. marts 2024

Kære Jens.

Tak for din anmeldelse og feedback på kvaliteten, samt levering - det betyder virkelig meget for os.

Team FuhrHide

Meget hurtig levering og super service

Meget hurtig levering og super service. Er super glad for den San Miguel rygsæk og Manchester sleeve jeg har købt. Virkelig lækker kvalitet og den lækre duft at nyt læder bliver man aldrig træt af😀

10. marts 2024

Kære Bjørn.

Tak for din anmeldelse og feedback på levering og kvaliteten - det betyder virkelig meget for os.

Kvalitet hele vejen!

Nu har jeg haft min taske fra Furhide i 2 måneder. Den er høj kvalitet, godt udført - og der er fuld service på fra man bestiller til man får tasken.
Jeg ville ønske at flere firmaer er så gennemført kvalitetsbevidste som Furhide.
Jeg giver dem de varmeste anbefalinger og hvis jeg kunne give dem dobbelt op på stjerner, så ville jeg gøre det!

4. marts 2024

Kære Claus.

Tak for din anmeldelse og feedback på kvaliteten - det betyder virkelig meget for os.