Dårlig oplevelse
Jeg har i mange år fået rigtig god service i Horsens afdelingen.
Er nu flyttet fra Horsens og bor tættere på forretningen i Brædstrup.
Så jeg besøgte dem i dag for at finde et nyt brillestel. Jeg prøvede at fortælle ekspedienten, at jeg nok gerne ville væk fra et sort stel og fortalte hende lidt om, hvilken form mv. jeg mener, der vil klæde mig bedst.
Inden jeg nåede at prøve nogen stel, kom der en mand ind, som jeg sagde, hun bare kunne ekspedere først, hvis jeg måtte se lidt rundt selv.
Da hun vendte tilbage til mig, havde jeg selv prøvet de fire stel, hun havde nået at finde frem og, jeg fortalte hende, hvad jeg synes om og nok knap så godt kunne lide. I håb om, hun måske kunne finde et par stel mere.
Men meldingen var, at jeg havde mange krav og måske skulle overveje at designe briller selv....og at hun nok måtte melde pas.
Jeg blev fuldstændig målløs og fik kun sagt, at så ville jeg søge videre et andet sted.
Helt okay at sige, at man ikke lige kan se andre muligheder, men at gøre mig til en besværlig kunde, synes jeg bestemt ikke er rimeligt.
Hun vidste, at jeg tidligere har forsøgt at finde et nyt stel, men hun brugte selv under ti minutter på mig. I Horsens har jeg været vant til, at de virkelig gør en indsats for at hjælpe. Sætter sig ned og kigger med, kommer med ideer mv.
Briller er dyre og noget man går med hver dag, så det betyder da meget, at man får valgt rigtigt.
Jeg blev faktisk ked af den kommentar, jeg fik i Brædstrup og har ikke lyst til at komme der igen.
Else Pedersen
19. april 2022