Fri BikeShop Anmeldelser

7.336

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 991 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte den fremragende service og det hjælpsomme personale, der udviser stor tålmodighed og faglighed. Mange fremhæver den professionelle vejledning og evnen til at lytte til individuelle behov, hvilket resulterer i en god købsoplevelse. Derudover værdsætter forbrugerne hurtig og effektiv betjening samt løsning af akutte problemer, ofte med det samme. Dog oplevede nogle kunder problemer med reparationer og service, hvor cykler kom tilbage i dårligere stand eller med nye fejl, som de måtte betale for at få udbedret andre steder. Der var også tilfælde, hvor der var uoverensstemmelser vedrørende priser, og kunder følte sig dårligt behandlet af personalet, der afviste ansvar for fejl. Enkelte anmeldere nævner også manglende udstyr ved afhentning eller ubehagelige interaktioner med medarbejdere.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service, hvor mange fremhæver hurtig, effektiv og hjælpsom betjening.... Se mere

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet, som ofte beskrives som venligt, imødekommende og... Se mere

Product

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med produktet, hvor nogle kunder udtrykker stor tilfredshed med... Se mere

Price

Kunder noterer tvetydige oplevelser med priser, hvor nogle finder dem fair og gennemsigtige, især ved køb af... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten tvetydig, hvor mange udtrykker skuffelse over produktets holdbarhed og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg fik en fin og god service og betjening af Per, fik lov til at køre en lang prøvetur på den el cyke som jeg endte med at købe. Hvor meget tilfreds med handlen og med cyklen, og er glad for at jeg... Se mere

Var ude at købe min lækre Scott Addict 30 i butikken på Tagtækkervej i Odense Jeg er amatør og jeg blev mødt med stor tålmodighed, stor faglighed og venlighed. I andre ord: De afdækkede mine behov... Se mere

Reperation af cykel baglygte-/nummerpladeholder sat solidt på plads afluttetmed maling, så det fremstår som om det er nyt. Og det hele til en god pris, fremfor at skulle omkring 2000,- kr. eller mere... Se mere

1. nr. 17 af de 31 bedste virksomheder i Cykelbutik
  2. nr. 4 af de 5 bedste virksomheder i Cykeludlejning
  3. nr. 6 af de 9 bedste virksomheder i Cykelværksted
  4. nr. 12 af de 19 bedste virksomheder i Butik med cykeltilbehør

Om Fri BikeShop

Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.

Kunden i centrum

Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.

Fri BikeSmart

Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.

Populære kategorier

Landsdækkende service
Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
100% Klargjorte cykler
Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
Rentefri delbetaling
0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
Serviceordning
Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.

7 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Det tager typisk over 1 måned at svare

(7.336)

Varm anbefaling

Venlig, vidende, ærlig og imødekommende service. Man var ikke i tvivl om at fokus var på at finde den bedste løsning for kunden. Varmeste anbefaling herfra👍

6. juni 2026

Fra 3 til 5 stjerner

Fra 3 til 5 stjerner - jeg fik lavet min cykel fredag både baghjul og dæk m.m., og da jeg skal bruge den igen mandag morgen er cyklen flad på bagdækket🤬

Jeg får transporteret den flade cykel retur og der kan først kigges på den et par dage senere. Lidt øv, men der heldigvis en el-lånecykel.

Onsdag tikker beskeden ind at min cykel er klar til afhentning, og jeg er klar til betale for det flade dæk. Men det viser sig at det var slangen som de satte i fredag der var i udu og fribikeshop Hvidovre skiftede den på deres regning. Mange mange tak!

3. juni 2026

Stod en tilfældig morgen i butikken med hurtigt behov for 1. En elcykel 2. En cykelholder til bilen 3. En rampe til cykelholderen, 4. Vandtætte tasker, 5. En cykelhjelm, 6. En kraftig lås og 7. Regnsæt.

Jeg fik omgående hjælp. Man spurgte til mine behov. Man konkluderede, at selv den billigste el-cykel i butikken kunne være et godt bud. Jeg fik lov til at prøve cykle alle de cykler jeg ville. Jeg fik et overslag over prisen.
Udbad mig 2 timers betænkningstid. I denne tid opsøgte jeg 2 andre cykelhandlere.
Den første hørte mine behov og var stålsat på at sælge en cykel 10.000kr dyrere end hele pakken i Nørresundby. Den anden cykelhandler godtog at den i Nørresundby tilbudte cykel var et solidt valg,men havde gode argumenter for at købe det næst dyrere segment ( nice to have ikke need to have argumenter)
Jeg tog tilbage til Nørresundby. Sagde , at jeg gerne ville prøve en lidt dyrere cykel. Man påpegede, at det ikke var nødvendigt i forhold til mit behov. Jeg fik lov til meget grundigt at prøve 2 andre cykler. Da var helt sikker på mit valg, blev jeg sendt op af nærliggende bakker. Der blev på intet tidspunkt gjort et aktivt forsøg på at sælge noget dyrere.
Butikken solgte mig hele pakken på nær regnsæt, som de ikke havde i min størrelse.
Jeg fik grundig introduktion til alle produkter. Alt kunne tages i brug med det samme.

Har brugt samtlige produkter dagligt i 3 uger og kunne ikke være mere tilfreds!

7. maj 2026

Jeg har købt en fin MTB

Jeg har købt en fin MTB, men forbremsen skurer, selv efter den har været på værksted 2 gange og endda inden jeg overhovedet har kørt på cyklen.
Jeg fik sat støtteben på cyklen, og udover prisen på støttebenet, tog de arbejdstid for at sætte det på. 20 minutter = 200kr alene for arbejdstid.
Jeg blev nysgerrig, så jeg tog det selv af og på igen. Det tog 4 min og 42 sekunder samlet

27. maj 2026

Tak for din henvendelse.
Det lyder naturligvis ikke som den oplevelse, man bør have med en ny cykel, og vi vil anbefale, at du tager kontakt til butikken igen vedrørende forbremsen, så de har mulighed for at få den justeret korrekt.
I forhold til montering af støtteben, er det op til den enkelte butik at fastsætte deres priser, da de er selvstændigt ejede.
Magnus

Købte el-cykel, fik fremragende og effektiv betjening

Købte el-cykel.
Fremragende og effektiv betjening. De ved meget om cykler og er tålmodige til at hjælpe dig igennem med dine spørgsmål.
De justerede saddel og styr så jeg kunne prøvekøre den.
Jeg kunne tage cyklen med hjem med det samme. Det hele var klaret på 45 min.

4. juni 2026

Jeg har langt om længe fået en bremser…

Jeg har langt om længe fået en bremser der ikke hyler og det er kun 3 år efter jeg har fået cyklen, og det er fordi vi valgte et andet sted end i Struer, de mente jeg bare skulle leve med det. Det eneste vi mangler er en opgørelse og hvad der er gjort og hvor gode batterier er, der var desværre ingenting med.

1. juni 2026

Besvarelse fra Fri BikeShop

Tak for din anmeldelse og godt at høre, at du endelig har fået løst problemet med bremserne.

Hvis du mangler en opgørelse eller information om, hvad der er lavet, samt status på batteriet, anbefaler vi, at du tager kontakt til butikken, så de kan hjælpe dig med det.

Fri BikeShop

Jeg kom ind med en punkteret cykel

Jeg kom ind med en punkteret cykel, som skulle repareres. Først fik jeg at vide, at opgaven ikke kunne håndteres via Fribike Smart, men efter et telefonopkald fandt butikken ud af, at det alligevel godt kunne lade sig gøre.

Derudover bad jeg om at få monteret en sele i vores ladcykel, men da sms’en kom, om at cyklen var klar, var selen ikke sat i. Forklaringen var, at dette var blevet overset i arbejdsbeskrivelsen.

Det mest bekymrende var dog reparationen af den punkterede cykel. Butikken havde kun skiftet slangen. Da min mand påpegede, at dækket var meget slidt, var mekanikeren enig i vurderingen, men forklarede, at dækket ikke var blevet skiftet, fordi jeg ikke specifikt havde bedt om det.

Jeg er ikke cykelmekaniker og forventer derfor, at en cykelbutik har fokus på sikkerhed og rådgiver kunderne, når de ser åbenlyse problemer. Hvis et dæk er så slidt, at mekanikeren selv erkender det, forstår jeg ikke, hvorfor man ikke kontakter kunden for at drøfte mulighederne, inden cyklen afleveres.

Min oplevelse var desværre præget af manglende opmærksomhed på både detaljer, kommunikation og sikkerhed.

4. juni 2026

Hej Louise.

Butikken har skrevet følgende svar:
Hej Louise vi er kede af at høre du har haft en dårligt oplevelse
Hvis vi starter ved bikesmart var tvivl om hvorvidt den kun var dækket i butikken cyklen er købt i.
Bikesmart på ladcykler er 100% lokale men vi valgte alligevel at dække udgiften på vores værksted.
Vi holdte derfor også udskiftning til slange skiftet så i kunne køre videre på cyklen og vurderet at man i så fald kunne skifte dækket ved evt næste punktering på værkstedet hvor servicen gælder, vi skulle selvfølgeligt have ringet og taget en snak om dette ( vi vil selvfølgeligt gerne skifte dækket for dig og du evt kun hæfter for dækket pris og så dækker vi montering)
Vi beklager selvfølgeligt også at der var glemt noteret at vi også skulle montere en sele i kassen dette var en forglemmelse og vi valgte derfor også at lave arbejdsløn til halv pris altså 195,- istedet for 390,- som en kompensation for dette

Vi håber vores svar er fyldest for jer og i skal være velkommen til at kontake os direkte hvis i vil drøfte sagen videre

Mvh

0 stjerner – Undgå Fri Bike – de prioriterer penge over sikkerhed
Jeg købte en Engwe Boost 2 hos Fri Bike Helsingør for under 2 måneder siden. Allerede fra starten havde cyklen store problemer med bremserne – både høj piven og at de pludselig låste sig under kørsel.
Cyklen har været til service hos dem flere gange. De har skiftet klodser, skiver og kabler, men problemet blev aldrig løst. Tværtimod oplevede vi flere gange, at cyklen kom tilbage i dårligere stand. Efter gentagne klager valgte de at give os gratis varer som "goodwill" – hvilket vi opfattede som en erkendelse af problemet.
Den 29. maj skete det, jeg havde frygtet: Bremserne låste pludselig, og min søn blev kastet frem over styret og kom alvorligt til skade. Der er vidner til ulykken, og skaderne på cyklen (kun på bremsegreb og styr) viser tydeligt et voldsomt fremad-fald.
Da jeg efter ulykken bad dem tage ansvar, nægtede de fuldstændig. De fastholder, at der ikke er fejl ved deres arbejde, og at de gratis varer ikke var en erkendelse af noget som helst. De skubber nu bare ansvaret over på os og vores forsikring.
Konklusion:
Fri Bike prioriterer tydeligvis at beskytte deres egen økonomi og forsikring frem for kundernes sikkerhed. De reparerer ikke ordentligt, tager ikke ansvar, når det går galt, og lader børn og andre kunder risikere livet på defekte cykler.
Jeg vil aldrig mere købe cykel hos Fri Bike, og jeg vil stærkt fraråde andre at gøre det. En dyr, men vigtig lektie.

2. juni 2026

Jeg har kun stor ros til over5 ud af 5 stjerner – Fantastisk service og top professionelle!s for Fri…

Jeg har kun stor ros til overs for Fri BikeShop i Ballerup. Jeg har for nylig købt min Scott Foil RC10 hos dem, og jeg er simpelthen super glad for hele oplevelsen og den fantastiske service!
Personalet er utroligt imødekommende, og man mærker med det samme, at de har styr på deres håndværk – også når det gælder high-end cykler. Vejledningen var helt i top, og de sørgede for, at alt spillede 100 %, inden jeg trillede ud af butikken.
De yder altid det syvendedel ekstra for, at man som kunde føler sig tryg og godt behandlet. Det er uden tvivl min foretrukne cykelbutik, og de får min varmeste anbefaling!

16. februar 2026

Min El cykel er 2 år gammel

Min El cykel er 2 år gammel, jeg kører max 40 km om ugen på den. Sendte den til eftersyn ved Fri Bike Shop og blev ringet op at den skulle have skiftet følgende, Kæde, gearhjul, pedaler klodser foran, dæk og slange bagpå. 2000 kr.:( sagde nej tak. Fik ham der vedligeholder cyklerne på jobbet, til at efter kontrollere, og han meddelte der intet var i vejen andet end klodserne foran snart skulle skiftes. p.s. Dette er ikke en klage, men tænker ikke Fri Bike Shop skal lave flere eftersyn på min cykel.

26. maj 2026

Besvarelse fra Fri BikeShop

Tak for din besked og for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at du har haft en mindre god oplevelse i forbindelse med eftersynet. Der kan forekomme forskel i både vurderinger og anbefalinger, herunder også hvornår det vurderes nødvendigt at udskifte dele.

Magnus

Behagelig, rare og hjælpsomme personale

Jeg har været forbi Fri Bike shop 2 gange. Den ene gang var for at udskiftet kæden på min damecykel og sidst var det fordi jeg havde købt mig en racer cykel som skulle justeres. En masse søde medarbejder tog godt imod mig og de var alle virkelig rare og hjælpsomme og gav mig en masse gode råd med. Alt i alt virkelig rar personale og klar til at hjælpe.

20. maj 2026

Fantastisk!

JP på Peter Bangs Vej må være månedens medarbejder. Altid smilende, fantastisk service og er utroligt velvidende. JP - endnu en gang, tusinde tak for hjælpen med min cykel!

2. juni 2026

Jeg har købt en el cykel hos dem og er…

Jeg har købt en el cykel hos dem og er SÅ tilfreds med købet. Jeg følte mig rigtig godt taget imod og støttet til det rigtige valg. Personligt vil jeg takke Andreas for at være rolig og forklarende på en måde hvor jeg kunne være med. Selv min mor har planer om at købe en cykel der. Så tak 😊