Fri BikeShop Anmeldelser

7.370

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 986 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange kunder roser personalet for deres hjælpsomhed, faglighed og venlighed, og fremhæver den fantastiske service. Cykler bliver ofte hurtigt fikset, aftaler overholdes, og kunderne værdsætter den kompetente rådgivning og den tid, personalet tager sig til at lytte til deres behov. Dog oplevede nogle kunder problemer med cyklens kvalitet, såsom hylende eller låste bremser og flækkede baghjul. Andre nævnte uoverensstemmelser i priser, uventede omkostninger for reparationer eller manglende information om udført arbejde. Enkelte følte sig utrygge ved personalets kommentarer eller oplevede dårlig service ved reklamationer.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, hvor mange roser den fantastiske, hurtige og effektive... Se mere

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet, som ofte beskrives som professionelt, hjælpsomt og... Se mere

Product

Kunder noterer tvetydige oplevelser med produkter, hvor mange udtrykker stor tilfredshed med køb af nye... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af prisen, hvor mange oplever uventede prisstigninger og uenigheder om... Se mere

Quality

Kunder deler tvetydige meninger om kvaliteten, hvor nogle udtrykker stor tilfredshed med produkter som... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har langt om længe fået en bremser der ikke hyler og det er kun 3 år efter jeg har fået cyklen, og det er fordi vi valgte et andet sted end i Struer, de mente jeg bare skulle leve med det. Det en... Se mere

I dag, lige op til weekenden, var jeg forbi Fri BikeShop i Hvidovre med mine børns to cykler, hvor bremserne ikke virkede. Bertram hjalp med det samme og fik begge bremser fikset hurtigt og profession... Se mere

Var i fribike shop Roskilde. Jeg havde et bestemt ønske om en cikybike med bestemte mål. Det kunne meget hurtigt mødes. Jeg havde også et ønske om at kunne køre derfra på cyklen. Ekspedienten var lidt... Se mere

Var ude at købe min lækre Scott Addict 30 i butikken på Tagtækkervej i Odense Jeg er amatør og jeg blev mødt med stor tålmodighed, stor faglighed og venlighed. I andre ord: De afdækkede mine behov... Se mere

1. nr. 16 af de 30 bedste virksomheder i Cykelbutik
  2. nr. 4 af de 5 bedste virksomheder i Cykeludlejning
  3. nr. 6 af de 9 bedste virksomheder i Cykelværksted
  4. nr. 12 af de 19 bedste virksomheder i Butik med cykeltilbehør

Om Fri BikeShop

Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.

Kunden i centrum

Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.

Fri BikeSmart

Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.

Populære kategorier

Landsdækkende service
Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
100% Klargjorte cykler
Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
Rentefri delbetaling
0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
Serviceordning
Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.

7 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Det tager typisk over 1 måned at svare

(7.370)

Ubehagelig oplevelse i Lyngby-butikken

Afleverede min cykel i Fri BikeShop Lyngby for at få udskiftet 2 knækkede eger. Ved afhentning havde de kun udskiftet 1 eger. De fjernede desuden en plastikskive (kædeskjold), som jeg specifikt bad om at få sat tilbage — den blev i stedet lagt løst ved siden af cyklen.

Da jeg påpegede, at arbejdet ikke var udført som aftalt, blev jeg presset til at betale: en medarbejder kom med en tang/nipper og sagde, jeg havde få sekunder til at betale, ellers ville han klippe en eger over. Jeg betalte under pres for at undgå skade på cyklen.

Efterfølgende har jeg desuden opdaget, at baghjulet ikke er monteret korrekt, så skivebremsen rører kalipperen og larmer.

Jeg har kontaktet Fri BikeShops hovedkontor skriftligt og afventer svar. Kan ikke anbefale denne butik baseret på min oplevelse.

Yderst serviceminded personale

Yderst serviceminded personale, der virkelig vidste noget om produkterne og derfor kunne vejlede 👍
Alle ansatte var smilende og imødekommende fra vi trådte ind i forretningen til vi gik igen 👍

7. juli 2026

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede en god og kompetent vejledning, og at vores medarbejdere kunne hjælpe dig med at finde det rette produkt. Vi sætter stor pris på de pæne ord.

Fri BikeShop

Super oplevelse med værkstedet.

Helt fantastisk oplevelse med værkstedet!
Vi fik link til video tilsendt, hvori den ansatte viser og forklarer, hvad der skal gøres, hvad vi kan vælge at få gjort, for og imod, forklaringer osv.
Mega godt!
En efterfølgende telefonsamtale med samme ansatte var også helt i top ift. at træffe en afgørelse, om noget skulle laves på cyklen eller ej.
Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale stedet.

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en så god oplevelse med værkstedet. Særligt er vi glade for, at videoen og den efterfølgende dialog gjorde det nemmere at træffe de rigtige beslutninger omkring cyklen.

Tak for anbefalingen, den sætter vi stor pris på.

Fri BikeShop

Konge cykel og konge service.

10. juli 2026

Besvarelse fra Fri BikeShop

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er glad for både din cykel og den service, du har fået hos os.

Vi håber, du får mange gode kilometer på cyklen 😊

Pas på købt en cykel for 30.000kr

Pas på købt en cykel for 30.000kr

Den er allerede ved at gå i stykker

17. juli 2026

Besvarelse fra Fri BikeShop

Det er vi kede af at høre. En cykel i den prisklasse skal naturligvis leve op til forventningerne, og det er beklageligt, hvis du allerede oplever problemer med den.

ODENSE MIDDELFARTVEJ

ODENSE MIDDELFARTVEJ - Havde en forsikringssag, hvor aftalen var at min cykel skulle laves som ny. Jeg blev sat i udsigt at det ville tage omkring 14 dage. Efter 14 dage havde jeg endnu ikke hørt noget og først da jeg ringede blev jeg bedt om at vente yderligere 14 dage.. da cyklen efter 4 uger endelig var færdig (troede jeg) viste det sig at det manglede både nye skærme, og stellet på cyklen var forsat skævt. Den kom til reparation igen, og skulle vente yderligere 14 dage.. Afdelingen skal på ingen måde have ros for deres måde at kommunikere og tale til deres kunde på.
I alt 6683 kr for 6 uger ventetid, og hvad jeg vil kalde for en fuldstændig forfærdenlig oplevelse og service.

Besvarelse fra Fri BikeShop

Det er vi meget kede af at høre. Vi beklager både den lange ventetid, de manglende dele ved første udlevering og den oplevelse, du har haft med kommunikationen undervejs. Det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at levere til vores kunder.

Vi forstår godt din frustration over forløbet og beklager, at sagen har trukket så længe ud.

Fri BikeShop

Fantastisk hjælpsomhed og service af personalet i afdeling Ballerup

9. juli 2026

Besvarelse fra Fri BikeShop

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse i vores afdeling i Ballerup

Fri BikeShop

Super god handel med god service i…

Super god handel med god service i butikken, og en rigtig god cykel.

22. juni 2026

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du er tilfreds med både cyklen og oplevelsen hos os. Vi sætter stor pris på de pæne ord og håber, du får mange gode oplevelser på din nye cykel.

Hurtig service

Havde problemer med sensor på min el-cykel. De kiggede på den i 10 sekunder, konstaterede at der blot var en skrue der skulle spændes, hvilket de gjorde. Servicen tog 2 minutter og de ville ikke have en krone for det.

Kæmpe anbefaling her fra!

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at problemet blev løst hurtigt, og at du fik den hjælp, du havde brug for. Nogle gange er det heldigvis de små ting, der gør den store forskel, og vi er glade for, at vores værksted kunne få dig hurtigt videre.

Tak for anbefalingen, den sætter vi stor pris på.

Fri BikeShop

Alt alt forlang ekspeditions tid

Alt alt forlang ekspeditions tid. 2-5 dage siges der. Vi bestiller d. 22.6 og varen er der kun, først efter mange samtaler med butik på øen og fri bike, så kommer varen d 7.juli, efter vi skulle have brugt.
Av av den er slet ikke go’

6. juli 2026

Besvarelse fra Fri BikeShop

Det beklager vi. Vi kan godt forstå skuffelsen over, at varen ikke nåede frem i tide, og at du har skullet bruge tid på at følge op på ordren. Vi er kede af, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne.

Fri BikeShop

Kæmpe anbefaling af Taastrup afdelingen…

Kæmpe anbefaling af Taastrup afdelingen ! Jeg har efterhånden været i mange forskellige cykelbutikker/værksteder men jeg har aldrig fået så god en service! 5 stjerner herfra! Særligt manden med lidt accent kan anbefales! Jeg kommer igen

Besvarelse fra Fri BikeShop

Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefaling af vores butik i Taastrup. Det betyder meget for os at høre, at du har fået en oplevelse, der skiller sig positivt ud.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Fri BikeShop

Let at bestille via en god hjemmeside…

Let at bestille via en god hjemmeside og udlevering af en viden og hjælpsom medarbejder !

22. juni 2026

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse både ved bestillingen og ved afhentningen.

Vi sætter stor pris på de pæne ord og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Lidt blandet

Lidt blandet. Servicen var god og de var venlige. Men der manglede lidt information. Jeg ved de havde travlt og var presset så det var nok årsagen.

6. juli 2026

Besvarelse fra Fri BikeShop

Det glæder os at høre, at du oplevede en god og venlig service. Samtidig takker vi for din feedback omkring informationen undervejs. Den tager vi med os, så vi kan blive endnu bedre fremover.

Fri BikeShop

Jeg skulle have mig min første el-cykel…

Jeg skulle have mig min første el-cykel og fik den bedste vejledning i Haslev.

21. juni 2026

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at dit første møde med el-cykelverdenen blev en god oplevelse

Rigtig god fornøjelse med de ekstra medvindskilometer.

Altid god og professionel service i Ballerup FriBikeShop

Jeg var idag nede i Ballerup afdelingen og få sat et beslag til en cykeltrailer på min cykel. De var meget hurtige og professionelle til at hjælpe mig med at få det sat på. Har været der mange gange. Købt alle familiens cykler der og altid fået en rigtig god service dernede. Stor anbefaling herfra 👍👍👍Kirstine Ludvigsen

15. juli 2026

Besvarelse fra Fri BikeShop

Tusind tak for de flotte ord og den store anbefaling 😊

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du gang på gang har haft gode oplevelser i Ballerup. Vi er glade for, at teamet kunne hjælpe hurtigt med cykeltraileren, og endnu mere glade for, at vi gennem tiden har fået lov til at hjælpe hele familien med cykler.

Fri BikeShop

Sønnen knækket bremsegrebet og konen…

Sønnen knækket bremsegrebet og konen skulle have nogle nye bremse klodser. Fri bike shop Sønderborg leveret god hjælp og virkelig god service med gode forklaringer så der blev udskiftet korrekt. Priserne er indiskutabelt konkurrence dygtige
Ikke nogle stor ordre, men fremragende service alligevel.
Kan klart anbefales.

12. juni 2026

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Det glæder os at høre, at både sønnen, konen og cyklerne fik den hjælp, de havde brug for 😊

Tak for anbefalingen og for at understrege, at god service ikke afhænger af ordrestørrelsen.

Fri BikeShop

Fantastisk service ud over det sædvanlige

5 stjerner er ikke nok
Tænk sig, jeg glemmer mine nøgler i butikken i Prøvestenscentret og cykler uanet til loop i Snekkersten og låser min cykel. Da jeg kommer ud går det op for mig, at jeg har glemt mine nøgler. 2 min i lukketid ringer jeg desperat da mine nøgler til både bil hus og cykel er i det glemte nøglebundt. Og eftersom butikken lukker om nu mindre end 2 min kan jeg ikke nå at hente nøglerne og slet ikke med min låste cykel.
Søde Andreas tilbyder at køre forbi loop hvir jeg desperat stå på vejen hjem. Han reder min dag og jeg kan nu slippe for at sove på en bænk i parken.
Tusind tak søde Andreas. Du er virkelig en stjerne

14. juli 2026

Miljøgebyr ikke oplyst af hverken…

Miljøgebyr ikke oplyst af hverken ekspedient eller tekniker med reparation. Grundlæggende har fri BikeShop leveret en acceptabel reparation af min cykel. Men de får 1 stjerne for at tilføre et skjult gebyr på 39kr uden at oplyse mig om det.

Det er respektløst over for kunder at holde sådan et gebyr skjult for så at påføre det i betalingsøjeblikket.

Hæv prisen på jeres eftersyn i stedet for at ribbe kunder for skjulte gebyrer.

Hændelse hos Vallensbæk Strand fri BikeShop. Bon-nr 21845. Nr. 11971.

Besvarelse fra Fri BikeShop

Vi beklager, at miljøgebyret kom som en overraskelse. Gebyret dækker håndtering og bortskaffelse af affald og materialer i forbindelse med værkstedsarbejdet. Vi tager dog din feedback til os, da det naturligvis er vigtigt, at alle omkostninger kommunikeres tydeligt på forhånd og ikke kommer som en overraskelse.

Udmærket service..

7. juli 2026

Tak for din anmeldelse

Det glæder os at høre, at du har oplevet en udmærket service