3,5

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,5

Vi udfører kontroller af anmeldelser

jeg fik aldrig mine ting

jeg fik aldrig mine ting? noget værre pølle, det kan jeg love dig for. tak for den dårlige oplevelse frej. jeg fortæller min mor, at i har scammed mig. så bliver hun lidt sur. siden så ellers god ud. men nej tak her fra FREJ!

11. august 2023

Effektiv og venlig

Frej flyttede alt vores indbo til en lejlighed på 2. sal midt i byen, af en lille kringlet trappe og til-og-med ud til en gå-gade. To fagfolk dukkede op og var både enormt effektive og venlige og det hele var overstået på 6 timer. Jeg kan kun anbefale Frej og jeg vil helt sikkert benytte mig af dem næste gang, jeg skal flytte, også.

17. februar 2023

Super service og effektiv og sikker…

Super service og effektiv og sikker flytning!
Indbo, møbler, inventar mv. blev flyttet på 5 timer og alt spillede bårde før, under og efter selve flytningen. Alle aftaler overholdt - selv en tur på genbrugspladsen tog de med. Friske folk der ikke stod stille et eneste øjeblik undervejs! TAK.
HB

12. februar 2023

Monterings- og erhvervsflyttefirmaet FREJ.DK😃👌🏼

Vi har lige haft den store fornøjelse af Frejs flytteteam i hele denne uge - fra mandag den 26/9 til idag lørdag den 1. oktober.
De kom 4 mand stærk og har knoklet 10-12 timer hver dag i vores knap 300 kvm store hus på Frb med at få pakket alt ned, kørt noget til vinlager, kørt noget til en opmagasinering - og endelig 3 enorme læs flyttekasser, møbler ect til vores nye lejlighed ved Gl. Kongevej Frb.
Vi har knoklet rundt og ydet vores allerbedste for at hjælpe med flytningen og pakningen af alle vores ting. Samt hente lidt frokost og drikkevarer osv for at hjælpe lidt ekstra til. Men vores flyttefolk kørte på uden en eneste pause - og vi synes VIRKELIG, at de har gjort det fantastisk godt😃💪🏼.

Vi var DYBT imponerede. De hjalp med alt lige fra montering af skabe igen, skille gamle skabe af, som skulle smides ud osv.
I flere dage i silende regn og et stort hus i 3. etager, pakning af bl.a over 70 kasser vin, 60 kasser med bøger osv. De tog ALT med godt humør og talte pænt og venligt til hinanden.
Når vores vinopbevaring kommer op den nye lejlighed - når opbevaringen er bygget, skal de også levere vinen tilbage igen, og det er slet ikke en bekymring. De har bare styr på det!
Og de blev endda ikke helt færdige igår fredag - så ja, de mødte så ind i deres weekend, og har idag lørdag arbejdet fra 9-17 uden af trække en eneste mine. Positiv indstilling og energi.
De er bare de allerbedste, og vi giver Frej.dk de allerbedste anbefalinger - samt et ekstra stort bonus oveni lønnen for sådan en velvilje og positiv hjælpsom adfærd er sjældent set efterhånden!😍👌🏼
Godt gået drenge! Vi glæder os til at se jer igen om nogle mdr. med vinleveringen🫣😂.

1. oktober 2022

Svindlere

Svindler firma, der ikke betaler folk deres løn og skriver flere timer på til kunden. Brug hellere et proffesionelt firma

23. juni 2022

Jeg vil anbefale frej.dk til alle

Jeg vil anbefale frej.dk til alle, der ønsker kvalitet, god kommunikation, råd og overblik under flytteprocessen. Gratis tilbud med erfaren vurdering af indboets omfang konverteret til antal flyttekasser og størrelse på flyttebil. Alle aftaler blev overholdt. Alt blev udført med vågenhed og omhu. Mange tak til Michael, Jakob og Peter for al arbejdet og for en rigtig god behandling. Flytning fra København til Brenderup på Fyn.

22. februar 2022

Kan varmt anbefales

Kan helt klart anbefale Frej.dk til privat flytning, fra/til lejlighed! Efter et hurtigt gennemsyn af lejligheden og flytningens umiddelbare størrelse (estimatet svarede ret fint overens med resultatet), leverede de flyttekasser et par uger inden selve flyttedato. De klarede flytningen og var meget varsomme med vores møbler og ejendele til perfektion. Efter vi havde tømt alle flyttekasser, blev de afhentet dagen efter jeg skrev, at de var klar til afhentning, indenfor et interval á to timer. Flyttemændene var flinke og yderst professionelle (… samt hurtige). Jeg vil uden tvivl også benytte Frej.dk næste gang, jeg skal flytte.

4. januar 2022

Frej.dk 👍😁👍

Frej.dk 👍😁👍
Vi fik flyttet nogle tunge møbler i dag, og alt gik som aftalt. En stor tak til de to Flyttemænd der var søde og rare og passede godt på vores møbler.😁
Vi ringer til jer hvis vi skal have noget flytt igen. 😁👍 Mvh Hardy.

28. september 2021

Super service. Alt fungerede som aftalt og flyttefolkene var super søde og rare.
Jeg kan kun give Frej.dk de bedste anbefalinger og vil helt sikkert benytte dem igen, hvis jeg får brug for et flyttefirma.

8. juli 2021

Løb fra skriftlig aftale pga. 400 kroner

Hej

Jeg havde en skriftlig aftale med Frej. Han fik et bedre tilbud, hvor han kunne tjene 400 kroner mere og løb fra vores aftale.

Han får to stjerner, da selvom han lagde pludseligt på, da jeg ringede til ham på telefonen, så tog han den i det mindste telefonen og talte i 1-2 minutter inden, han lagde på.

20. maj 2021

Rigtig god flytning af villa

Vi bestilte Frej til at stå for vores flytning af indbo fra en stor villa her i starten af februar. De kom med en ret stor flyttebil som var fin til opgaven.

Begge flyttemænd var flinke og hjælpsomme og spurgte i forbindelse med indflytningen undervejs hvor vi ville have tingene.

De var også påpasselige med de sarte ting.

Alt i alt en god oplevelse. Når vi skal flytte igen vil Frej være det første firma vi tager fat i!

De får vores varmeste anbefaling.

8. februar 2021

Fantastisk service

Fantastisk service fra start til slut. Reelle omkring priser og indhold af aftale. Perfekt vurdering af hvor stor en flyttebil der skulle bruges og antal flyttekasser. Glade, effektive medarbejdere, der passer godt på flyttegodset. Kan helt klart anbefale Frej.dk til at få flyttet sit private indbo.

29. juli 2020

Supergod service!

Jeg har netop benyttet mig at flyttefirmaet Frej.dk Aps ifm en privat flytning. Fleksibiltet, hurtighed og konkurrencedygtig fast pris var det jeg fik lynhurtigt fra indehaver, som også besigtigede min "gamle" lejlighed forinden budgivning. Flyttemænd Sean og Jens var utroligt energiske, påpasselige og flinke, selvom der var lidt udfordringer med trafikale forhold m.v. Jeg kan varmt anbefale firmaet til alle der ønsker en sikker og god flytning.

7. februar 2016