Homeandmarker Anmeldelser 1.092

4,8

Fin oplevelse fik det jeg skulle have . Det tog lidt længere tid med levering men kom og alle aftaler overholdt . Jeg kan godt anbefale at handle med dem . Vh pia

Hej. Ja. Jeg er meget glad for den gode opvaskestativ som det bliver bedre plads i køkkenbordet. Levering er okay. Så er jeg meget tilfreds. Tak. Super. Mvh Ernst G Hansen

1. Online markedsplads
  2. Ladestation til mobiltelefoner
  3. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  4. Møbelforretning
  5. Butik med udstyr til hjemmet
  6. Marked for byggematerialer

Homeandmarker – Where Everyday Living Feels Effortless

Smart finds for a simpler, better home.
Welcome to a place where everyday life becomes easier, more practical, and a little more enjoyable. Home & Marker brings together a wide range of thoughtfully selected products — from home essentials and kitchen helpers to smart gadgets and lifestyle solutions, all designed to simplify your daily routine. Each item is chosen with real life in mind: useful, accessible, and ready to make a difference in the moments that matter most. Whether you’re organizing your space, upgrading your home, or discovering clever new tools, you’ll find solutions that fit naturally into your world. Because comfort isn’t complicated — it’s created through small and smart choices.

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(1.092)

1.084 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God og hurtig levering

God og hurtig levering

20. juni 2026

Homeandmarker-teamet

Fin oplevelse fik det jeg skulle have

19. juni 2026

Besvarelse fra Homeandmarker

Tak! Vi sætter virkelig pris på din positive anmeldelse.

Hej. Bedre plads.

Mvh Ernst G Hansen

8. juni 2026

Homeandmarker-teamet

Jeg har bestilt to mopper

Jeg har bestilt to mopper, betalt for 2 mopper og fået kun en. Kundeservice svarer ikke.

1. juni 2026

Besvarelse fra Homeandmarker

Uden et ordrenummer eller dit navn er det ikke muligt at kontrollere, om du har købt et produkt fra vores butik, eller status på din forespørgsel. For mere information, kontakt os venligst via e-mail. Du vil modtage et automatisk svar som dit første svar. Du skal besvare det for at kunne kontakte vores support.

Homeandmarker Team

endnu et tag changsen virksomhed, der er ligeglade bare de får deres penge

det ser ud som om dette "firma" er et af de der prøv lykken, nogle ser ud som om de har været glade nok for hvad de har modtaget, eller de har bare ikke gidet gøre noget ved det,
i mit tilfælde lignet det produkt jeg modtog, overhoved ikke det produkt der var vist i deres fine reklame, og hvad gør man så, ja de skriver at man skal kontakte dem på deres email, så det forsøgte jeg så, med en besked om at jeg gerne vil have mine penge tilbage, og hvad gøre firmaet så?, ja de ignorere jo selvfølelig bare din mail, for så ved vi alle at, så forsvinder problemet,
hvis du er glad for hvad du har modtaget, er du heldig, er du ikke tilfreds, så mener firmaet åbenbart at de kan være ligeglade de har jo fået deres penge
ordre nr. 5934000284119

edit 22-6-2026:
firmaet kommer konstant med undskyldninger for hvorfor de ikke kan hjælpe når man klager over dem, og de kommer konstant med undskyldninger som, "vi kan ud fra dine oplysninger ikke lige ....." eller du skal skrive til vores kunderservice email" men selv om de har ordre nummer og hvad der er galt, kan de ikke finde ud af det, og når man forsøger at skrive til dem ignorer de bare ens mail, lige meget hvor meget information man forsøger at give,

Hvis man vil tage chancen og er ligeglad med, hvad man modtager, eller man er en af de heldige, der faktisk får den vare, man har bestilt, så får man sit billige Kina-produkt billigt, men der er mange flere, der sidder derude, hvor de er ærlige om, hvad du kan forvente at få, og som faktisk har en kundeservice, der faktisk tager sig af deres kunder.

Så her hos Homeandmarket, der kan du tage chancen. Du modtager dine varer efter hvad jeg kan forstå fra andre, der har taget chancen, hurtigere end hos webshops som Temu osv., men til gengæld er det ikke sikkert, du får den vare i den kvalitet, som bruges i den reklame, der lokkede dig.

21. maj 2026

Besvarelse fra Homeandmarker

Desværre er det ud fra det, du har skrevet, ikke muligt at fastslå, hvad der er galt med vores produkter. Vi vil med glæde hjælpe, men du skal give os flere oplysninger. Kontakt os venligst via e-mail på den e-mailadresse, der er offentliggjort på vores hjemmeside. For at kontakte en supportmedarbejder er det obligatorisk at vælge et emne og indsende din anmodning via kontaktformularen. Vores kundesupportteam vil med glæde hjælpe dig.

En god oplevelse

En god oplevelse

4. juni 2026

Homeandmarker-teamet

købte to puder der ikke noget støtte i…

købte to puder der ikke noget støtte i den lige flad som en pandekage og var ikke det i skriver føj til et firma

13. maj 2026

Besvarelse fra Homeandmarker

Jeg ville gerne tjekke din anmodning, men uden ordrenummeret eller dit navn kan jeg desværre ikke se, om du rent faktisk har afgivet ordren via vores onlinebutik. Kontakt os venligst via e-mail. Det er nødvendigt at bruge kontaktformularen for at komme i kontakt med en af ​​vores supportmedarbejdere, som med glæde vil hjælpe dig.

Homeandmarker Team

Jeres svar er ikke korrekt

Tak for jeres svar til min "anmeldelse" om "Pas på".
Det er ikke korrekt, at man får et automatisk svar, når man skriver til jeres kundeservice. Faktisk får man overhovedet ikke noget svar på sine mails til jer!!!
Iøvrigt er mit ordrenummer 5934000279077.
I har stadig trukket EUR 271 i stedet for som aftalt DKK 271. Jeg har nu anmeldt det til min bank og til politiet.

26. april 2026

Besvarelse fra Homeandmarker

Din klage er modtaget af kundeservice. Vi har dog endnu ikke modtaget den dokumentation, som vores kolleger har anmodet om. Hvis du sender denne, vil din klage også blive behandlet.