Købte nogle memory foam såler, men dem havde de åbenbart ikke mere, selv om de var på hjemmesiden og kunne bestilles.Men istedet for at høre, om jeg ville have andre slags sendte de bare nogle andre... Se mere
Bestilte sandaler i maj 2024 men efter minimalt indendørs brug i små 6 mdr, begyndte sandalerne at gå i stykker ved kanter og er ikke længere brugbare. Jeg har sendt flere mails med fotos og forsøgt... Se mere
Jeg var meget i tvivl om størrelserne af skoene og skrev derfor til freewalk angående dette. Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål og sendt bestillingen afsted. Skoene kom til tiden, og de skuffede... Se mere
Bestilte sko, men det viste sig at de ikke var på lager, de kom dog ugen efter... kvaliteten af skoene er sådan lidt "so and so" Jeg havde nok forstillet mig en slags Nike Free, bare lidt billigere.... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Freewalk.dk er dansk designet sneakers med fokus på pris og kvalitet. ► http://www.Freewalk.dk/ ◄
Danmark
- info@freewalk.dk
- freewalk.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fremragende.
Hurtig levering og sko er meget behagelige at gå i. Kan helt klart anbefales.
Har købt sko flere gange på Freewalk…
Har købt sko flere gange på Freewalk til min søn - super fede sko og fantastisk service. Levering dagen efter. Lever fuldstændig op til forventningerne.
Kan ikke anbefales.
Endelig bedømmelse 18.07.2018
Jeg kan på inden måde anbefale Freewalk. Jeg har nu været i besiddelse af fire par sneakers fra Freewalk, og ingen af dem lever op til forventningerne. Alle fire par har haft flere skønhedsfejl, og været asymmetriske. Alt i alt et dårligt produkt som ligner noget man kan købe til en tyver på Ebay eller lignende.
I min seneste opdatering gav jeg dem kredit for deres kundeservice, da de tilbød mig rabat på skoene jeg havde bestilt. Dog vil jeg nedjustere min vurdering af kundeservicen, da jeg havde problemer med firmaet angående reklamationen af skoene. For det første bliver mine mails ikke besvaret, da jeg beder om en returlabel, det lykkedes mig at komme i kontakt med dem via telefon og derefter fik jeg tilsendt en returlabel. Jeg pakker og sender varen, og kan se at den er kommet frem. Da der er gået 14 dage fra skoene er tilbage i Freewalks hænde, og jeg endnu ikke har hørt fra dem, i form af en bekræftelse på at de har modtaget min retursending, eller refunderet beløbet, kontakter jeg igen Freewalk. Samme procedure, ingen svar på email, men det lykkedes via telefon (sms). Her påstår de at de ikke har modtaget min retursending, på trods af at jeg kan se at pakken er leveret via track and trace. Via en telefon samtale får vi redet trådene ud og jeg fik mine penge refunderet.
Opdatering 13.06.2018:
Efter at havde været i kontakt med Freewalk, venter jeg med min endelige bedømmelse. Serviceniveauet har været glimrende, og vi endte med en god løsning på problemet.
Opdatering følger når jeg har modtaget det nye produkt.
Oprindeligt:
Jeg har netop købt et par FreeWalk sneakers model Skyline. Til min store overraskelse og ærgrelse opdager jeg efter at havde fået varen hjem, at skoene slet ikke er ens i udseende. Området med lufthuller, på snuden, er ikke af samme størrelse og placeringen er lagt fra ens. Kigger jeg nærmere på skoen, ser jeg at stroppen på hælen er syet skævt på. Logoet på siden af skoen er også påsat uens på de to sko. Nysgerrig som jeg er vælger jeg at måle længden på de to sko, og det visser sig at den venstre er ca. 3-4 mm længere end den højre, på trods af at de er samme størrelse. Jeg håber virkelig at det er et enestående tilfælde, for ellers er det virkelig ærgerligt at de to unge mænd vælger at gå på så meget på kompromis med kvaliteten.

Bedste sko nogensinde
Har aldrig før haft så gode sko! Sindssygt lækker kvalitet, nemme at få på, fedt design og til billige penge - så kan det snart ikke blive bedre 😍
Jeg har købt to af Skyline skoene i forskellige farver og har allerede planlagt, hvilken farve jeg skal have næste gang 👟
Bedste sko jeg nogensinde har købt…
Bedste sko jeg nogensinde har købt virkelig god kvalitet glæder mig til at få dem i andre farver😃
Perfekt :)
Kom som beskrevet..
Kom faktisk efter 2 dage og ikke 3-4 dage :) men det er jo bare bedre
Kan anbefale dem højt da der ikke var nogen som helst fejl :)
Venlig Hilsen:
Marcus Larsen :)
Fantastiske sko
Fantastiske sko, hurtig levering. Kan klart anbefale dette til andre!

Snyder for go' omtale
Så er man sørme blevet snydt..
Havde skrevet en anmeldelse hvor jeg klagede lidt over at såler var for stor. Så svarer Freewalk så og siger at de vil sende en ny sål, men gæt én gang den har jeg sørme ikke fået.
Rettede endda anmeldelsen som jeg lovede, men de overholdte ikke deres løfte! :(
Sidste gang jeg køber derfra!

Sendt de forkerte sko 3 gange
Min kæreste og jeg havde bestilt et par Freewalk sko hver.
Da vi modtager pakken er kun et af parene de rigtige sko. Vi skriver en e-mail til Freewalk.dk, og klager over de forkerte sko. De beklager fejlen, og spørger om jeg vil købe de sko jeg har modtaget for 200 kroner, og så de sender de rigtige sko. Det accepterer jeg.
Knap en uge efter modtager jeg en ny pakke, til min overraskelse er det endnu en gang de forkerte sko!! :-(
Lige nu venter jeg på det tredje par, så må vi se om det er de rigtige denne gang.
Ret uprofessionelt synes jeg, men dog en okay sko til prisen :-)
------------------------------------------
Update:
Det tredje par der kom frem var modellen korrekt, dog fik jeg en sko i hver sin størrelse - en i str. 36 og en i str. 37.
I fjerde forsøg lykkedes det Freewalk.dk at levere den rigtige model og størrelse.
Godt nok "fik" vi 2 par udover dem vi havde bestilt, men pakker frem og tilbage er ikke holdbart derfor kun de 3 stjerner.

Kun positivt
Kun positivt. Yderst behagelige sko at have på. Utrolig hjælpsom og god kunde service. Kan kun anbefale det.

Besvarelse fra Freewalk.dk
Godt produkt og glimrende kundeservice
Et fremragende produkt og en glimrende, ansvarsfuld kundeservice.
Vi har kun positivt at sige om skoene fra Freewalk, og i de få tilfælde, hvor der har været tvivlsspørgsmål/problemer, har deres kundeservice prompte ydet en yderst tilfredsstillende service via mail.
Alt i alt er vi meget tilfredse med både produkt og virksomhed

Super hurtig levering
Super hurtig levering, og super dejlige sko! Det ik sidste gang jeg har haft købt sko hos dem!!!!😘😘😘😘😍😍

Helt igennem fantastisk sko
Helt igennem fantastisk sko
Jeg bestilte mine Freewalk sko d 12/7 og modtog dem allerede d 14/7. Umiddelbart var mine forventninger til Freewalk skoene ikke så høje, jeg havde dog hørt meget godt om dem, men tænkte at det var for godt til at være sandt. Efter at have modtaget skoene kan jeg bekræfte at skoene er lige så fantastiske som jeg drømte om. Jeg har prøvet både Adidas, Nike og puma, men har endnu ikke oplevet en sko der har været så enkel at gå til, som ikke gnaver og som prismæssigt er så god som Freewalks Skyline version.
Varme anbefalinger til Freewalk skoene, til alle der vil have en rigtig god sko til fornuftige penge.
/Simon Thyrring

Besvarelse fra Freewalk.dk
Super kvalitetssko til billige penge
Jeg var meget i tvivl om størrelserne af skoene og skrev derfor til freewalk angående dette. Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål og sendt bestillingen afsted. Skoene kom til tiden, og de skuffede slet ikke.
Omhyggelig kundeservice, kvalitetssko med super pasform på foden og et fedt look. De kan klart anbefales

Stor tilfredshed!
Meget tilfreds med mine sko fra Freewalk.dk. God kvalitet, hurtig levering og god kundeservice. Stor anbefaling herfra!

Besvarelse fra Freewalk.dk
Excellent service :-) Jeg fik fumlet i …
Excellent service :-) Jeg fik fumlet i det, fik bestilt forkert størrelse og sendt skoene for sent retur. Alt blev taget med et smil og super service: Ingen problemer, lynhurtig ekspedition og nye sko (i den rigtige størrelse) på vej. Tak.

Thumbs up
Hurtig leverance og dejlige sko. Det er vist ikke nødvendigt at sige mere :-)

Mangel på kvalitet
kvaliteten af skoene er sådan lidt "so and so" Jeg havde nok forstillet mig en slags Nike Free, bare lidt billigere. Der sidder lim rester mange steder på skoen hvilket får det til ligne noget bras. Retail kassen de kommer i er total 90'er. Det ligner i bedste fald noget fra Hjallerup Marked... Skoen er heller ikke noget særligt, relativ stiv sål og slet ikke blød som jeg havde forventet. Syntes de burde have kostet 300,- det er SLET ikke en 500 kroners sko...

Besvarelse fra Freewalk.dk
Bestilte et par sko som stod de var på …
Bestilte et par sko som stod de var på lager på hjemmesiden. Fik en mail nogle dage efter at de ikke var på lager alligevel, men de ville sende dem senere på måneden hvilket også er okay.
Nu er det så ovre tiden hvor skoene skulle være kommet på lager, har ingenting hørt om de skulle være sendt. Ingen sko modtaget.
Har skrevet til dem flere gange, stadig ingen svar.
Det kan godt være skoene er nok så gode. Men det er svært at teste når man ingen sko får.