Freeseedsonline.com  Anmeldelser

TrustScore 2.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

3 zaadjes besteld, nooit ontvangen. Via WhatsApp contact gehad zijn nu 3 weken verder na eerste besteldatum. Hoor niks, slecht contact. Ik zou een andere leverancier gebruiken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tot nu toe vijf sterren. Vorige week dinsdag besteld en ik heb mijn 10 zaadjes vandaag ontvangen in Frankrijk. Heb ze direct in een glas water gedaan volgens de instructives in de verpakking. I... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Letztes Jahr war noch alles gut,aber bisher bekommt man keine Antwort mehr weder Email noch auf WhatsApp wird geantwortet wo meine bereits bezahlte Bestellung bleibt. Nachtrag: Anfang März meine Be... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

ontkiemen en planten volgens hun methode, planten in zaaigrond, van de 20 komen er 7 op. Bellen, te druk, ik moet foto's maken via wattsapp, geen fotos maken en opsturen, big data, van zaden die al tw... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Sadeltøj

Skrevet af virksomheden

Free Seeds Online is een gerenommeerd bedrijf dat zich specialiseert in het leveren van cannabiszaden van hoge kwaliteit aan haar klanten. Met jarenlange ervaring en expertise op dit gebied is Free Seeds Online een vertrouwde bron geworden voor alles wat met cannabiszaden te maken heeft. Een van de belangrijkste voordelen van het kopen van cannabiszaden bij Free Seeds Online is de verscheidenheid aan beschikbare soorten. Of u nu op zoek bent naar populaire soorten zoals Blue Dream of meer exotische soorten zoals Purple Haze, Free Seeds Online heeft het allemaal. Hierdoor kunnen klanten experimenteren en nieuwe soorten ontdekken die bij hun behoeften en voorkeuren passen. Naast de grote verscheidenheid aan soorten, biedt Free Seeds Online ook betaalbare prijzen voor hun producten. Zoals de naam al doet vermoeden, geeft het bedrijf gratis zaden bij elke aankoop4 halen ,3 betalen, waardoor het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft. Dit is niet alleen financieel voordelig voor klanten, maar stelt hen ook in staat om verschillende soorten uit te proberen zonder dat de bank over de kop gaat. Bovendien is Free Seeds Online er trots op dat ze producten van topkwaliteit leveren. Al hun zaden worden met de hand geselecteerd en getest voordat ze worden verpakt en verzonden om een maximale levensvatbaarheid en kwaliteit te garanderen. Dit garandeert dat klanten verse, gezonde zaden ontvangen met een grotere kans op succesvolle ontkieming. Een ander voordeel van het kopen bij Free Seeds Online is hun discrete verzendmethode. Zij begrijpen de gevoeligheid rondom het kopen van cannabiszaden en nemen extra voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat pakketten discreet en veilig worden afgeleverd. Het bedrijf biedt ook een uitstekende klantenservice, met een team van deskundige experts die klaar staan om klanten te helpen met eventuele vragen of problemen. Ze geven gedetailleerde informatie over elke soort en bieden kweektips voor zowel beginners als ervaren kwekers. Bovendien zet Free Seeds Online zich in voor het bevorderen van duurzame praktijken door het ondersteunen van biologische landbouwmethoden en het aanbieden van een verscheidenheid aan biologische zaadopties voor eco-bewuste consumenten. Over het geheel genomen is Free Seeds Online een betrouwbaar bedrijf dat cannabiszaden van hoge kwaliteit levert tegen een betaalbare prijs. Met hun ruime keuze aan soorten, toewijding aan kwaliteit, discrete verzending en uitzonderlijke klantenservice is het geen wonder dat zij een topkeuze zijn voor veel liefhebbers van cannabiszaden.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Gewoon goed

Bestel hier al jaren mijn zaadjes, telkens 4 zodat ik er eentje gratis krijg. Altijd perfect geleverd en mooie resultaten gehad!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Im order here seeds.before 10…

Im order here seeds.before 10 april.they say me we dont send in Turkey.And they say me we back send your money back..ım waiting before 2 month but no answer me this FSO no answer and they are block me from FACEBOOK..ISTANGRAM much time ım write here how about my problem.but nothink help me people no.I think this website fso not good.how much time ım waiting.

Toppie Joppie !

Toppie Joppie !
Ik was een beetje bang dat het niet goed zou gaan. Had besteld en zag de dag erna alle slechte reviews.. Ik heb 8 juni besteld en 10 juni bezorgd. De verpakking super netjes en professioneel. Hoe de zaadjes zijn weet ik nog niet, gisteren op kweek gezet in een koffiefilter, zoals uitgelegd wordt op de site. Ik ben benieuwd.

Geweldige service

Ik had do 28 mei 4 zaadjes besteld. Deze waren de volgende dag al binnen. Ze kwamen heel netjes in een schattig tube. Ik wilde graag weten wat de functie van de tube was dus dit heb ik via de whatsapp knop gevraagd. De tube kan je dus gebruiken om te ontkiemen. Ik kreeg via deze whatsapp een zeer vriendelijk antwoord en ben daar dus zeer tevreden over. Wij hebben vrijdag om 1 uur water bij 2 zaadjes gedaan. De andere 2 bewaren we nog even. De zaadjes zijn al sinds zondagochtend ontkiemd.

Wij zijn zeer tevreden en raden deze winkel zeer aan.

Snelle verzending, verschillende zaadjes combineren, 4e zaadje gratis en dan ook nog zulke goede klantenservice. Van mij krijgen jullie een 10!!

31. maj 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Report the scam to the police!

This is a scam site. They sell non-existent goods. In fact, these are just pictures on their website. They also have no office in Groningen. These are scammers. Their site is registered in the United States of America. According to the alleged data, the criminals are in Spain. They take money through the site and disappear, do not contact you. In no case do not order anything from them. They stole 25 Euro from me. Anyone affected by this should be reported to the police.

30. maj 2020

Zending is zogenaamd vertraagd

Zending is zogenaamd vertraagd. Zij hebben zelf op kantoor een postnl en afhaal servicepunt. ze maken gewoon zelf een verzend label aan zodat ik denk dat hij bij post nl is en pakken pas enkele dagen het pakket in en zeggen Postnl is vertraagd. KLINK KLARE ONZIN!!!!!!!!!!!!!

PS: Houd er rekening mee dat de winkel deze reactie zal tegenspreken maar bij mij heb je alle betrouwbare credits verspilt :(
#wachtalzolang #zeervervelend #nietbestellen

26. maj 2020

Besvarelse fra Freeseedsonline.com

Beste klant Ajax Amsterdam , Als bedrijf zijn geven wij natuurlijk reactie en wij hebben inderdaad een postnl locatie waardoor wij de pakketen sneller de deur uit kunnen sturen. En daar is verder niks mis mee.

bij mij heb je alle betrouwbare credits verspilt :(
Welke Credits dat postnl vertraging heeft kijk aub even op hun website anders kom even gezellig langs voor een bakkie. Hoe veelste is dit nu ?

Wij wensen uw iedergeval veel kweekplezier.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

woensdag besteld nog niks ontvangen

woensdag besteld nog niks ontvangen, jammer maar ik zal netjes wachten

23. maj 2020

Besvarelse fra Freeseedsonline.com

Helaas zien we inderdaad dat deze zending vertraagd is volgens de postnl tracking code ,zoals u zelf ook heeft aangegeven aan ons. op de website bij postnl wordt dit ook aangegeven en houden dit voor u in de gaten mocht u deze vandaag niet ontvangen zullen wij deze opnieuw voor u verzenden met vriendelijke groet,

Netjes opgelost..

Netjes opgelost... Gelieve mijn herroepingsrecht te respecteren en mij netjes terug te betalen, dan zend ik uwe rommel netjes terug

In antwoord op uw aantijgingen:
- levertijd op uw website is voor 17u besteld, morgen thuis. Bestelling is geplaatst op 29/04, ik 'panikeerde' op 05/05, dat zijn 6 dagen. Het pakketje was verzonden op 07/05, dat zijn 8 dagen en u heeft voor de eerste maal gereageerd op 07/05, NA de slechte review
- u wilde uw bestelling niet terugnemen omdat ik het doosje geopend had: hoe kan ik anders de inhoud beoordelen? Nu spreekt u een andere waarheid.
- kan je dan je Webwinkel aanpassen? Stuur mij Royal Queen zaadjes in een ongeopende, originele verpakking. Ik kijk het na om te beoordelen of u uw geld krijgt.

16. maj 2020

Besvarelse fra Freeseedsonline.com

Beste klant dit is wat u gestuurd heeft en u nam na 2 dagen contact op waar u pakketje blijft. Daarnaast hebben wij netjes aangegeven dat door de Corona er vertraging is. Daarnaast gaf u dit bericht aan op onze trustpilot.
(VUILE OPLICHTERS
Ik heb ook een bestelling geplaatst van >200€... Ik wil inloggen om de status van mijn bestelling na te kijken... mijn account bestaat gewoon niet meer!!! Telefonisch, What'sApp, mail... ze reageren nergens op)
1. U heeft van mij een tracking code gekregen en van myparcel.
2. Uw account bestaat gewoon.(waarschijnlijk verkeerd wachtwoord of email adres ingevoerd)
3. Door Corona waren wij inderdaad wat slechter bereikbaar maar u gewoon aan de telefoon gehad en was u totaal niet netjes aan de lijn. ( netjes gezegd iemand die na 3 dagen in paniek raakt terwijl de levertijd naar belgië 3 tot 7 werkdagen is.
4.Wij nemen bestellingen wel terug als die ongeopend is geweest ( en hij is wel op gemaakt ) daarnaast willen wij eerst onze goederen terug om te beoordelen of u geld terug krijgt.

ik ben zeer tevreden

ik ben zeer tevreden , de bestelling was goed afgehandeld 3 betalen 4 halen was ook mee genomen , en als je wat wil weten dan kun je via de whatt app gewoon je vragen stellen .

perfect geregeld en ik ben er erg blij mee

groet Rob

15. maj 2020

I ordered in March 2020

I ordered in March 2020. It is now May. They sent an apology, blaming corona. Bullzjit, I have received many on-line deliveries from other sellers, within a few days.
After this post I received a call from the vendor. He very politely sorted out my issue and I received my order within 3 days. I am impressed with their professionalism.

14. maj 2020

Besvarelse fra Freeseedsonline.com

Hello, can you tell my your order number on the number +31655000309 so we can fix this problem and give the good service from the time of corona make the post office a lot off probleems

Greetings the owner of FSO seeds

Oplichters

Bestelling gedaan
Vinden mijn bestel gegevens niet meer
Kopie van betaling gestuurd en dan hoor je niks meer

14. maj 2020

Besvarelse fra Freeseedsonline.com

Beste klant zou u ons kunnen contacten op het volgende nummer +31655000309 dit is de nummer van de eigenaar en zullen kijken naar alsnog een gepaste oplossing en een compensatie voor het wachten. Wij werken er hard aan om al deze problemen op te lossen.

Nogmaals ons excuses voor het ongemak.

Na contact, prima sevice

Hi, in eerste instantie niet geleverd (vast chaos door corona!?) Toen contact gezocht, dit duurde 2 tot 3 dagen, hierna alles top en snel geregeld + kleine bonus voor het ongemak. Vriendelijk contact.
grtz Moos

12. maj 2020

Besvarelse fra Freeseedsonline.com

Wij hebben u inmiddels al gesproken en u pakket is onderweg. Helaas had u zelf het verkeerde adres ingevuld. En is het opnieuw verzonden met het juiste adres .

Slecht zaad

4x super cheese zaadjes gekocht: 3 uitgekomen; 4x black rhino slechts één uitgekomen. Toch duur uit zo!

4. maj 2020

Besvarelse fra Freeseedsonline.com

Jammer om te horen, Zien u bestelling niet in ons systeem kunt u ons fotos sturen van de niet ontkiemde zaden? dan kunnen wij u eventueel even verder helpen.

Henze
FSO zaden

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Review van een vaste klant

Zeer goed geholpen door de eigenaar. Verstand van alles omtrent wietplanten. Snel afgeleverd. Kan niet wachten om te planten. Heb zelf persoonlijk contact en tips gekregen om te kweken.

24. april 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik ben blijkbaar niet de enige…

Beste mensen KOOP HIER NIET je kan evengoed je geld in de vuilbak gooien dit is een bedrieger eerste klas die je naait voor enkele tientjes reageert op niets niet op mail,niet op telefoon of whatsapp is een laffe dief ik ben blijkbaar niet de enige gedupeerde hier .Heb op 12 maart voor 21 euro besteld en direct betaald ,op 27 maart krijg ik bericht dat de leveringen vertraging oplopen door de coronacrisis ,vandaag 24 april 2 MAAND later nog steeds niets ontvangen,voor mij is Dit de redelijke termijn wachten voorbij tig mails en berichten in whatsapp zonder resultaat. Dit heb ik nog nooit meegemaakt bij andere leveranciers

24. april 2020

Besvarelse fra Freeseedsonline.com

Zouden graag het probleem met u willen oplossen want dit is gekomen tijdens de corona en zijn helaas veel pakket kwijt geraakt bij postnl wat ook op hun site heeft gestaan. hopen dat u alsnog tevreden bent en u kunt altijd contact opnemen met de eigenaar via nummer 06-55000309 vooralsnog ons excuus voor het ongemak.

Zaden besteld

Zaden besteld, 3 en u krijgt er 4, nou het zijn er gewoon 3, beetje jammer!

23. april 2020

Beste Jose,

Het klopt inderdaad 4 halen 3 betalen en heeft u er 3 besteld en als mijn collega het had gezien had die het 4 zaadje er wel bij gedaan.. Helaas door de grote drukte is het zo namelijk dat er niet altijd op gelet wordt. Terwijl als u er 4 had besteld 3 had hoeven te betalen. Maar goed wees niet getreurd wij sturen deze voor deze keer na en nemen de kosten voor ons in rekening.

Henze

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestelling geplaatst 80244 14/04…

Bestelling geplaatst 80244 14/04 bevestiging gekregen nog steeds niets ontvangen. Geen antwoord op mails

22. april 2020

Besvarelse fra Freeseedsonline.com

Beste klant heeft u inmiddels uw pakket al binnen gekregen zo niet kunt u contact opnemen met de eigenaar via 0655000309

ons excuus voor het ongemak.