3 zaadjes besteld, nooit ontvangen. Via WhatsApp contact gehad zijn nu 3 weken verder na eerste besteldatum. Hoor niks, slecht contact. Ik zou een andere leverancier gebruiken.
Se, hvad kunderne siger
Tot nu toe vijf sterren. Vorige week dinsdag besteld en ik heb mijn 10 zaadjes vandaag ontvangen in Frankrijk. Heb ze direct in een glas water gedaan volgens de instructives in de verpakking. I... Se mere
Letztes Jahr war noch alles gut,aber bisher bekommt man keine Antwort mehr weder Email noch auf WhatsApp wird geantwortet wo meine bereits bezahlte Bestellung bleibt. Nachtrag: Anfang März meine Be... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Free Seeds Online is een gerenommeerd bedrijf dat zich specialiseert in het leveren van cannabiszaden van hoge kwaliteit aan haar klanten. Met jarenlange ervaring en expertise op dit gebied is Free Seeds Online een vertrouwde bron geworden voor alles wat met cannabiszaden te maken heeft. Een van de belangrijkste voordelen van het kopen van cannabiszaden bij Free Seeds Online is de verscheidenheid aan beschikbare soorten. Of u nu op zoek bent naar populaire soorten zoals Blue Dream of meer exotische soorten zoals Purple Haze, Free Seeds Online heeft het allemaal. Hierdoor kunnen klanten experimenteren en nieuwe soorten ontdekken die bij hun behoeften en voorkeuren passen. Naast de grote verscheidenheid aan soorten, biedt Free Seeds Online ook betaalbare prijzen voor hun producten. Zoals de naam al doet vermoeden, geeft het bedrijf gratis zaden bij elke aankoop4 halen ,3 betalen, waardoor het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft. Dit is niet alleen financieel voordelig voor klanten, maar stelt hen ook in staat om verschillende soorten uit te proberen zonder dat de bank over de kop gaat. Bovendien is Free Seeds Online er trots op dat ze producten van topkwaliteit leveren. Al hun zaden worden met de hand geselecteerd en getest voordat ze worden verpakt en verzonden om een maximale levensvatbaarheid en kwaliteit te garanderen. Dit garandeert dat klanten verse, gezonde zaden ontvangen met een grotere kans op succesvolle ontkieming. Een ander voordeel van het kopen bij Free Seeds Online is hun discrete verzendmethode. Zij begrijpen de gevoeligheid rondom het kopen van cannabiszaden en nemen extra voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat pakketten discreet en veilig worden afgeleverd. Het bedrijf biedt ook een uitstekende klantenservice, met een team van deskundige experts die klaar staan om klanten te helpen met eventuele vragen of problemen. Ze geven gedetailleerde informatie over elke soort en bieden kweektips voor zowel beginners als ervaren kwekers. Bovendien zet Free Seeds Online zich in voor het bevorderen van duurzame praktijken door het ondersteunen van biologische landbouwmethoden en het aanbieden van een verscheidenheid aan biologische zaadopties voor eco-bewuste consumenten. Over het geheel genomen is Free Seeds Online een betrouwbaar bedrijf dat cannabiszaden van hoge kwaliteit levert tegen een betaalbare prijs. Met hun ruime keuze aan soorten, toewijding aan kwaliteit, discrete verzending en uitzonderlijke klantenservice is het geen wonder dat zij een topkeuze zijn voor veel liefhebbers van cannabiszaden.
Kontaktoplysninger
Nieuwe boteringenstraat 41, 9712PH, Groningen, Holland
- 050 204 3096
- info@freeseedsonline.com
- freeseedsonline.com
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
3 zaadjes besteld
3 zaadjes besteld, nooit ontvangen.
Via WhatsApp contact gehad zijn nu 3 weken verder na eerste besteldatum.
Hoor niks, slecht contact.
Ik zou een andere leverancier gebruiken.
Tot nu toe vijf sterren.
Tot nu toe vijf sterren.
Ik heb alleen garantie op de zaden als ik exact hun instructies opvolg dus ik maak van elke stap foto’s.
Ik kan mijn actiecode activeren door een review te schrijven maar er is geen actiecode meegeleverd dus die snap ik niet zo goed.
Tot nu toe het enige wat ik heb aan te merken dus waar is mijn actiecode en als advies heb ik kijk even naar de tekst op bijgeleverde gebruiksaanwijzing want daar staan grammaticaal wat dingen op die ik anders zou doen.
Anyway wordt vervolgd! 🥳
die hadden goede zaadjes maar helaas…
die hadden goede zaadjes maar helaas ben ik niet tevreden meer er staat bij keuze betaalmethode sofort banking gaat over Klarna app en het functioneerd niet ik heb verschillende keren geprobeerd heb ook 2 maal geschreven dat er iets niet juist is en ik krijg nooit antwoord nochtans vroeger kreeg ik antwoord en goede uitleg maar dat kan ik nu niet meer bevestigen en hun wietzaad is het beste dat ik had maar nu laat de service het afweten niks antwoord geen hulp geen bestelling kan doorgaan niks ben zwaar teleurgesteld 😡
Letztes Jahr war noch alles gut,aber…
Nachtrag:
Anfang März meine Bestellung bekommen mit ordentlich extra Samen wegen der Unannehmlichkeiten.Danke dafür.
Pas de réponse pas de suivi donc perdu…
Pas de réponse pas de suivi donc perdu mon argent arnaque.
Ik wacht nu al meer dan een week en ze…
Ik wacht nu al meer dan een week en ze nemen de telefoon niet op en reageren niet op mijn WhatsApp
Ik bestel hier al jaren.
Ik bestel hier al jaren.
Las laatst de revieuws en herkende me niet in wat ik gewend ben van ze.
Proef op de som genomen, bestelling geplaatst. Kreeg (na het weekend) een mailtje met track and tracé en dinsdag mijn bestelling.
Geen op of aanmerkingen verder!
Wat een afgang…
Ik bestel hier al jaren nooit geen klachten en goede prijzen. Maar sinds vorig jaar is het minder dit jaar helemaal niks.
Slecht contact en rampzalige zaden.
Lees eerst the reviews voordat je besteld!
De bestelling begon al met een vertraging,ik kreeg 6 zaadjes waarvan 2 duidelijk veel kleiner waren en ook niet ontkiemde,van de vier grote zaden ontkiemden er 3 nadat ze in zaai en stekgrond waren gezet gingen de volgende dag 2 dood, 1 (de laatste)heeft het nog een paar dagen vol gehouden maar gaf ook uiteindelijk de pijp aan Maarten! Na kontact foto,s opgestuurd ,kreeg als antwoord dat het vliesje er nog op zat maar was niet het geval was bruin van het afsterven! ik verbouw al 40 jaar me eigen plantjes en heb dit nog nooit meegemaakt kontact daarna ik kreeg geen antwoord meer , nu ik hier de reviews leest denk ik dat had ik eerder moeten doen dan had ik hier mijn zaden niet besteld! Dag geld dag zaden, weer een les rijker!
Durch die ganzen schlechten Bewertungen…
Durch die ganzen schlechten Bewertungen hatte ich mir Sorgen gemacht das was nicht klappen könnte. Hab dann eine Whats App Nachricht geschrieben. Sie haben sehr schnell geantwortet. Die Ware wurde verschickt und ich schreibe die Rezension schon vor Lieferung weil ich schon 2 mal dort bestellt habe und es gab nie ein Problem.
Große Bestellung abgegeben, falsche Bestellung erhalten und Geld weg. Keine Antwort
Große Bestellung abgegeben, leider die falsche Ware bekommen die nicht annähernd vom Wert was bestellt war. Kontakt nur sehr schwierig herzustellen, da nur sporadisch auf Nachricht geantwortet wird. Zuletzt hat keiner mehr geantwortet. Geld weg... absolut nicht zu empfehlen
3 Wochen immernoch keine Ware!
Kaufen Sie hier lieber nichts! Gehen Sie lieber zur Konkurrenz in spanien, das ist zuverlässig und kommt in wenigen Tagen bei Ihnen an.
Nach 3 Wochen immernoch keine Ware! Emails werden nicht beantwortet, genau wie WhatsApp und wenn doch, dann wird unfreundlich behauptet, sie hätten keinen Fehler gemacht und das wars. Unfreundlich und unkompetent! Nicht zu empfehlen!!!
Diese Bewertung ändere ich erst, wenn ich meine Ware oder mein Geld zurück habe!
3 zaden besteld alle 3 kapot
3 zaden besteld alle 3 kapot. Wat een ROTZOOI!!!!!
Ware vor Monaten bestellt
Ware vor Monaten bestellt, Überwiesen, nichts bekommen. Nach mehrmaligen nachfragen, inkl. Nachweis von der Kontoüberweisung dann im April eine Nachricht erhalten, es handelte sich wohl um einen Systemfehler, es kam keine Bestellung an, ob ich das Geld zurück oder doch die Ware erhalten möchte. Ich habe mich fürs Geld zurücksenden entschieden, doch leider mal wieder wochenlang trotz mehrere E-Mails an den Kundensupport nichts gehört. Mittlerweile habe ich schon Postalisch einen Brief an den Laden verschickt, und wieder keine Antwort. Sollte man keine Probleme haben, guter Laden zum Einkauf, ansonsten Finger weg!
Es wird sich selbst nach 4 Woch nicht gekümmert.
Also , leider muss ich nun auch eine sehr negative Erfahrung teilen. Ware bestellt , bezahlt und am 02.05.25 verschickt. Ich habe mich kurz, nachdem ich bemerkt habe das die Bestellung nicht bei der Post weiterr geht gemeldet. Vor einer Woche nochmals Kontakt aufgenommen und mir wurde gesagt , ich bekomme Ersatz. Bis heute nix passiert. Trotz nochmaligen Kontaktaufnahme versuch. Habt ihr den Besitzer gewechselt?
Ich verstehe es nicht....
Das ist für mich echt enttäuschend.
Trage levering.
Ik heb al een review geschreven over deze zaak. 10 zaden besteld en pas na 2 weken ontvangen. En een 5 tal apps. Via post NL. Track and trace. Werkte perfect. Kreeg ook een briefje mee gestuurd dat door ziekte de vertraging was opgetreden. Dus al met al na een hoop gesteggel gekregen waarvoor ik betaald had.
slecht zaad en service
ontkiemen en planten volgens hun methode, planten in zaaigrond, van de 20 komen er 7 op. Bellen, te druk, ik moet foto's maken via wattsapp, geen fotos maken en opsturen, big data, van zaden die al tweehalve week id grond zitten. Dat werkt niet, spul is niet te vinden of al vergaan in de grond. vervolgens weer bellen nemen niet meer op, soorten waren nothernlight/hindikush auto, skunk x en big bud feminised. slechtste opkomst sinds 10 jaar , plant al 30 jaar..klantenservice laat te wensen over. Bestel hier nooit.. want je wordt genaaid, 80 euro weggegooid,bestelnr 159678 als jullie willen reageren
Super goeie zaadjes met garantie
Super goeie zaadjes met garantie
! Scam stay away
A month later nothing was delivered and they do not answer my latest mails just once auto answer because of the order and once when asked a couple times about the status when sent to another address and they only answered per phone they also appear as different company in the booking sth. like red market design . Of course the money is gone now ( 43 Euros )
GELD WEG UND KEINE WARE ERHALTEN !!
GELD WEG UND KEINE WARE ERHALTEN !!! Ich habe meine bestellung im Wert von 60,30 € sofort auf die angegeben IBAN überwiesen am 04.02.2025 bis jetzt noch keine bestätigung des Geld einganges sowie Ware erhalten. ca. 15 emails mitlerweile geschrieben an verschiedene Adressen, ohne eine antwort zu bekommen! Telefonisch erreicht man auch keinen. evtl. schreibt mir jetzt jemand zurück um das Problem zu klären

Besvarelse fra Freeseedsonline.com
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.