Fick denna körskola rekommenderad till mig av mina vänner och har precis tagit automat körkort efter endast 10 körlektioner, tack var det världens bästa Fred! En underbar människa och ännu bättre... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Vill du ta ditt körkort med stöd från en seriös och extremt bra trafikskola så ska du göra det hos Fred trafikskola med Freddy i spetsen. Extremt professionell och bra trafikskola som ger dig de rätt... Se mere
Virksomheden har svaret
Jag vet inte var jag ska börja. Jag kan bara säga att Fred Trafikskola med Freddy i spetsen har det bästa teamet! Pedagogiska, hjälpsamma och uppmuntrande. Anna är värdens trevligaste receptionist. Om... Se mere
Virksomheden har svaret
Jätte bra lärare som är tydliga, lugna och proffsiga. Nu kan jag köra bil och vet reglerna i trafiken. All personal är jätte trevliga och jobbar helhjärtat. Rekommenderar skolan utan tvekan .
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Fred Trafikskola är en körskola i Vällingby, Västerort. som erbjuder körlektioner och körkortsutbildning för manuell och automatväxlad personbil, på ett smidigt, och individanpassat sätt både för nybörjaren och för dig som kört tidigare. Det är en mycket ansedd bilskola som har fått ett stabilt rykte för att erbjuda exceptionella körlektioner och körutbildning. Sedan trafikskolans etablering i april 2021 har vi byggt upp en stor och lojal grupp av utbildade körkortseleven som är mycket nöjda med kvaliteten på sina körlektioner. För körkortselever som letar efter en körskola som prioriterar säkerhet och ger exceptionella körlektioner är Fred Trafikskola det perfekta valet. Körskolan trafiklärare erbjuder kvalitativa, prisvärda och säkra körlektioner. På Fred Trafikskola anser vi att du förtjänar det bästa och vi är engagerade i att hjälpa dig att lyckas på vägen mot ditt körkort.
Kontaktoplysninger
Vällingbyvägen 132, 162 66, Vällingby, Sverige
- 08 695 69 55
- info@fredtrafikskola.se
- fredtrafikskola.se
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
En skola som anpassar till elevens behov
Jag börjar med att betona att jag sällan ger rekommendationer om det inte är väl förtjänt, och i detta fall är det verkligen det. Fred är en oerhört kompetent och pedagogisk körlärare med en unik förmåga att förstå individuella behov och kommunicera på ett sätt som främjar optimalt lärande. Det är just detta som gör Fred och Freds trafikskola så exceptionella. Inte alla kan undervisa på ett så anpassat och effektivt sätt; många väljer istället en mer standardiserad metod som kan förlänga läroprocessen. Jag rekommenderar varmt Freds trafikskola.

Fantastisk trafikskola
Jag hade tidigare övningskört och tagit paus i många år. Jag började med en testlektion och kände från start att Freddy var precis den lugna och pedagogiska läraren jag behövde för att känna mig trygg i min resa till körkortet. Jag köpte ett paket med alla delar och fick fantastisk service från Anna i receptionen som var behjälplig att boka in alla moment på vägen. Jag klarade teorin och uppkörningen på första försöket mycket tack vare alla tips och pepp Freddy gav mig.
Stort tack till Freds trafikskola för en fantastisk hjälp!

Besvarelse fra Fred Trafikskola i Vällingby
Jättetrevlig och pedagogisk lärare:)…
Jättetrevlig och pedagogisk lärare:) Reckomenderar starkt. Anna är också trevlig:)

Pedagogisk och trevlig
Väldigt pedagogisk och trevlig körlärare som aldrig blir arg eller irriterad om man gör fel. Jag körde bara fem lektioner på körskola och klarade uppkörningen direkt. Väldigt bra körskola med effektiva körlektioner.

Besvarelse fra Fred Trafikskola i Vällingby
Thank you very much for assistance and…
Thank you very much for assistance and guidance:)

Bästa körläraren
Otroligt snäll körlärare, väldigt pedagogisk och berättar alltid när man gör fel men blir aldrig irriterad. Får en att känna sig självsäker i sitt körande och pushar en att utvecklas!

Besvarelse fra Fred Trafikskola i Vällingby
Jag kom till Fred 2v innan min…
Jag kom till Fred 2v innan min uppkörning och kände mig inget mindre än oförberedd och osäker.
Jag hade varit på andra skolor men aldrig känt mig bekräftad eller tillsagd vart jag var i min inlärningskurva tills jag kom till Fred. Kommunikationen mellan elev och lärare är A & O och detta är varför jag rekommenderar Fred’s Trafikskola till alla, jag fick klara och ärliga direktiv om vart jag var någonstans, vad jag behöver träna på hemma samt hur jag tar mig ditt. Jag lämnade vare lektion vetandes hur jag ska ta mig till nästa steg och med Freds självförtroende och upplyftande ord lämnade varje lektion i bättre själv känsla och självförtroende än vad jag kom med!
Från en osäker kvinna som kände att jag aldrig skulle klara uppkörningen ordnade jag de på första försöket och det är absolut med all tack till Freds trafikskola, jag hade nog aldrig klarat detta utan dem!
Rekommenderar starkt
Alla på Fredskörskola är jättetrevliga och hjälpsamma! Fick hjälp med att boka kurser och prov samt det jag behövde för att klara dem. Man jobbar hårt, men det lönar sig🙏

BestTraffiskola
One of the best Experince with Instructors and Fred trafficskola. Very clear feedback and planning with patience and motivation. I passed my driving test in first attempt without prior driving experience.
I recommend this school to all beginners 💯 %

Besvarelse fra Fred Trafikskola i Vällingby
Driving instructors with deep knowledge…
Driving instructors with deep knowledge and always try to fix the issue rather than being rude.
You get a deep understanding when practising with Freddy or Simon

Besvarelse fra Fred Trafikskola i Vällingby
Facts about risks and scenarios on how…
Facts about risks and scenarios on how we should act was explained well by Fredrik
Vart ska man börja
Vart ska man börja! Tog körkortet idag på första försöket och tror inte att någon annan skulle ha kunnat förbereda mig bättre än Fred! Från första lektionen fokuserade han på produktivitet och att allt sätter sig rejält. Han är ärlig och ger den feedback du genuint behöver för att klara av uppkörningen och kunna köra på ett trafiksäkert sätt. Även när det blev lite svårt så anpassade han sig lätt efter mina behov och såg till att det inte blev för mycket.
Jag vet exakt vart jag kommer hänvisa mina nära och kära när de vill ta körkort!
Grymt bra lärare
Riktigt bra upplevelse!
Riktigt bra upplevelse!
Bokningssystemet gör det enkelt att själv lägga upp ett schema som passar under veckan. Jag övningskörde med Simon som är mycket pedagogisk och tålmodig. Jag rekommenderar starkt att övningsköra på fredtrafikskola!
Fred trafikskola erbjuder engagerade…
Fred trafikskola erbjuder engagerade och tålmodiga lärare som verkligen försöker deras bästa. Jag är väldigt nöjd och beläten efter min upplevelse med Fred
trafikskola. Ett stort tack till mina lärare Simon och Freddy.

Stort tack!!!
Stort tack!!!
Fred trafikskola är en fantastisk körskola jag varmt kan rekommendera till alla som vill ta sitt körkort. Dem är ett fantastiskt team, körskolelärarna Freddy och Simon samt receptionisten Anna.
Jag körde mest med Freddy som är stöttande, peppande och väldigt pedagogisk. Lärde mig nya saker varje lektion och fick super många tips för att bli en så bra bilförare som möjligt.
En körskola som verkligen vill ditt bästa, med bra priser, flexibla tider och snabb service. Har tidigare erfarenheter från andra körskolor men Fred Trafikskola är verkligen något helt annat!
Stort stort tack till Freddy, Simon och Anna, ni är fantastiska!

Dennis Lindblom
professionell och bra trafikskola som ger dig de rätta kunskaperna för att ta ditt körkort. Till detta får du en service utan dess like där man har dig som kund i största fokus. Tveka inte att höra av dig till dem och boka en testlektion, du kommer inte ångra dig.

Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.