Din TrafikskolaAnmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Virksomhedsoplysninger

1. Trafikskole

Skrevet af virksomheden

Din Trafikskola har funnits i Ystad sedan 2005 och vi började vår verksamhet på Malmövägen. 2012 flyttade vi till Oskarsgatan 3A i närheten av Österportsskolan. Vårt främsta mål är att utbilda elever till säkra förare, så kostnadseffektivt som möjligt. Vi vill dessutom hålla en hög service och en god kvalitet på vår utbildning. Vi har trivsamma lokaler, lättkörda övningsbilar och stor erfarenhet av körkortsutbildning. Trafikskolan har dessutom ett bra läge när det gäller närheten till övningsområden. Din Trafikskola i Ystad drivs av Lasse Stridsberg som har varit trafiklärare sedan 1975. Lasse är ensam lärare här på trafikskolan och håller i all utbildning. Vi är naturligtvis medlemmar i STR Sveriges trafikskolors riksförbund vilket borgar för en seriös och kvalitativ utbildning samt en trygghet för dig som elev. Tillsammans lovar vi att göra vårt bästa för att du som elev ska trivas hos oss och framförallt få uppleva lärorika körlektioner.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jätte bra och skön trafikskola

Jätte bra och skön trafikskola. Jag hade inte möjlighet att övningsköra hemma, så jag var tvungen att köra med trafikskola bara. Körde med Botan. Det var det bästa valet jag gjorde. Det gick fort samtidigt som man inte kunna ha tråkigt. Rekommenderar rejält!

28. maj 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Säkert sätt att få körkort

Lasse gjorde det möjligt att ta körkort på kort tid utan att övningsköra hemma. Hans upplägg funkade perfekt och idag (bokstavligen idag) står jag här med körkort. Han som själv varit trafikvetkets kontrollant på uppkörning vet precis vad man ska kunna. Snäll, lugn och pedagogisk. Man får mycket för pengarna. Tack

10. juli 2025

Jag rekommenderar starkt körskolan

Jag rekommenderar starkt körskolan. Han gör det tydligt och enkelt att ta körkort hos honom. Han är erfaren, lätt att få kontakt med och inte minst, prisvärd.

Tack för hjälpen med körkortet Lasse :)

10. april 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En trevlig och lärorik upplevelse

En väldigt trevlig lärare och man garanterar körkortet när man pluggar rätt och lyssnar ordentligt på Lasses kommentarer under körningen🌷 Jag är så tacksam för varje timme med Lasse 🌷 bästa läraren ♥️

17. januar 2024

Förmodligen bästa trafikskolan i Ystad

Din Trafikskola i Ystad är en bra, familjär och framförallt pragmatisk och ärlig körskola. Supernöjd med Lasse som trafiklärare - rak på sak, ärlig och noggrann att man som elev förstår vad man ska träna på och förstå i trafiken.

11. december 2023

Besvarelse fra Din Trafikskola

Tack så hjärtligt Bartosz, kör försiktigt.

Handledningsutbildningen

Handledningsutbildningen var både kunskapsmässigt och pedagogiskt väl upplagd och genomförd.Trevligt bemötande och god fika! Hälsningar från fam Christoffersen

18. juni 2023

Hej Irene
Tack så hjärtligt för din feedback.

Bästa hälsningar
//Din Trafikskola

Jätte nöjd

Bra på att peka ut vad som man gör fel så man kan göra rätt till uppkörningen

23. februar 2023

Hej Fabian
Tack så hjärtligt för din feedback.
Kör lugnt.
Bästa hälsingar

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.