Jeg har fået pudset mine vinduer af Frederiks gennem mange år, lige fra vores hus var under ombygning til det stod færdigt. Frederiks var meget fleksible med at udvide vores aftale løbende, i takt me... Se mere
Vi har, I alle de år vi har benyttet Firmaet, været super tilfredse, men det slutter nu pga af hussalg. Vi vil anbefale de nye ejere, at benytte firmaet. Tak for årene.
Tak for god behandling gennem flere år. Vi har aldrig haft problemer med vores vinduespudser: 1) vi modtager en mail med oplysning om hvornår han kommer. 2) Johnny kommer som aftalt præcis hver 4... Se mere
Vi har haft besøg af MADS fra Frederiks vinduespuds. Ankom som aftalt, og Han udførte et fantastisk stykke arbejde! Ikke nok med et vel udført arbejde, renere vinduer fås Ikke! Så fik mine nysg... Se mere
Professionel vinduespudser med mere end 25 års erfaring, Samme faste vinduespudser, der kommer hver gang.
Ålbæk Huse 20, 4174, Jystrup Midtsj, Danmark
- 70219240
- bogholderi@frederiksvinduespuds.dk
- frederiksvinduespuds.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
Rene vinduer til en fair pris
Fint arbejde
Fint, præcist og hurtigt arbejde og nøjagtig overholdelse af af det aftalte tidsinterval.
Dejligt at Frederik sørger for rene ruder nu , hvor vi er kommet i en alder, hvor det er blevet lidt for besværligt for os selv.
Gode
Gode - høflige og grundige vinduespudsere, der overholder aftaler.
Jeg har kun bestilt udvendig vinduespudsning, men får altid en venlig vinken 😁👍
Alt dygtige
Alt dygtige, får sms dagen før, får tilsendt faktura på mail. Hver år skriver de en samlet oversigt, hvilket er godt mht håndværker fradrag.
Rigtig godt tilfreds
Når jeg selv pudser min vinduer så…
Når jeg selv pudser min vinduer så slutte jeg af med at tørre sålbænken.
Blev det gjort var det til 5 stjerne.
Dorte
Jeg er meget tilfreds og rigtig glad for Frederiks Vinduespuds alt er bare perfekt når de er færdig man mærker dem ikke når de er det er til ug
Jeg er meget tilfreds og rigtig glad for Fredriks Vinduspuds alt er bare perfekt
og man mærker dem slet ikke og de leverer et pænt arbejde dejligt
Godt arbejde
Godt arbejde. Fleksibel således at vinduer som dækkes af grønne blade kun pudses i vinterperioden eller hvor bladene tillader det.
Jamen vinduerne er jo bare fine
Jamen vinduerne er jo bare fine, og I er blevet flinke til at give besked om, hvornår I kommer.
Altid veludført arbejde
Altid veludført arbejde, og til tiden.
Dejligt med en sms dagen før I kommer.
Glæder mig til at I begynder at pudse indenfor igen.
Superfin service
Superfin service, dejligt med SMS besked inden arbejdet udføres. Skønt med hækklipning, flot resultat og alt kørt væk. Jeg har været meget glad for at bruge Frederiks Vinduespuds. Stopper kun fordi jeg flytter og har selvfølgelig anbefalet mine købere at fortsætte.
Mads er bare super
Pålidelig og smidig service
Når jeg giver 4 stjerner er det fordi
Når jeg giver 4 stjerner er det fordi, at jeg pga corona ikke kan få pudset vinduer indvendig. Jeg er tilfreds med pudsningen

Besvarelse fra Frederiks Vinduespuds
Professionelt og flot arbejde