Frederiks Vinduespuds Anmeldelser 237

4,3

Vi har, I alle de år vi har benyttet Firmaet, været super tilfredse, men det slutter nu pga af hussalg. Vi vil anbefale de nye ejere, at benytte firmaet. Tak for årene.

Tak for god behandling gennem flere år. Vi har aldrig haft problemer med vores vinduespudser: 1) vi modtager en mail med oplysning om hvornår han kommer. 2) Johnny kommer som aftalt præcis hver 4... Se mere

Vi har haft besøg af MADS fra Frederiks vinduespuds. Ankom som aftalt, og Han udførte et fantastisk stykke arbejde! Ikke nok med et vel udført arbejde, renere vinduer fås Ikke! Så fik mine nysg... Se mere

1. Vinduespudser

Professionel vinduespudser med mere end 25 års erfaring, Samme faste vinduespudser, der kommer hver gang.

4,3

Svarer typisk inden for 2 uger

Vi har

25. marts 2026

Stabil og professionel service

Jeg har fået pudset mine vinduer af Frederiks gennem mange år, lige fra vores hus var under ombygning til det stod færdigt. Frederiks var meget fleksible med at udvide vores aftale løbende, i takt med at husets vinduer blev renoveret, større og flere.
Jeg vil klart anbefale Frederiks!

16. marts 2026

Virkelig god ekstra-service!

Frederiks Vinduespuds fungerer fuldstændigt som aftalt og planlagt. Og så kommer der lige en totalt uventet ekstra service, idet de ved årsafslutningen fremsender en oversigt over årets pudsninger, således at indberetningen til skattevæsenet for fradraget bliver MEGET nemt. Det er virkelig en god ekstra kundeservice.

11. januar 2026

Fin, fin service

Fik en udførlig mail om mine servicefradrag i 2025, og så bliver mine vinduer altid fint vasket af en altid venlig og glad pudser.

10. januar 2026

Fjerne mig nu fra den mail liste

Jeg har prøvet i jeg ved ikke hvor mange måneder at komme ud af mails fra dette firma - jeg ved ikke engang hvordan jeg er kommet på mail listen i første omgang. Jeg har skrevet til dem 1000 gange om at slette mig, men så sender de bare fra en anden mail.
Frederiks Tagrens
Frederiks Haveservice
Frederiks Vinduespuds

4. november 2025

Kære Scooter
Tak fordi du besvarede Trustpilots verificeringsspørgsmål, så jeg kunne komme i kontakt med dig direkte.
Som nævnt har vi ikke modtaget nogen mails fra dig i nogen af vores postkasser vedrørende afmelding af e-mails.
Du er nu slettet med det samme, så snart vi fik klarlagt, hvem du er.
Vi har kontaktet dig, fordi du tidligere har været kunde hos os i forbindelse med vinduespudsning, og du selv oplyste din e-mailadresse, da du blev kunde.
Brian, Frederiks Vinduespuds

Don’t do it!

Havde dem som vinduespudser i en periode. Dårligt til middelmådigt arbejde, af en mand som tydeligvis var ligeglad med kvaliteten af sit arbejde.

Bliver i øvrigt ved med at sende mig spam-mails med “tilbud” til trods for utallige forsøg på afmelding(vi nærmer os vel 10)

22. oktober 2025

Kære anonyme "Jørgensen".
Vi kan ikke svare på anonyme anmeldelser!

Super tilfreds

Det blev min første gang til professionel vinduespudser men bestemt ikke sidste👍 Mads pressede mig ind i kalenderen så der kunne blive pudset både inde og ude. Mads har høj standard og jeg er super tilfreds og bestemt en blivende kunde⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24. maj 2024

Mads vinduespudser har været her igen

Mads vinduespudser har været her igen. Kommet her igennem flere år. Denne ene gang var det gået lidt for hurtigt. Sendte en sms, og vupti, var han lige tilbage, og tog vinduerne igen. Stadig med smil og overskud. Fantastisk kundeservice :-)

30. april 2024

Tak til Mads fra Frederiks Vinduespuds

Endnu engang besøg af Mads fra Frederiks Vinduespuds - men denne gang til akut pudsning både indvendig og udvendigt som Mads lige pressede ind før fyraften.Og som altid med rigtigt fint resultat.

22. marts 2024

Hej fra tilfreds kunde

Hej, vi har fået pudset vores vinduer af firmaet i ca. 8-10 år. og altid været tilfreds med den fine service formaet giver. Vores datter har også fået pudset vinduer af firmaet i 1-2 år og er ligeledes meget tilfreds. Det er Torben som kommer begge steder og det fungerer perfekt, så tak herfra.

26. januar 2023

Ringe algebehandling

For nogle måneder siden bestilte vi en algebehandling af vores tag. Der kom 2 mænd som var her i maks 20 minutter, hvor de i den periode kun sprøjtede en fjerdedel af taget.

Firmaet sagde at de havde sprøjtet hele taget og at algerne ville forsvinde i løbet af nogle måneder. Jeg venter stadig på at de forsvinder.

Jeg har betalt fuld pris for et arbejde som ikke er gjort færdigt og jeg kan derfor overhovedet ikke anbefale firmaet til at foretage algebehandling.

Den ene stjerne er kun fordi jeg skal udfylde mindst een stjerne.

20. april 2023

Kære Jens
Jeg beklager forløbet.
Jeg har skrevet flere mails til dig om løsning, over en lang periode, men har ikke hørt tilbage fra dig.
Skriv gerne en mail til bogholderiet, hvis jeg kan gøre mere for dig.
Brian, Frederiks Vinduespuds

God, stabil og kvalitetsbevidst vinduespudser

God, stabil og kvalitetsbevidst vinduespudser.

Vi har haft Frederiks Vinduespuds til at pudse vores vinduer, i lidt over 2 år.
De varsler inden de kommer via sms, leverer et flot resultat og har man behov for lige at få taget et vindue, spejl eller lignende ekstra er de super fleksible.

9. februar 2023