Jeg har fået pudset mine vinduer af Frederiks gennem mange år, lige fra vores hus var under ombygning til det stod færdigt. Frederiks var meget fleksible med at udvide vores aftale løbende, i takt me... Se mere
Vi har, I alle de år vi har benyttet Firmaet, været super tilfredse, men det slutter nu pga af hussalg. Vi vil anbefale de nye ejere, at benytte firmaet. Tak for årene.
Tak for god behandling gennem flere år. Vi har aldrig haft problemer med vores vinduespudser: 1) vi modtager en mail med oplysning om hvornår han kommer. 2) Johnny kommer som aftalt præcis hver 4... Se mere
Vi har haft besøg af MADS fra Frederiks vinduespuds. Ankom som aftalt, og Han udførte et fantastisk stykke arbejde! Ikke nok med et vel udført arbejde, renere vinduer fås Ikke! Så fik mine nysg... Se mere
Professionel vinduespudser med mere end 25 års erfaring, Samme faste vinduespudser, der kommer hver gang.
Ålbæk Huse 20, 4174, Jystrup Midtsj, Danmark
- 70219240
- bogholderi@frederiksvinduespuds.dk
- frederiksvinduespuds.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
God service og venlige medarbejdere
God service og venlige medarbejdere. Vil helt klart anbefale Frederiks Vinduespuds til andre. Mvh Mia Rasmussen.
Tilfredse kunder gennem 5 år
Det spiller bare, det er nemt - og ruderne er altid pæne.
Rigtig skuffende oplevsele og…
Rigtig skuffende oplevsele og uprofessionelt arbejde. Jeg skriver en mail til dem, fordi vi har lavet en fast aftale om at de kommer og pudser mine udvendige vinduer. Men får at vide, at jeg er fjernet fra listen, fordi mit hus er for vanskeligt???? Uprofessionelt arbejde.
Tilfreds med mine vinduer
Flotte vinduer
Flotte vinduer, tørrer vindueskarmene af , kommer altid til den aftalte tid, altid samme vinduespudser, priser der er så fine og priser der holdes .
Er yderst tilfreds .
Venlige -Godt arbejde hele vejen…
Venlige -Godt arbejde hele vejen igennem. Har aldrig haft klager
Jeg er super glad for min vinduespudser…
Jeg er super glad for min vinduespudser Mads - han kommer altid når han skal og gør et rigtigt fint stykke arbejde.
i gør det bare godt.....
rene vinduer og kommer som aftalt - aldrig problemer -
fortsæt med det
mvh gert matthiesen
Jeg er godt tilfreds med den måde…
Jeg er godt tilfreds med den måde Frederiks Vinduespuds gør det på. De adviserer i god tid og overholder den lovede tid.
Super kvalitets vinduespudsning
God kvalitet og stabil vinduespudsning
Fuldt ud tilfreds
Fuldt ud tilfreds. Kommer regelmæssigt som aftalt med sms-advis forinden.
En kæmpe lettelse til en rimelig pris.
Tak til Mads og Torben😁
Flabet kundeservice i telefonen
Flabet kundeservice i telefonen. Ringede da de efter 14 dage, efter aftalt tid, stadig ikke var kommet. I samtalen fik jeg pludselig at vide at de ikke ordnede vinduer indvendigt, selvom det igennem mange år har været aftalen. Er blevet et mærkeligt firma efter sammenlægning. Samt forlanger at kunder har mobil telefon. Vil ikke ringe på fastnet telf. og skrive mail.!!! (mail komme dog hurtigt, når det er regninger der skal sendes ud).

Besvarelse fra Frederiks Vinduespuds
Vindues pudsningen er god udvendig
Vindues pudsningen er god udvendig. Meeen siden coronaen startede er der ikke blevet pudset indvendig, hvilket i de så absolut trænger til. Det burde være muligt at holde afstand bruge visir ansigt maske, og spritte af, som det er muligt at gøre i resten af samfundet. Hvis man syntes det er nødvendigt. Samt personen der bor her er vaccineret for COVID-19
Mvh sønnerne

Besvarelse fra Frederiks Vinduespuds
De kommer som aftalt og fin pudsning af…
De kommer som aftalt og fin pudsning af vinduer.
Altid venlig og god behandling
Altid venlig og god behandling - kan anbefales!
Super god og dygtig vinduespuds
Super god og dygtig vinduespuds. Altid meget tilfreds, tak
Der er ikke noget at klage over
Der er ikke noget at klage over. Kommer og pudser vinduerne efter aftale.
Absolut tilfredsstillende
Kom til aftalt tid, min hustru var tilfreds med resultat, og jeg var tilfreds med prisen.
Venlig hilsen / Vagn Mørup
jeg er meget tilfreds kunde